تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 1211 اولاول ... 3339404142434445464753931435431043 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

نميدونم تا کي بايد منتظر تيم ملي خودمون تو اين بازي باشيم. تيم ملي ما که هنوز تو وضعيت خوبي نيست و گمون نکنم کونامي تيمي رو که هنوز لباسش معلوم نيست توسط کدوم کمپاني توليد ميشه رو ليسانس کنه. خودمونيما تيم ملي ما هم ديگه شورشو درآورده کجاي دنيا با تغيير مربي لباس تيم هم عوض ميشه؟ معلومه هيچ جا به
    جز ايران ، که با رفتن علي دايي توليدي لباس تيم ملي از دايي به مجيد تغيير يافت. (اين چه وضعشه) واسه همينم تا ابد بايد منتظر بمونيم. ما واقعا از رئيس فدراسيون فوتبال مي خواهيم که با يک کمپاني معتبر اروپايي (مثل آديداس يا نايک يا حتي پوما) قرارداد ببنده. چون توليدي هايي مثل دايي و مجيد کجاي دنيا شناخته مي شند و تا زماني که لباس تيم يه لباس درست درمون نباشه کونامي ليسانسش نميکنه.
    ولي کونامي بايد ديگه فيس نکونام رو درست کنه. چون از بهترين بازيکناي آسياست که تو اروپا بازي مي کنه.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نميدونم تا کي بايد منتظر تيم ملي خودمون تو اين بازي باشيم. تيم ملي ما که هنوز تو وضعيت خوبي نيست و گمون نکنم کونامي تيمي رو که هنوز لباسش معلوم نيست توسط کدوم کمپاني توليد ميشه رو ليسانس کنه. خودمونيما تيم ملي ما هم ديگه شورشو درآورده کجاي دنيا با تغيير مربي لباس تيم هم عوض ميشه؟ معلومه هيچ جا به
    جز ايران ، که با رفتن علي دايي توليدي لباس تيم ملي از دايي به مجيد تغيير يافت. (اين چه وضعشه) واسه همينم تا ابد بايد منتظر بمونيم. ما واقعا از رئيس فدراسيون فوتبال مي خواهيم که با يک کمپاني معتبر اروپايي (مثل آديداس يا نايک يا حتي پوما) قرارداد ببنده. چون توليدي هايي مثل دايي و مجيد کجاي دنيا شناخته مي شند و تا زماني که لباس تيم يه لباس درست درمون نباشه کونامي ليسانسش نميکنه.
    ولي کونامي بايد ديگه فيس نکونام رو درست کنه. چون از بهترين بازيکناي آسياست که تو اروپا بازي مي کنه.
    مشكل از ايران هست كونامي از خداشه كه ايران لايسنس بده و ايران به حالت لايسنس شده توي بازي باشه فكر مي كنه كونامي خوشش مياد اسامي رو غلط بنويسه اصلا خرجي نيست كه واسش لباس تيم ملي ايران رو بسازي 3 سوت مي سازه لباس رو. مشكل اينه فدراسيون فوتبال ما آخر ضد حال هست قبلا هم گفته بودم اگه يه نفر آدم باحال بياد به اين مسائل دقت كنه يه سفر به ژاپن داشته باشه يه گروه نماينده و براي قرار داد و حضور تيم ملي برن ژاپن صحبت كنن مطمئن جواز رسمي ساخت تيم ملي ايران رو هم ميدن و شاهد حضورش توي PES به صورت اورجينال مي شيم. حتي شايد باور نكنيد اگه مثل ايتاليا و هلند ايران هم به جمع حمايت كنندگان PES بپيونده مي تونيم شاهد ليگ ايران هم باشيم يا حداقل شاهد حضور تيم هاي بخش خصوصي كشورمون باشيم توي Other League A

در مورد نكونام هم كاملا باهات موافقم بايد قيافه اش رو درست كنه حداقل رنگ پوستش رو سياه نكنه آخه نكونام عين شير سفيده كجاش سبزه هست. آخه قيافه اش هم تو ذوق مي زنه

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه عزيز هر تيم در ابتداي فصل 3 تا كيت براي خودش در تورنمنت هاي مختلف به سازمان ليگش معرفي مي كنه (ايران رو نمي گم ها چون ليگ ما هيچ چيزش در حد استاندارد اروپا نيست) ولي توي اروپا هر تيم هر فصل اجازه داره 3 تا لباس معرفي كنه و اسپانسرش هم در طول فصل مثل اسپانسر تيم هاي ايراني 60 بار عوض نميشه. استاندارد وجودي لباس ها درسته كه 2 تا هست ولي وجود 3 تا لباس و حق انتخاب و يا خريدش خوبه كه توي بازي باشه مثل فيفا. نمي خوام فكر كنيد فيفايي بودنم باعث ميشه اين رو بگم ولي تا اطلاع ثانوي كونامي بايد رسيدن به ايدهآل اول از راهي كه فيفا اون رو پشت سر گذاشته عبور كنه راه ميانبر زدن فايده نداره
    شاید حق با شماها باشه و من از اول اشتباه میکردم
    ولی اعتقاد من بر این بود که اگر تیمی مثل بارسلون لباسهایی به نام a,b,c داشته باشه
    لباس a,b رو برای لالیگا و لباسهای a,c رو برای لیگ قهرمانان استفاده میکنه
    (خلاصه وقت تحقیق ندارم هر وقت تونستم که جستجوای در این مورد میکنم)

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مشكل از ايران هست كونامي از خداشه كه ايران لايسنس بده و ايران به حالت لايسنس شده توي بازي باشه فكر مي كنه كونامي خوشش مياد اسامي رو غلط بنويسه اصلا خرجي نيست كه واسش لباس تيم ملي ايران رو بسازي 3 سوت مي سازه لباس رو. مشكل اينه فدراسيون فوتبال ما آخر ضد حال هست قبلا هم گفته بودم اگه يه نفر آدم باحال بياد به اين مسائل دقت كنه يه سفر به ژاپن داشته باشه يه گروه نماينده و براي قرار داد و حضور تيم ملي برن ژاپن صحبت كنن مطمئن جواز رسمي ساخت تيم ملي ايران رو هم ميدن و شاهد حضورش توي PES به صورت اورجينال مي شيم. حتي شايد باور نكنيد اگه مثل ايتاليا و هلند ايران هم به جمع حمايت كنندگان PES بپيونده مي تونيم شاهد ليگ ايران هم باشيم يا حداقل شاهد حضور تيم هاي بخش خصوصي كشورمون باشيم توي Other League A

در مورد نكونام هم كاملا باهات موافقم بايد قيافه اش رو درست كنه حداقل رنگ پوستش رو سياه نكنه آخه نكونام عين شير سفيده كجاش سبزه هست. آخه قيافه اش هم تو ذوق مي زنه
    نه اشتباه میکنی اتفاقا چند وقت پیش کونامی و یکی از شرکتهای ایرانی برای اینکه لیگ و تیم ملی ایران بصورت کاملا لایسنس شده و فقط مخصوص کشورمون توی pes باشه (نسخه ی مخصوص برای ایران) به توافق رسیده بودن ولی باز هم همون مشکل همیشگی ما ایرانی ها در روابط خارجی مانع کار شد
    اسرائیل بله درسته اسرائیل یکی از حامیان pes هست بخاطر همین تمامی قول و قرارها به هم ریخت

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه اشتباه میکنی اتفاقا چند وقت پیش کونامی و یکی از شرکتهای ایرانی برای اینکه لیگ و تیم ملی ایران بصورت کاملا لایسنس شده و فقط مخصوص کشورمون توی pes باشه (نسخه ی مخصوص برای ایران) به توافق رسیده بودن ولی باز هم همون مشکل همیشگی ما ایرانی ها در روابط خارجی مانع کار شد
    اسرائیل بله درسته اسرائیل یکی از حامیان pes هست بخاطر همین تمامی قول و قرارها به هم ریخت
    فکر نکنم همچین خبری باشه
    خیلی شبیه شایعه است...چون ایران از این کارها نمیکنه
    اگر هم قرار داد میبست باید بازی ها رو بصورت اورجینال دست مشتری ها میداد که با عدم قانون کپی رایت محاله

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه شایعه نیست من مصاحبه با اون کسایی که قرار بود این کار رو بکنن رو خوندم
    همین بازی ای که چند وقت پیش اومده بود بیرون (لیگ برتر) اونا میواستن با اجازه ی خود کونامی درست کنن
    به تفاهم هم رسیده بودن که این مشکل پیش اومده بود
    (مسئول اصلیشون میگفت این کار رو چند تا کشور دیگه مثل هلند و ... با اجازه ی خود کونامی انجام میدن و بازی رو توی کشور خودشون تحت نظر کونامی ادیت میکنن)

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تکراری
    پاک شود
    راستی هرچی توی پست قبلی نوشتم نقل قول بود
    یعنی همش میتونه دروغ باشه
    همش هم میتونه راست باشه
    Last edited by bleu2u4u; 18-05-2009 at 01:01.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بابا بيخيال كجا هلند رو ويرايش مي كنن هلند كه اورجينال موجود هست توي بازي 100% هم لايسنس شده

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مجله رو پیدا کردم تا 30 دقیقه ی دیگه یه خلاصه ازش میگذارم
    شماره ی190 همشهری جوان

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

- یه گرو ه 5 نفره تحت نام ویراشگران نسل اریا که به اختصار وینسار نامیده میشه اینکارو کردن(سیامک تهرانی علیاسلامی حسن قهرمانی محمد عسگری سیدمصطفی یعقوبی)
    - با ترجمه ی برنامه ی macro media fire works استفاده از فوتوشاپ ویرایش رو انجام دادن
    - به خاطر اینکه تیمهای ایرانی هر روز لباس یه شرکت رو میپشن حسابی شاکی هستن
    - یه گروه انالیزور فوتبال اطلاعات بازیکنها رو اماده میکردن
    و حرف اخر که بدون هیچ دخل و تصرفی واو به واو نقل قول میکنم:
    سال اول شروع به کار بچه های گروه وینسار, حسن قهرمانی با محمد دروتی -نماینده ی اسیایی کونامی- ارتباط برقرار کرد تا لیگ برتر ایران توسط این گروه به نسخه ی اصلی بازی pes اضلفه شود.این کاری بود که در کشورهای اروپایی از جمله فرانسه انجام شده بود و لیگ فوتبال فرانسه با طراحی متخصصان فرانسوی در لیگهای این بازی دیده میشد.با این حال در جلسه ای در 11 سپتامبر 2005 برگزار شد مسئولان کونامی به این نتیجه رسیدند که چون از طرف رژیم اشغالگر قدس حمایت مالی میشوند نباید با ایران کار کنند.به دنبال این اتفاق بچه های تصمیم گرفتند که با کمک فدراسیون فوتبال نسخه ی طراحی شده ی لیگ برتر را وارد بازی اصلی کنند

یه لحظه احساس کردم خیال میکنید دارم از خودم میبافم رفتم مجله رو از توی انباری پیدا کردم یه خلاصه ای (6 صفحه مطلب بود)
    از حرفهای که توی پستهای قبلی بصورت ناقص نقل قول کرده بودم گذاشتم.اون هلند رو هم که مشخصه اشتباها بجای فرانسه گفته بودم
    Last edited by bleu2u4u; 18-05-2009 at 03:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •