تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 773 اولاول ... 333940414243444546475393143543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه valapeji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شهری که هر چی توش می بینی باعث تحریکه

پيش فرض

من سري اركيد دارم . خيلي راضيم. البته اگر صداش بهتر بود كه ديگه خيلي خوب ميششد. ولي خونه دوستم كه سامسونگ داشت رفتم اونم خيلي خوب نبود صداش. گفت ال سي ها همشون همينجورين

كلا تلوزيون هاي خوبي هستن.
    چند گرفتی؟
    چند اینچه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من 32 رو 470 خريدم اركيد
    ولي با 400 لوتوس بخر. قيمتش هم 400 و به شما ميخوره

اين لينك لوتوس:

• مجهز به موتور پردازش تصویر M-Star
    • سرعت پاسخ دهی بسیار سریع پیکسل ها
    • زاویه دید بسیار وسیع
    • روشنایی تصویر بسیار بالا
    • مجهز به ورودی های مختلف برای راحتی و دسترسی آسان تر
    • مجهز به بلندگوی استریوی قوی
    • مدیریت هوشمند رنگ

البته كيفيت همش يكيه . و بيشتر قيافه ها متفاوته . كه اونم سليقه ايه ديگه
    Last edited by persiantoolsbaz; 25-05-2010 at 10:00.

3. این کاربر از persiantoolsbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SPY.07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    وینترهل

پيش فرض

دوستان، بعد از عرضه شدن تلویزیون های Full LED 3D به بازار، خریدشون مقرون به صرفه هست یا نه ؟
    باید برای پخش 3D دستگاه اضافه تری هم بخریم ؟ فیلم هایی که الان 3D هست تعدادشون چندتاست ؟

من دیروز تلویزیون Full LED 3D LG مدل LX9500 رو دیدم، واقعاً تجربه ی جالبی بود ! اگه فراگیر بشه استفاده ازشون خیلی جالب میشه...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام
    من پلاسمای ال جی مدل pj350 گرفتم .کیفیت تصویرش از دور یعنی 3 متر به بعد خیلی عالی هست ولی وقتی از فاصله نزدیک حدود یک متری نگاه کنی تصاویر مات به نظر می رسند مخصوصا تصاویری که در صحنه دورتر هستند می خواستم بدونم این مساله عادی هست یا نه ؟ چون من تجربه قبلی ندارم و آیا در ال سی دی ها هم چنین مساله ای وجود دارد ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام. من بیشتر مطالب رو در مورد LCD , PLASMA خوندم. آخر به نتیجه منطقی نرسیدم. این طور که متوجه شدم تا قیمت 1500 دو گزینه LCD B670 SAMSUNG , PLASMA G10 PANASONIC گزینه های خوبی هستند. می خواستم برای رفع ابهام به سوالاتم جواب بدید.ممنون می شم.
    1.در یکی از پست ها خوندم که PLASMA از فاصله نزدیک نقطه های ریز دیده می شه که به خاطر خاموش روشن شدن پیکسل هاست. واقعیت داره؟ خیلی تو ذوق می زنه؟
    2. با توجه به کاربری بیش از 80 درصد تلویزیون و 15 درصدی ماهواره و 5 درصدی فیلم کدام گزینه را پیشنهاد می کنید؟
    3. با توجه به تماشای بیش از حد فوتبال و مشکل جا موندن تصویر در سرعت های بالا در LCD هنوز این مشکل در B670 وجود داره؟
    4. از یکی از دوستان شنیدم که در 40 اینچ سامسونگ تصاویر پهن نشون داده می شه. صحت داره؟
    5. UP SCALING کدام قویتره؟ با توجه به اینکه اکثر استفاده من از تصاویر SD است.؟
    6. USB G10 چه فرمت هایی رو می شناسه؟
    7. این طور که فهمیدم G10 تصویر در تصویر نداره
    تو رو خدا راهنماییم کنید .چون واقعا گیج شدم.
    سلام دوست عزیز
    من پلاسما ال جی مدل pj350 گرفتم واقعیت این که تصویر از فاصله دور خیلی عالی هستش در مقایسه با ال سی دی ولی از نزدیک و حدود یک متر تصاویر مات به نظر می رسد یا هنمون نقطه هایی که میگی. من بیشتر استفاده ام ماهواره هست ولی تلویزیون چون آنتن خوب ندارم نمیتونم نظر بدم در مجموع کیفیت تصویر در پلاسما بهتره

