تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس میگیرید؟

راي دهنده
264. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نیمادنت

89 33.71%
  • رفاتک

55 20.83%
  • راصد مارال

23 8.71%
  • میکال اکسین تک

4 1.52%
  • طلوع رایانه لقمان

18 6.82%
  • پژوهشگران جنوب

11 4.17%
  • غیره

64 24.24%
صفحه 43 از 414 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 4140

نام تاپيک: ADSL / شهر اهواز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

چون محدودیت حجمی وجود داره شاید سرعت فرقی نداشته باشه.شما فرض کن میخوای با سرویس Eco یه فیلم با حجم 700 مگ دانلود کنی.این 700 مگ از حجم شما کاسته میشه فقط زمان کمتری برای دانلود شدن صرف میکنید.برای شرکت سرویس دهنده حجم ترافیکی که به شما میده اهمیت داره نه سرعت.اگه سرعتتون بیشتر باشه مثل اینه که یه لیوان آب رو بهتون یه دفعه میدن و اگه کمتر باشه قطره قطره...
    با سلام

من منظور اين دوستمون رو نگرفتم

سرويس 128 Eco يه ماهه 3 گيگ سرعتشون با Eco 512 طبق گفته ي دوستمون و من اين طوريه كه فرقي نداره منها قيمتشون فرق داره(متوسط 50)

پس چه ربطي به قطره قطره گرفتن داره

شما همون 3 گيگ رو داري متوسط 60 مي گيري من هم دارم با همين سرعت مي گيرم كه سرعت يكسانه و حجم هم يكسانه، پس چه فرقي بين اين دوتاس

موف باشيد

2. این کاربر از luckysadegh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عزیزم اکانت پرمیوم واسه همین مواقع ساخته شده دیگهراحت میزاری دانلود منیجر Resume هم داره
    دوستان سایت رپید گو از دست ندین ... یه اکانت گرفتم فوق العاده عالیه برای داونلود با 2 تومان حله

4. این کاربر از peymandel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من سرویس ADSL ندارم . ولی فکر کنم منظور شرکت فریمور مودمت هستش.

اگه همین باشه میتونی از سایت سازنده مودم به راحتی دانلود کنی و دستگاه رو با فریمور جدید آپدیت کنی.

6. 2 کاربر از nima_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چون محدودیت حجمی وجود داره شاید سرعت فرقی نداشته باشه.شما فرض کن میخوای با سرویس Eco یه فیلم با حجم 700 مگ دانلود کنی.این 700 مگ از حجم شما کاسته میشه فقط زمان کمتری برای دانلود شدن صرف میکنید.برای شرکت سرویس دهنده حجم ترافیکی که به شما میده اهمیت داره نه سرعت.اگه سرعتتون بیشتر باشه مثل اینه که یه لیوان آب رو بهتون یه دفعه میدن و اگه کمتر باشه قطره قطره...
    دوست من منم دقیقا سوالم همینه چون اشتراک eco128 با ترافیک برابر وسرعت برابر با eco512 ی 5000
    تومن اختلاف قیمت دارن من می خوام بدونم الان 5000 تومن پول بیشتر برایه چیه ؟؟؟؟؟؟

اگه نظر منو می خواین بیاین اعتراض کنیم حداقل تر افیک بیشتری بگیریم یا سرعتو بیشتر کنن

اینهمه دردسر برا گرفتن اشتراک 512 کشیدم پول بیشتریم دادیم آخرش باید سرعتمون با 128 یکی باشه

8. 2 کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ببینم دوست من فکر کنم که مشکلو به مودمت ربط دادن که یه جور از پذیرش مسولیت شونه خالی کنن من که فکر نمیکنم زیاد به ورژن فریم ویر مودمت ربطی داشته باشه نهایتا می تونی بری شرکت رفاتک مودمو بشون بدی و بشون بگی که برات جدیدترین فریم وایر رو مودمت نصب کنم متاسفانه من تو اینترنت نتوستم برات پیدا کنم اما ترجیحا برو پیش خودشون برات آپدیت کنن

