چند گرفتی؟
چند اینچه؟
چند گرفتی؟
چند اینچه؟
من 32 رو 470 خريدم اركيد
ولي با 400 لوتوس بخر. قيمتش هم 400 و به شما ميخوره
اين لينك لوتوس:
- مجهز به موتور پردازش تصویر M-Star
- سرعت پاسخ دهی بسیار سریع پیکسل ها
- زاویه دید بسیار وسیع
- روشنایی تصویر بسیار بالا
- مجهز به ورودی های مختلف برای راحتی و دسترسی آسان تر
- مجهز به بلندگوی استریوی قوی
- مدیریت هوشمند رنگ
البته كيفيت همش يكيه . و بيشتر قيافه ها متفاوته . كه اونم سليقه ايه ديگه
Last edited by persiantoolsbaz; 25-05-2010 at 10:00.
دوستان، بعد از عرضه شدن تلویزیون های Full LED 3D به بازار، خریدشون مقرون به صرفه هست یا نه ؟
باید برای پخش 3D دستگاه اضافه تری هم بخریم ؟ فیلم هایی که الان 3D هست تعدادشون چندتاست ؟
من دیروز تلویزیون Full LED 3D LG مدل LX9500 رو دیدم، واقعاً تجربه ی جالبی بود ! اگه فراگیر بشه استفاده ازشون خیلی جالب میشه...
سلام
من پلاسمای ال جی مدل pj350 گرفتم .کیفیت تصویرش از دور یعنی 3 متر به بعد خیلی عالی هست ولی وقتی از فاصله نزدیک حدود یک متری نگاه کنی تصاویر مات به نظر می رسند مخصوصا تصاویری که در صحنه دورتر هستند می خواستم بدونم این مساله عادی هست یا نه ؟ چون من تجربه قبلی ندارم و آیا در ال سی دی ها هم چنین مساله ای وجود دارد ؟
سلام دوست عزیز
من پلاسما ال جی مدل pj350 گرفتم واقعیت این که تصویر از فاصله دور خیلی عالی هستش در مقایسه با ال سی دی ولی از نزدیک و حدود یک متر تصاویر مات به نظر می رسد یا هنمون نقطه هایی که میگی. من بیشتر استفاده ام ماهواره هست ولی تلویزیون چون آنتن خوب ندارم نمیتونم نظر بدم در مجموع کیفیت تصویر در پلاسما بهتره![]()
اقا من یه ال ای دی 40 اینچ واسه گیم xbox360 میخوام چی خوبه؟
سلام عرض می کنم به اساتید محترم
من یه یکی دو سالی هست که میخوام یه tv خوب بگیرم والا هر موقع هم رفتیم بخریم من نزاشتم که خانواده بخرن.... گفتم چیزای بهتری داره میاد ولی دیگه باید حداکثر تا اخر تابستون یه دونه بگیرم پولم هم حداکثر بین 2500 تا 3200 هستش یا حالا یه خورده بیشتر
من روزی دو سه ساعت توی سایت های مختلف گشتم از جمله همین جا و خیلی از مطالب رو نشستم خوندم ولی اخرش نفهمیدم که ال سی دی بهتره یا ال سی دی بکلایت ال ای دی یا پلاسما و اینکه تلویزون های 3d به صرفه هست خریدوشن؟؟
با توجه به اینکه بیشتر کار من با ماهواره و بعدش فیلم و اگه وقت شد گیم هم میزنم می خواستم ببینم از هر کدوم از این سه نوع tv بهترینشون کدوم برند ها و کدوم مدل شون هستن ؟؟؟ سایزش هم 42 به بالا باشه ؟؟ من بیشتر به کیفیت و شفافیت تصویر و بعدش به امکانات جانبی اهمیت میدم ولی باید حداقل usb بخوره
خواهش میکنم پیشنهادتون بی طرفانه باشه
ممنون
دوست عزيزم
در حال حاضر اين تلوزيونها فقط جنبه تبليغات دارن و تكنولوژي كاملا جا نيافتاده اي هستن. در واقع سامسونگ و ال جي براي رقابت با هم اين كار رو كردن. در صورتي كه هنوز player براي پخش اين فيلم ها وجود نداره. در ضمن فيلمي مثل avatar كه 3 بعدي تصوير داري شده رو ميشه در اين تلوززيون اه سه بعدي ديد ولي مثلا تبليغ سامسونگ كه ميگه 2 بهدي را 3 بعدي ببينيد كاملا دروغه. چون فيلم 3 بعدي بايد 3 بعدي تصوير برداري شده باشه
ضمنا اين تصاوير 3 بعدي رو اگر player رو داشته باشي بايد با عينك ببينيد كه يه مقدار مسخرش. اگر مهمون داشته باشي اون بايد شما رو تماشا كنه يا نوبتي تلوزيون ببينيد. بابت هر عينك اضافه 200 دلار بايد پرداخت كنيد
پس سعي كنيد بازيچه تبليغات نشيد
نه نبايد اينجوري باشه
البته با عرض معذرت من تصوير پلاسماي ال جي رو نميپسندم. ولي براي بقيه پلاسما ها ميدونم كه تصوير كاملا خوبه و فاصله مهم نيست
اين لينك رو ببينيد. اين ال اي دي قيمتش 1.600
البته طبق معمول يه سري طرفداران برند هاي ديگه زيرش مطالب غير فني نوشتن ولي دوستاني كه از نزديك ديدن يا دارن اين ال اي دي رو مطالب مفيدي نوشتنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان با این همه موضوع و نکات واقعا آدم سردرگم میشه چی بگیره و...
1-شما 1ال سی دی یا ال ای دی (یا پلاسما) تا سقف 1میلیون چی پیشنهاد میدین؟ و یکی هم تا سقف 500تومن
واسه ps3 میخوام.از 32 اینچم بالاتر نباشه.(حالا پلاسما بالاتر بود عیبی نداره)
مرسی
2-در ضمن این مانیتور ال سی دی ها جریانشون چیه؟مشخصاتی مشابه با پنل ال سی دی ها(تلویزیون ال سی دی) دارن ولی قیمتشون تقریبا نصف پنل ال سی دی ها(تلویزیون ال سی دی) است؟
جدیدا هم که رو مانیتور ها= تی وی-اچ دی ام آی و... است
1- ال سي دي تا سقف 1 مليون ميتوني B570 ساموسنگ بگيري يا xvision بگيري كه ميشه 800 با يه سينما (كه من گزينه دوم يعني Xvision رو تجيح ميدم)
مثلا 40 اينچ انيكس xvision: بگيري با قيمت 840 و يه سينماي خانگي هم بگيري كه صدا خوب باشه
- مجهز به پانل LCD ساخت کره جنوبی با درجه کیفی +A
- وضوح تصویر بالا: Full HD)1920 x 1080)
- موتور پردازش تصویر M-Star
- زاويه ديد بسيار وسيع (178 درجه افقي و عمودي)
- قابليت پخش تصاوير از روي كارت هاي حافظه
- روشنايي تصوير بالا
- كنتراست فوقالعاده 30000:1 ديناميك
- داراي سه ورودي HDMI
اين هم لينك بقيه مشخصات:
البته قيافه هاي مختلف داره. از اينجا ميتوني بقيه قيافه ها رو هم ببيني:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا اين هم يه مدلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
__________________________________________________ __________________________________________________ _
__________________________________________________ __________________________________________________ _
تا سقف 500 هم فقط xvision بگير 32 اينچ . خيلي تلوزيون هاي عالي هست
2- بله شما ميتونيد براي xbox يه مانيتور ال سي دي بگيري.
اگر سايز 22 اينچ بخواي 2261 عاليه و قيمتش هم 215 تومنه. فول اچ دي با HDMI
لينك مشخصات:
و اگر بالاتر بخواي 2794 هم تلوزيون هم مانيتور هم گيرنده ديجيتال (گيرنده ديجيتال يعني كانال ها رو با كيفيت DVD ميتوني ببيني) با قيمت 420کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- صفحه عريض، فضاي کار بيشتر
- مجهز به پخش صداي استريو و دالبي
- داراي خروجي صداي اپتيكال
- مجهز به تکنولوژي DFC
- زاويه ديد بسيار وسيع
- زمان پاسخدهي بسيار سريع (5ms)
- Full HD يا قابليت پخش 1080P
- داراي ورودي USB جهت نمايش تصوير و پخش موزيك
Last edited by persiantoolsbaz; 30-05-2010 at 09:53.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)