تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 93 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 921

نام تاپيک: Red Dead Redemption

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لامصب کلی بازی رو جلو رفته بودم اما نمی دونم چرا وقتی اومدم تو بازی از کلی قبل اومد!!منم مجبور شدم دوباره از مراحل قبل بازی رو برم
    راستی من دیگه رو همون اسلات اولی بازی رو ذخیره می کنم
    دوست عزیز خوب گوش کن , شما کنسولتون رو قبل از بازی در قسمت SETTING چک کنید که تاریخ کنسول به علت قطع برق یا نوسان و کشیدن پاور کنسول از برق ریست نشده باشه اگر شما چک نکرده بازی کنید و به علت AUTO SAVE بازی شما ذخیره میشه و دفعه بعد وقتی بازی میکنید چون هنگام ریست تاریخ بازی 25-5-2005 است دستگاه سیو عقب تر رو میاره و سیو هاتو نبه هم میخوره به این نکته توجه کنید

2. این کاربر از Hirad HRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

بچه ها گفتم شاید براتون جالب باشه :
    *فروش 5 میلیون نسخه‌ای سرخپوست مرده: رستگاری
    مسوولان کمپانی Take-Two اعلام کردند بازی سرخپوست مرده: رستگاری تا به امروز بیش از 5 میلیون نسخه بر روی پلت‌فرم‌های ایکس‌باکس360 و پلی‌استیشن3 فروخته است. این میزان فروش برای عنوانی که کمتر از یک ماه از عرضه‌ی آن می‌گذرد مقدار قابل توجهی بشمار می‌رود. آمار فروش سرخپوست مرده در گزارش مطبوعاتی عملکرد مالی این کمپانی در سه ماهه‌ی دوم سال 2010 منتشر شد.

مسوولان کمپانی T2 در ادامه‌ی گزارش به عرضه‌ی نسخه‌ی ژاپنی سرخپوست مرده در پاییز امسال اشاره کردند. هم‌چنین T2 ضمن اعلام رضایت از فروش بالای این عنوان وسترن تاکید کرد بسته‌های الحاقی قابل‌دانلود دیگری در بهار و پاییز سال آینده در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت.

گفتنی است اولین بسته‌ی الحاقی قابل‌دانلود سرخپوست مرده که امکان بازی گروهی را برای کاربران فراهم می‌کند در روز بیست‌ودوم ژوئن بر روی شبکه‌های مجازی ایکس‌باکس‌لایو و پلی‌استیشن عرضه خواهد شد.

به نقل از :dbazi

4. 2 کاربر از tommy vercetti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من دنبال داستان بازی میگردم میشه بگید چطوری گیر بیارم

مثل داستان جی تی ای هست تو همین سایت برای این بازی نیست؟

فارسی باشه
    چیکار میشه کرد؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام

من نسخه اول اين بازي رو رو پلي 2 بازي كرده بودم واقعا عالي بود

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام

من نسخه اول اين بازي رو رو پلي 2 بازي كرده بودم واقعا عالي بود
    نسخه اول؟!!!!PS2؟؟!!!احتمالاً بازی دیگه ای منظورتون بوده درسته؟

پروفشنال a.salireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    :O

پيش فرض

نسخه اول؟!!!!PS2؟؟!!!احتمالاً بازی دیگه ای منظورتون بوده درسته؟
    نه . نسخه ی اول بازی که اسمش Red Dead Redemption Revolver بود در سال 2004 واسه PS2 و Xbox عرضه شده بود .