10. 3 کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

ببینم دوست من فکر کنم که مشکلو به مودمت ربط دادن که یه جور از پذیرش مسولیت شونه خالی کنن من که فکر نمیکنم زیاد به ورژن فریم ویر مودمت ربطی داشته باشه نهایتا می تونی بری شرکت رفاتک مودمو بشون بدی و بشون بگی که برات جدیدترین فریم وایر رو مودمت نصب کنم متاسفانه من تو اینترنت نتوستم برات پیدا کنم اما ترجیحا برو پیش خودشون برات آپدیت کنن
    مرسی ....

پس نظر شما اینه که مودمو با خودم ببرم اونجا که واسم فریم ویرش رو آپدیت کنن ؟

بعد از لحاظ config مودم مشکلی پیش نمیاد ؟

12. 2 کاربر از A.J بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

بچه های شاتل شما هم با قیلترشکن ها مشکل دارید ؟ cproxy و ultrasurf هیچی باز نمیکنن

14. 2 کاربر از rezaete بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با تشکر از همه دوستان واقعا نمیدونم چطوری تشکر کنم از لطفتون

دیروز شرکت نیماد بودم گفتن مرکز چمران پورتاش پر شده

ببین شانسو حالا که همه مشکلات رو درام حل میکنم این دفعه پورتشون تموم شده ( آقا اگه ما دیگه نیومدیم بدونید
    ناامید شدیم رفتیم خودکشی ( دور از جون ) ) جدا دارم دیوونه میشم

من نمیدونم چرا موقع دانلود هی دی سی میشه

دیگه اعصابمو خورد کرده ....

هی چی نمیتونم دانلود کنم

عزیز شما از سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیدن کنید و برای تست عضوش بشید بنا به گفته ی مسئول سایت فایل های تا 64 مگ رو رایگان میتونید دانلود کنید . فقط بی زحمت اگه تست کردید نتیجه رو هم اعلام کنید تا ما هم بدونیم این سایته راست می گه یا نه .

من شنیدم که tenda قدرت بیشتری داره البته این شنیده های من کارشناسی
    نیست تجربی از دوستانم . حالا اگه بخوایم tenda رو با TP-linkمقایسه کنیم به نظر
    شما کدومشون بهتره ؟

16. این کاربر از سوشیانت مبین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به سوشیانت مبین و بقيه دوستان
    من همه مودم هارو بررسي كردم، TP-Link رو شاتل پشتيباني ميكنه امو چون الان تمام كردن ميگن پشتيباني نميكنيم. در ضمن اگه مودم خواستي بهم بگو تا برات رديف كنم.
    فقط ميخاي وايرلس داشته باشه؟ روتر هم باشه؟ يا فقط مودم؟ آخه قيمتاش فرق فوكوله.
    اينم قبلاً گفتم كه پروتكل TCP/IP ربطي به شركت توليد كننده نداره و همه شركت هاي توليد كننده بايد از پروتكل مشخص پيروي كنن...

ها هم ولایتی ای روتر که گفتی یعنی چه ؟
    البته که می خوام فقط هم مودم خالی باشه ( البته بهم بگو روتر چیه آخه میدونی من تازه اومدم پیش دبستانی )
    اگر مغازه دارید یا فروشنده اید توی یک پیغام خصوصی شرایط رو برام بفرستید و نشانی یا شماره تلفن هم بدید (البته پیشاپیش
    تشکرویژه از شما می کنم )

18. این کاربر از سوشیانت مبین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان اگر فضولی منو ببخشید چرا شما ماهانه اشتراک رپید می گیرید ؟ آیا بهتر نیست حجمی خرید کنید این طور نه پولتون می سوزه نه اگر یه وقتی زمانشو نداشتید دانلود کنید دلتون ـ من خودم همیشه برای هر سرویسی حجمی میخرم ( این یک گفته دوستانه ست و از سر دلسوزی امیدوارم کسی ازم دلخور نشه )

20. 3 کاربر از سوشیانت مبین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •