با سلام دوستان و اساتید میخواستم بدونم این آنتی دقیقا قدرت دو آنتی آواست و بیت دیفندر رو داره؟ پس چرا تو بعضی سایتها رتبه مثلا آواست یا بیت دیفندر بالاتر از جی دیتا نشون داده شده؟با تشکر
با سلام دوستان و اساتید میخواستم بدونم این آنتی دقیقا قدرت دو آنتی آواست و بیت دیفندر رو داره؟ پس چرا تو بعضی سایتها رتبه مثلا آواست یا بیت دیفندر بالاتر از جی دیتا نشون داده شده؟با تشکر
بله. اما دقت کنید فقط مربوط به دیتابیس این 2 آنتی ویروس هست. مثلا امکاناتی توی bit یا avst هست که توی جی دیتا نیست.
پس اگر بخواهیم مقایسه رو کلی بذاریم یا خارج از دیتابیس پایین بودن جی دیتا در تست ها از این دو بلامانع هست.
100 % دلیلش همین تریال نصب کردن بود
من الان با سریال تا 15/05/2011 دارم. مرسی از امیر و دکتر
![]()
سلام
از این قسمت که کادر قرمز کشیدم
![]()
سلام دوستان
به گزارش دورانتاش نماینده رسمی شرکت جی دیتا در ایران ، شرکت آلمانی جی دیتا عرضه کننده محصولات آنتی ویروس برای امنیت کاربران در هنگام وب گردی و مقالبه با وب سایتهای آلوده سرویس رایگان جدیدی با نام G-Data Cloud Security ارائه داده است که بر اساس تکنولوژی ابر بوده و همخوانی کامل با مرورگرهای اینترنت اکسپلورر مایکروسافت و موزیلا ( فایرفاکس ) دارد .
کاربرانی که از آنتی ویروسهایی بجز آنتی ویروسهای شرکت جی دیتا G-Data استفاده می نمایند می توانند از این نرم افزار برای حفاظت در هنگام وبگردی و گشت و گذار در اینترنت بهره مند شوند .
کاربرانی که از آنتی ویروسهای شرکت جی دیتا استفاده می نمایند لزومی به نصب این نرم افزار ندارند ، زیرا این ویژگی در محصولات شرکت جی دیتا وجود دارد .
نصب و استفاده از این نرم افزار نیز بسیار ساده است .
نصب در 2 مرجله می باشد و سپس هنگامی که مرورگر اینترنتی خود را باز می کنید ، تولبار مخصوص این برنامه را مشاهده می کنید .
برنامه به طور خودکار وب سایتها را از لحاظ آلودگی مورد بررسی قرار می دهد .
استفاده از تکنولوژی ابر برای حفاظت از کاربران در برابر تهدیدات بی شمار وب باعث بالاتر رفتن کیفیت ، دقت و سرعت عمل شرکتهای عرضه کننده آنتی ویروس در برابر تهدیدات شده است .
شرکتهای ترندمیکرو ، وب روت ، سایمنتک ، پاندا جزء شرکتهای پیشرو در زمینه امنیت ابری می باشند .
در این بین شرکت ترندمیکرو تنها شرکتی می باشد که برای حفاظت سرورها و محیطهای ابری سرویسها و محصولات امنیتی ارائه داده است .
برای دانلود نرم افزار امنیتی G-Data Cloud Security به لینک زیر مراجعه نمائید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
الان من نسخه Total Care رو دارم
از همون استفاده بکنم یا نسخه اینترنت سکیوریتی رو هم بگیرم؟!
سریالها با این نسخه Total Care کار میکنن؟!
نیازی به نصب نسخه اینترنت سکیوریتی نیست ...چون گزینه های توتال کر از اینترنت سکیورییت بیشتر هست ولی دیتابیس انها یکی هستش.
سریال های توتال کر به اینترنت سکیوریتی نمیخوره // چون کد های اکتیو این دو نسخه با هم فرق دارن.
یعنی سریالی برای فعالسازی نسخه توتال کر وجود نداره؟!
برای فعال سازی از این ریست کننده جدید استفاده کن
رمز فایل فشرده : عدد یک (1)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سریالی برای خود انتی خالیش میخوام ؟ یا ریستر که کارکنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)