کتاب : همخونه
نویسنده مریم ریاحی
حجم : 335 کیلوبایت
دانلود »
این لینک برای کسایی هست که با دانلود با rapidshare مشکل دارنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کتاب : همخونه
نویسنده مریم ریاحی
حجم : 335 کیلوبایت
دانلود »
این لینک برای کسایی هست که با دانلود با rapidshare مشکل دارنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کتاب : کسی پشت سرم آب نریخت
نویسنده : نیلوفر لاری
حجم : 247 کیلوبایت
دانلود »
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کتاب : قلعه ی حیوانات
نویسنده : جورج اورول
حجم : 118 کیلوبایت
دانلود »
دوستان عزیز و گرامی لطف کنید همگی این قسمت رو مطالعه کنید...متاسفانه بارها شده که من و دوستان دیگر این مطلب رو عنوان کردیم و دیدیم بلافاصله در پست بعدی درخواست کتاب در همین تاپیک شده...و...
برای اینکه همگی بهتر و راحتتر بتوانیم به کتاب های این بخش دسترسی پیدا کنیم این تاپیک ها ایجاد شده است.خواهشا در این بخش پست بدهید.
تاپیک درخواست E-Book - کتابهای الکترونیکی
معرفي و نقد کتاب های الکترونیکی این بخـش ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و
متشکرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کسی تو تاپیک درخواست کتاب جواب نمی ده تقریبا غیر فعاله
دوست عزیز کی گفته غیرفعاله... شما درخواستتان رو بدهید در کمترین زمان ممکن هرکدام از دوستان بتوانند زحمت می کشند و آماده میکنند.چون خیلی از کتاب ها به صورت تایپی در دسترس نیست و مدتی طول می کشه تا آماده بشه..
چون تعداد و حجم کارها هم زیاد هست ..دیگه دوستان وقت نمی کنند هی بزنند چشم !!در اولین فرصت میگذاریم تو سایتمی خواهیذ من این مسئولیت رو قبول میکنم و هرکی پست داد میام این رو میزنم
ما هم همین کار رو میکنیم و دوستان در اولین فرصت آماده میکنند.و مطمئن باشید به درخواست های شما رسیذگی میشه.
در ضمن این رمان همخونه هم یکی از دوستان تعریف کرده بود ..رمان بسیار جالب و قشنگی است..توصیه میکنم دوستان مطالعه کنند.!!![]()
رمان زیبای بوسه تقدير
نویسنده: فريده شجاعي
منبع ایبوک دانودز
بر اساس واقعيت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیــــــــــــــــــــــــ ــــــــــا
بی زحمت کتابهای (نفس/پرواز به سوی ارامش/قدرت عشق را امتحان كن/خرين رقص/ کوچه هاي خاطره/همسفر/يک حقيقت تلخ/بازنده/سرنوشت شوم /يک بار در تمام زندگي/سه دوست/آرتا/آينه/از به/با وفا /نشانه ي عشق/نغمه/مسافر کوچه هاي عاشقي/سالهاي بي کسي/سرنوشتي که نميشد عوضش کرد/هنوز نگران است/عشق من/
برزخ اما بهشت/رويا) رو دوباره با لینک مستقیم اپلود کنید اگه اینکارو کنید بهترین سایتو دارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)