امیر مطمئنی میتونی بری تو سایت؟!!!
من از 2 ساعت پیش که یه بار رفتم دیگه نتونستم وارده صفحه اصلی بشم
Eror میده
امیر مطمئنی میتونی بری تو سایت؟!!!
من از 2 ساعت پیش که یه بار رفتم دیگه نتونستم وارده صفحه اصلی بشم
Eror میده
آره مشکلی نیست الانم دوباره باز کردم سایت رو راحت لود میشه
دوستان میخواستم بدونم سری v10 چه زمانی معرفی شده؟ وچه زمانی عرضه جهانی شد؟
اواخر اردیبهشت معرفی و اوایل خرداد عرضه شد.
پس چرا اینقدر طول کشیده؟ تازه اومده امارات
میگم امیر جان این فریم ویر برای تمامی پنل هاست(lcd,led,plasma) یا فقط مختص پلاسما پنل هاست
بعد عوض کردن این فریم ویر چقدر تاثیر داره ؟
امیر جان یه سوال دیگه هم داشتم پنل z1 با v10 چه فرقی داره ؟
تو هیچ سایتی من مقایسه ای چیزی ازش ندیم
![]()
سلام.چندتا سوال داشتم:
راستش با خوندن کل صفحه های پانا وی10 کلی حرفه ای شدم دست امیر و مهدی عزیز درد نکنه.ولی پدرم در اومد.پسر 43 صفحه بود.
حالا چند تا سوال دارم:
1. سینما در حد 300 تومن چی بگیرم که 7.1 باشه و کیفیت توپ
2. از بین این 4 مدل کدوم رو بگیرم؟ کدوماش تو ایرانه؟چون ازر cnet گرفتم مدل هارو.کیفیت تصویر مد نظرم هست فقط.
Panasonic TC-P42G10
Samsung PN50B650
Samsung PN50B850
Samsung PN50B860
راستش توی این پست:
که ایرادات جی10 گفته شده دلم رو یه جوری زد.چی کار کنم؟اخرین قیمت این 4 مدل هم بگین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3. یه dvd player خوب در حد 100 تومن هم بگین.فکر کنم تو این زمینه ال جی بهترین مارکه درسته؟
4. برای یه اتاق 20-30 متری 42 اینچ جواب میده یا 50؟چون نمی خوام تصویر نویز (دون دون) داشته باشه.
میدونم شاید جاشون اینجا نباشه ولی یه جای دیگه پرسیدم که جواب ندادین.اخه امروز فردا میخوام بگیرم
1 - سینما خانوادگی در حد 300 تومن 7.1 وجود ندارد . سینما خانوادگی خوب 5.1 در حد 500 تومن pt565 و pt870 پاناسونیک
2 - Panasonic TC-P42G10
جزو بهترین های موجود در بازار ایران و جهان می باشد و هیچ ایراد مهمی ندارد ( تفاوت با v10 بسیار جرئی ) تنها ایراد آن نداستن مدل 50 اینچ در خاورمیانه است
Samsung PN50B650
جزو بهترین ها از نظر کیفیت نصویر می باشد ( عالی ) اما مشکل اساسی آن کنترل کییفیت پایین و داشتن صدای ویز buzz است ( شانس صدا دار بودن حدود 30 در صد )
3 - در dvd player ارزان قیمت تفاوت زیادی بین panasonic - sony -samsung - lg وجود ندارد ولی اولویت از چپ به راست می باشد
4 - فاصله مناسب برای دیدن کیفیت Full HD حدود 1.5 تا 2.5 برابر سایز تلویزیون است لذا برای فاصله 2.5 متر 42 و برای بیشتر از آن 50 مناسب است نزدیکتر شدن و بزرگتر شدن سایز تلویزیون باعث افزایش کیفیت بوده و همیشه خرید بزرگترین سایز با توجه به بودجه توصیه می شود
محصولات پاناسونیک بر خلاف عرضه محصولات دیگر برندها با تاخیر 5 6 ماه واس آسیا و خاورمیانه عرضه می شوند !!
بعضی از مدل های بازار قابلیت آپدیت پنل رو دارند اعم از LCD PELASMA و... و فقط مختص پلاسما پنل ها نیست , مدل W400 از سونی که من این مدل رو داشتم این قابلیت رو داشت . البته تعداد این مدل ها انگشت شماره .
ارائه فریم ویر های جدید بس به نیاز های کمپانی ها برای بهبود ضعف های پنل و ارتقا آن هست ,ممکنه یه فریم ویر 1 درصد پنل رو بهبود کیفیتی تصویر بده و یا فریم ویر بیاد که چند وقت پیش واس G10 اومد و باعث شد ارتقا حدود 10 درصدی از لحاظ کیفیت تصویر داشته باشه این پنل و از رده سوم برترین پنل به رده دوم برترین پنل جایگزین بشه از نگاه منتقدین CNET.
مدل Z1 به غیر از کابل برق , همه پورت های ورودی و خروجی به صورت بی سیم طراحی شده به این صورت این پنل با داشتن یه تیونر اکسترنال که وایرلس(بی سیم) هست با تلویزیون ارتباط برقرار میکنه و کلیه پورت ها به این تیونر وصل میشه .
بدنه آلمینیوم و فوق العاده شیک از لحاظ طراح و دکور .
ضحامت فوق العاده کم حدودا حضور ذهن ندارم فکر می کنم 24 میلیمتر باشه .
از لحاظ کیفیت تصویر جایی ندیدم این دو پنل رو مقایسه کرده باشند , با توجه به قیمت فوق العاه بالاش(6 هزار دلار) اگرم کیفیت تصویر بالاتری داشته باشه چندان عجیب نیست . از این پنل در هیچ کجای دنیا استقبال نشده و منتقدین معتقد هستن قیمتش کاملا فضایهبه همین دلیل این پنل آنطور و باید ارزیابی نشده با مدل V10 .
Last edited by Ami R 940; 18-10-2009 at 12:53.
داداش عزیز
اون لینکی که دادی برتری های مدل بالاتر G10 یعنی مدل V10 هست . اگر شما عجله نداریپیشنهاد میکنم مدت کوتاهی صبر کنی تا این مدل وارد بازار بشه.
بین اون چند مدل که نوشتی
از لحاظ کیفیت تصویر
g10
B650
B850
برای اتاق سایز 42 مناسب تر هست
بودجه 300 واس سینما خانگی خیلی کمه , یکی دو مدل از سامسونگ و ال جی فقط هست
با این بودجه سینما خانگی HT-TZ125 پیشنهاد میشه با قیمت 280 تومان .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ami R 940; 18-10-2009 at 10:06.
امير اقا ، اينكه گفتي : " .... یا فریم ویر بیاد که چند وقت پیش واس G10 اومد و باعث شد ارتقا حدود 10 درصدی از لحاظ کیفیت تصویر داشته باشه این پنل و از رده سوم برترین پنل به رده دوم برترین پنل جایگزین بشه از نگاه منتقدین CNET. "چه تاثيري بر خريد ميتونه داشته باشه تا مطمئن باشيم تلويزيون اصلاح شده را داريم ؟يعني تلويزيونهاي موجود بازار اين فريم ور را دارند؟ چطور ميشه تشخيص داد ؟ يا ممكنه قديمي و جديد داشته باشند و فرضا با يك حرف و شماره اي اخر مدل مشخص بشه ؟ يا بايد فريم ور را خودمون بگيريم و به تلويزيون اعمال كنيم ؟ و چطوري بايد انجام داد ؟با تشكر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)