9. این کاربر از a.salireza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

نه . نسخه ی اول بازی که اسمش Red Dead Redemption Revolver بود در سال 2004 واسه PS2 و Xbox عرضه شده بود .
    اسمش این نیست که یه کلمه زیادی نوشتی
    اسمش:red dead revolver هست

11. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برنامه‌ای برای نسخه‌ی PC سرخپوست‌ مرده نداریم

شاید بازی‌کننده‌های کنسول‌های ایکس‌باکس360 و پلی‌استیشن3 گاه و بیگاه با معضل اسب‌های نامرئی در سرخپوست مرده دست و پنجه نرم کنند، اما خوشبختانه از بقیه‌ی بازی می‌توانند بنحو مطلوبی لذت ببرند.
    البته در خصوص بازی‌کننده‌های رایانه‌های شخصی، کل بازی سرخپوست مرده حالت نامرئی دارد و بنظر هم نمی‌رسد به این زودی قصد مرئی شدن داشته باشد.

اخیرا سخنگوی راک‌استار اعلام کرده است، این کمپانی برنامه‌ای برای نسخه‌ی رایانه‌های شخصی سرخپوست مرده: رستگاری ندارد. وی در این خصوص طی پیامی در سایت رسمی راک‌استار اذعان داشت: "در حال حاضر برنامه‌ای برای آوردن سرخپوست مرده بر روی رایانه‌های شخصی نداریم. اما اگر در آینده نظرمان تغییر کرد بشما اطلاع خواهیم داد."

نیازی به توضیح نیست که مجموعه بازی‌های سرخپوست مرده خیلی وقت است که راهی به پلت‌فرم رایانه‌های شخصی نیافته. بازی سرخپوست مرده ریولور نیز در سال 2004 میلادی تنها در اختیار کاربران کنسول‌های ایکس‌باکس و پلی‌استیشن2 قرار گرفت. البته همگی می‌دانیم راک‌استار با پروسه‌ی پورت بازی‌ها برای رایانه‌های شخصی پس از تاخیرهای طولانی غریبه نیست. شاهد این ادعا هم چندین و چند قسمت از مجموعه بازی‌های GTA می‌تواند باشد.

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

برنامه‌ای برای نسخه‌ی PC سرخپوست‌ مرده نداریم

شاید بازی‌کننده‌های کنسول‌های ایکس‌باکس360 و پلی‌استیشن3 گاه و بیگاه با معضل اسب‌های نامرئی در سرخپوست مرده دست و پنجه نرم کنند، اما خوشبختانه از بقیه‌ی بازی می‌توانند بنحو مطلوبی لذت ببرند.
    البته در خصوص بازی‌کننده‌های رایانه‌های شخصی، کل بازی سرخپوست مرده حالت نامرئی دارد و بنظر هم نمی‌رسد به این زودی قصد مرئی شدن داشته باشد.

اخیرا سخنگوی راک‌استار اعلام کرده است، این کمپانی برنامه‌ای برای نسخه‌ی رایانه‌های شخصی سرخپوست مرده: رستگاری ندارد. وی در این خصوص طی پیامی در سایت رسمی راک‌استار اذعان داشت: "در حال حاضر برنامه‌ای برای آوردن سرخپوست مرده بر روی رایانه‌های شخصی نداریم. اما اگر در آینده نظرمان تغییر کرد بشما اطلاع خواهیم داد."

نیازی به توضیح نیست که مجموعه بازی‌های سرخپوست مرده خیلی وقت است که راهی به پلت‌فرم رایانه‌های شخصی نیافته. بازی سرخپوست مرده ریولور نیز در سال 2004 میلادی تنها در اختیار کاربران کنسول‌های ایکس‌باکس و پلی‌استیشن2 قرار گرفت. البته همگی می‌دانیم راک‌استار با پروسه‌ی پورت بازی‌ها برای رایانه‌های شخصی پس از تاخیرهای طولانی غریبه نیست. شاهد این ادعا هم چندین و چند قسمت از مجموعه بازی‌های GTA می‌تواند باشد.
    حیف شد.........

Last edited by aha2012; 11-06-2010 at 17:05.

داره خودمونی میشه general_sorena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا ما اساسی تو این مرحله رام کردن اسبا موندیم! نمیشه یه جوری بیخیالش شد. هر کاری می کنم رام نمیشن. فقط یک بار تونستم یکیشون رو رام کنن. اما بعد از اون هیچی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •