والا من SP رو بازي نكردم اما قسمت MP اسلحه ها خيلي زياده !
والا من SP رو بازي نكردم اما قسمت MP اسلحه ها خيلي زياده !
دوستان ما که اینترنتمون حجمیه توی MP به مشکل نمیخوریم؟
مصرفش زیاد نیست؟چون left 4 dead 2 که میخورد حجمو یه وقت مثل اون نباشه
عجب........چه ربطي داره ؟چطور وقتي كه مقايسه ميشه و ميگن bc2 بهتره كسي ناراحت نميشه ولي وقتي كسايي ميان ميگن cod بهتره همه ناراحت ميشن؟؟؟يعني همه بايد از بازي تعريف كنن؟
اولا مقايسه در مورد بازيها بعضا كار خيلي خوبيه و ميتونه تا حدي فضا و قدرت بازي رو براي كسي كه هنوز اونو امتحان نكرده مجسم كنه...مخصوصا در اين مورد كه از لحاظ سبك اين دو بازي كاملا كاملا شبيه هم هستن.
ثانيا من خودم تو اون توضيحاتم بازي رو با گفته هاي خود كارگردان هم مقايسه كردم و گفتم كه حتي نتونسته به گرافيكي كه خودش ادعا كرده بازي رو برسونه........ .و همچنين گيم پلي بخش سينگل
ثالثا وقتي به گفته شما مولتي يه بازي قويه صد در صد لازم نيس براش زود يه سينگل جمع و جور كنن و بيرون بدن..سينگلي كه داستان درست و حسابي نداره....كارگرداني مراحلش ضعيفه..هوش مصنوعي ها تقريبا تعطيله...موسيقي اكثر موارد موجود نميباشد.......... .
پس در تهايت اگه منطقي به قضيه نگاه كنيم ...بله آنلاين اين بازي خيلي خيلي قشنگه ولي وقتي سازنده ها اين همه ادعاهاي اضافي دارن(مخصوصا در مورد بخش تك نفره) و نميتونن برآرودش كنن ...بايد از بازي انتقاد بشه و اگه لازمه حتي با بغل دستيش مقايسه بشه... .
اميدوارم دوستان از اين حرفاي من ناراحت نشده باشن قصدم توهين يا مخالفت با كسي نيس فقط خواستم با هم بحث كرده باشيم.
Last edited by halflife g; 09-03-2010 at 19:14.
کاملا باهات موافقم.من که تا الان بازی کردم هنوز نفهمیدم داستان چیه.اصلا نمی دونم واسه چی دارم میجنگم.گرافیک زیاد بالایی هم نداره.
دوستان ولي خودمونيم گيم اسپات شاهكار كرده با بازي 9 داده ها!به assassins creed II 8 داده.به هوي رين 8.5 داده!به فانال فانتزي 13 هم 8.5 داده!
خوب ديگه حتما واسه خاطر آنلاينش هس كه اين نمره رو گرفته...از بچه هاي همين سايت هم نويد خودمون از آنلاين بازي خيلي خيلي تعريف كرده و اين نشون ميده آنلاينش خوف...... .
حتي تو review گيم اسپات هم نوشته كه بهترين مولتي پلير رو تا بحال در كنسولها داشته اين بازي كه خودش افتخاريه..... .
Last edited by halflife g; 09-03-2010 at 19:23.
من با اینکه انگلسیم خوبه ولی داستان هیچ کدوم از MW ها رو نفهمیدم! فقط میتونم بگم بازی قشنگی بود.
این بازی هم چون زیر نویسش خیلی کوچیک بود و من مجبور بودم صداش رو خیلی کم کنم تا بقیه راحت باشن, از داستانش زیاد سر در نیاوردم ولی یه چیزهایی فهمیدم.
بابا دیگه بس کنین اصلا هر دوشون صفان ول کنین دیگه(البته BC2یکم بیشتر صفا)
در جواب شما باید بگم ، ببینید مقایسه هایی که انجام شده ، کاملا یک جانبه بوده .عجب........چه ربطي داره ؟چطور وقتي كه مقايسه ميشه و ميگن bc2 بهتره كسي ناراحت نميشه ولي وقتي كسايي ميان ميگن cod بهتره همه ناراحت ميشن؟؟؟يعني همه بايد از بازي تعريف كنن؟
اولا مقايسه در مورد بازيها بعضا كار خيلي خوبيه و ميتونه تا حدي فضا و قدرت بازي رو براي كسي كه هنوز اونو امتحان نكرده مجسم كنه...مخصوصا در اين مورد كه از لحاظ سبك اين دو بازي كاملا كاملا شبيه هم هستن.
ثانيا من خودم تو اون توضيحاتم بازي رو با گفته هاي خود كارگردان هم مقايسه كردم و گفتم كه حتي نتونسته به گرافيكي كه خودش ادعا كرده بازي رو برسونه........ .و همچنين گيم پلي بخش سينگل
ثالثا وقتي به گفته شما مولتي يه بازي قويه صد در صد لازم نيس براش زود يه سينگل جمع و جور كنن و بيرون بدن..سينگلي كه داستان درست و حسابي نداره....كارگرداني مراحلش ضعيفه..هوش مصنوعي ها تقريبا تعطيله...موسيقي اكثر موارد موجود نميباشد.......... .
پس در تهايت اگه منطقي به قضيه نگاه كنيم ...بله آنلاين اين بازي خيلي خيلي قشنگه ولي وقتي سازنده ها اين همه ادعاهاي اضافي دارن(مخصوصا در مورد بخش تك نفره) و نميتونن برآرودش كنن ...بايد از بازي انتقاد بشه و اگه لازمه حتي با بغل دستيش مقايسه بشه... .
اميدوارم دوستان از اين حرفاي من ناراحت نشده باشن قصدم توهين يا مخالفت با كسي نيس فقط خواستم با هم بحث كرده باشيم.
اینجا تاپیک این بازی هست ، اگر قرار باشه ، هرکی میاد یک ساز بزنه ، و همش بگه mw2 ، که نمیشه مقایسه
مقایسه یک موضوع دو جانبه هست. یعنی شما دوتا بازی رو می ذاری کنار هم بعد ویزگی های مختلف هر کدوم رو مقایسه می کنی و به هر ویژگی نمره میدی ، و در مجموع بررسی می کنی،
نه اینکه بر فرض بیای تو تاپیک بگی به نظر من mw2 یک چیزه دیگست ...
شما به این میگی مقایسه ؟
اگر از این بازی تعریف میشه ، خب به نوعی همه فن های بازی هستند و تاپیک تاپیک همین بازی ، یعنی کسانی هستند که از قدیم بازی رو با همین سبک انجام دادن ، من جای اشکالی نمی بینم ، ولی وقتی یک نفر میاد تو تاپیک همش از مزایای mw میگه و یک کلمه از نکات مثبت این بازی و نکات منفی mw حرف نمی زنه ، خب مشخصه که این فرد داره فن بازی الکی در میاره و هیچ دید منطقی نداره.
شما ببین مولتی این بازی در بین بازی های موجود در مقام چندمه ؟
در جواب این نظر رو داری
شما میای به کل بخش مولتی این بازی که از نقات قوت هست رو جدا می کنی . خب این میشه مقایسه ؟ثالثا وقتي به گفته شما مولتي يه بازي قويه صد در صد لازم نيس براش زود يه سينگل جمع و جور كنن و بيرون بدن.
توجه شما رو به دو مورد جلب می کنم :
Call of Duty: Modern Warfare 2
User Score7.2
Critic Score8.9
GameSpot Score 8.5
نظرات گیمرها :
-------------------------------------------------------
Battlefield: Bad Company 2
User Score9.0
Critic Score9.0
GameSpot Score 9.0
نظرات گیمرها :
خردلی = فوق العاده
زرد = عالی
سبز = خوب
قرمز = بی پایان
طوسی = سایر موارد
خب این نتایج چیز دیگه ای رو نشون میده ، من با منطق شما در مورد اثرات مقایسه موافقم ولی به شرطی که پایه و اساس اصولی داشته باشه و منطقی باشه و یک جانبه نباشه.
کسی که اصلا به گیم پلی سری bf عادت نداره ، وهمش cod زده ، بازی رو نصب می کنه ، خوشش نمیاد ، میاد میگه mw یک چیزه دیگه هست ولی به نظر شما میشه رو این نظر حساب باز کرد ؟ مشخصا خیر
متاسفانه در برخی موارد فن بازی و طرفداری بیخود و تعصب های الکی دیده میشه در مورد mw که هیچ نتیجه مثبتی دربر نداره
Last edited by SIMON137; 09-03-2010 at 23:32.
بله...اين امتيازا جالبه چون در مورد x360 تقريبا بر عكس هستش و امتيازاي mw2 بالاتره...... .يكي هم اينكه از لحاظ امتيازا مقايسه برا اين دو بازي خوب نيس چون mw1 به اون حد آخرش رسيده بود و بالاطبع نميتونست انتظارات ملت رو براي mw2 برآورده كنه.... .
ببينيد دوست من بحث من سر قسمت مولتي نيست ..بحث من سر قسمت سينگلش هست و بالاطبع گرافيك وموسيقي كه بيشتر در اين بخش به چشم ميخوره...و گرنه از لحاظ مقايسه قسمت مولتي به نظر خود من هم bf2 سرتره (با اينكه هنوز قسمت مولتي bf2 رو بازي نكردم)........ .
در نهايت به نظر خود من قسمت سينگل اين بازي جالب نيس چون قسمت سينگل بايد دو چيز رو به صورت قوي داشته باشه اولش كارگرداني خوب كه انصافا cod از اين لحاظ بسيار بهتر بود و دوم داستان بهتر كه تو اين مورد هم به نظر بنده cod بهتر عمل كرده...
حالا نظر شما و دوستان هم متفاوته و محترم....شايد هم نظر شما درسته ...ولي خوب منم اين نظرو دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)