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

اقا من یه ال ای دی 40 اینچ واسه گیم xbox360 میخوام چی خوبه؟

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام عرض می کنم به اساتید محترم
    من یه یکی دو سالی هست که میخوام یه tv خوب بگیرم والا هر موقع هم رفتیم بخریم من نزاشتم که خانواده بخرن.... گفتم چیزای بهتری داره میاد ولی دیگه باید حداکثر تا اخر تابستون یه دونه بگیرم پولم هم حداکثر بین 2500 تا 3200 هستش یا حالا یه خورده بیشتر
    من روزی دو سه ساعت توی سایت های مختلف گشتم از جمله همین جا و خیلی از مطالب رو نشستم خوندم ولی اخرش نفهمیدم که ال سی دی بهتره یا ال سی دی بکلایت ال ای دی یا پلاسما و اینکه تلویزون های 3d به صرفه هست خریدوشن؟؟
    با توجه به اینکه بیشتر کار من با ماهواره و بعدش فیلم و اگه وقت شد گیم هم میزنم می خواستم ببینم از هر کدوم از این سه نوع tv بهترینشون کدوم برند ها و کدوم مدل شون هستن ؟؟؟ سایزش هم 42 به بالا باشه ؟؟ من بیشتر به کیفیت و شفافیت تصویر و بعدش به امکانات جانبی اهمیت میدم ولی باید حداقل usb بخوره
    خواهش میکنم پیشنهادتون بی طرفانه باشه
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان، بعد از عرضه شدن تلویزیون های Full LED 3D به بازار، خریدشون مقرون به صرفه هست یا نه ؟
    باید برای پخش 3D دستگاه اضافه تری هم بخریم ؟ فیلم هایی که الان 3D هست تعدادشون چندتاست ؟

من دیروز تلویزیون Full LED 3D LG مدل LX9500 رو دیدم، واقعاً تجربه ی جالبی بود ! اگه فراگیر بشه استفاده ازشون خیلی جالب میشه...

دوست عزيزم
    در حال حاضر اين تلوزيونها فقط جنبه تبليغات دارن و تكنولوژي كاملا جا نيافتاده اي هستن. در واقع سامسونگ و ال جي براي رقابت با هم اين كار رو كردن. در صورتي كه هنوز player براي پخش اين فيلم ها وجود نداره. در ضمن فيلمي مثل avatar كه 3 بعدي تصوير داري شده رو ميشه در اين تلوززيون اه سه بعدي ديد ولي مثلا تبليغ سامسونگ كه ميگه 2 بهدي را 3 بعدي ببينيد كاملا دروغه. چون فيلم 3 بعدي بايد 3 بعدي تصوير برداري شده باشه

ضمنا اين تصاوير 3 بعدي رو اگر player رو داشته باشي بايد با عينك ببينيد كه يه مقدار مسخرش. اگر مهمون داشته باشي اون بايد شما رو تماشا كنه يا نوبتي تلوزيون ببينيد. بابت هر عينك اضافه 200 دلار بايد پرداخت كنيد
    پس سعي كنيد بازيچه تبليغات نشيد

سلام
    من پلاسمای ال جی مدل pj350 گرفتم .کیفیت تصویرش از دور یعنی 3 متر به بعد خیلی عالی هست ولی وقتی از فاصله نزدیک حدود یک متری نگاه کنی تصاویر مات به نظر می رسند مخصوصا تصاویری که در صحنه دورتر هستند می خواستم بدونم این مساله عادی هست یا نه ؟ چون من تجربه قبلی ندارم و آیا در ال سی دی ها هم چنین مساله ای وجود دارد ؟
    نه نبايد اينجوري باشه
    البته با عرض معذرت من تصوير پلاسماي ال جي رو نميپسندم. ولي براي بقيه پلاسما ها ميدونم كه تصوير كاملا خوبه و فاصله مهم نيست

اقا من یه ال ای دی 40 اینچ واسه گیم xbox360 میخوام چی خوبه؟

اين لينك رو ببينيد. اين ال اي دي قيمتش 1.600
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته طبق معمول يه سري طرفداران برند هاي ديگه زيرش مطالب غير فني نوشتن ولي دوستاني كه از نزديك ديدن يا دارن اين ال اي دي رو مطالب مفيدي نوشتن

10. این کاربر از persiantoolsbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aminbritney's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان با این همه موضوع و نکات واقعا آدم سردرگم میشه چی بگیره و...

1-شما 1ال سی دی یا ال ای دی (یا پلاسما) تا سقف 1میلیون چی پیشنهاد میدین؟ و یکی هم تا سقف 500تومن

واسه ps3 میخوام.از 32 اینچم بالاتر نباشه.(حالا پلاسما بالاتر بود عیبی نداره)

مرسی

2-در ضمن این مانیتور ال سی دی ها جریانشون چیه؟مشخصاتی مشابه با پنل ال سی دی ها(تلویزیون ال سی دی) دارن ولی قیمتشون تقریبا نصف پنل ال سی دی ها(تلویزیون ال سی دی) است؟
    جدیدا هم که رو مانیتور ها= تی وی-اچ دی ام آی و... است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان با این همه موضوع و نکات واقعا آدم سردرگم میشه چی بگیره و...

1-شما 1ال سی دی یا ال ای دی (یا پلاسما) تا سقف 1میلیون چی پیشنهاد میدین؟ و یکی هم تا سقف 500تومن

واسه ps3 میخوام.از 32 اینچم بالاتر نباشه.(حالا پلاسما بالاتر بود عیبی نداره)

مرسی

2-در ضمن این مانیتور ال سی دی ها جریانشون چیه؟مشخصاتی مشابه با پنل ال سی دی ها(تلویزیون ال سی دی) دارن ولی قیمتشون تقریبا نصف پنل ال سی دی ها(تلویزیون ال سی دی) است؟
    جدیدا هم که رو مانیتور ها= تی وی-اچ دی ام آی و... است
    1- ال سي دي تا سقف 1 مليون ميتوني B570 ساموسنگ بگيري يا xvision بگيري كه ميشه 800 با يه سينما (كه من گزينه دوم يعني Xvision رو تجيح ميدم)

مثلا 40 اينچ انيكس xvision: بگيري با قيمت 840 و يه سينماي خانگي هم بگيري كه صدا خوب باشه

• مجهز به پانل LCD ساخت کره جنوبی با درجه کیفی +A
    • وضوح تصویر بالا: Full HD)1920 x 1080)
    • موتور پردازش تصویر M-Star
    • زاويه ديد بسيار وسيع (178 درجه افقي و عمودي)
    • قابليت پخش تصاوير از روي كارت هاي حافظه
    • روشنايي تصوير بالا
    • كنتراست فوق‌العاده 30000:1 ديناميك
    • داراي سه ورودي HDMI

اين هم لينك بقيه مشخصات:
    کد:
    البته قيافه هاي مختلف داره. از اينجا ميتوني بقيه قيافه ها رو هم ببيني:
    کد:
    مثلا اين هم يه مدل

__________________________________________________ __________________________________________________ _
    __________________________________________________ __________________________________________________ _

تا سقف 500 هم فقط xvision بگير 32 اينچ . خيلي تلوزيون هاي عالي هست

2- بله شما ميتونيد براي xbox يه مانيتور ال سي دي بگيري.

اگر سايز 22 اينچ بخواي 2261 عاليه و قيمتش هم 215 تومنه. فول اچ دي با HDMI

لينك مشخصات:
    کد:
    و اگر بالاتر بخواي 2794 هم تلوزيون هم مانيتور هم گيرنده ديجيتال (گيرنده ديجيتال يعني كانال ها رو با كيفيت DVD ميتوني ببيني) با قيمت 420
    کد:

• صفحه عريض، فضاي کار بيشتر
    • مجهز به پخش صداي استريو و دالبي
    • داراي خروجي صداي اپتيكال
    • مجهز به تکنولوژي DFC
    • زاويه ديد بسيار وسيع
    • زمان پاسخدهي بسيار سريع (5ms)
    • Full HD يا قابليت پخش 1080P
    • داراي ورودي USB جهت نمايش تصوير و پخش موزيك
    Last edited by persiantoolsbaz; 30-05-2010 at 09:53.

13. 2 کاربر از persiantoolsbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •