یه کم سخته ولی یه دونه آبی رنگش رو با چرم سقف سفید 12 تومن میفروختن .
یه کم سخته ولی یه دونه آبی رنگش رو با چرم سقف سفید 12 تومن میفروختن .
ریویرا ماشین خیلی خوشگلیه.
همیشه آرزو دارم یا یه ریویرا یا یه چارجر یا یه مکوان داشته باشم!!
=====
کامارو جان حق با شماست.
موتور ماشین من تعمیر میخواد.
سر 2 تا شمعهاش روغن میزنه.تازه کمپرس هم داره.یه تعمیر کامل میخواد.
سلام و تشکر از توجه شما
حیف شد که موتور مشکل فنی داره..البته از بعضی جهات بد نیست که موتور باز بشه و بدونی چی داره و چی نداره.اینکه خود آدم موتور را ببنده و مطمئن باشه که وضعیت موتور چطوریه بهتر از اینه که به اسم سالم بودن باهاش راه بره و یه روز مشکل حادی رو بشه..
همینطوری که توی ذهنم مرور میکنم یه چیزایی به یاد میارم که فکر میکنم بدر بخور باشه.
تعمیر کار ماشینت رو کسی انتخاب بکن که حتما سابقه تعمیراتی روی آمریکایی داشته باشه.چون گاها ریزه کاریهایی هست که فقط یه حرفه ای میتونه متوجه بشه.اینکه ماشین روشن میشه و راه میره و البته آب و روغن قاطی نکرده نشون میده در حال حاظر موتور مشکل حاد نداره و تعمیرات معمول براش کفایت میکنه.
بعضی چیزا توی تعمیرات موتور حتما باید عوض بشه حتی اگر سالم به نظر بیاد.مثلا پمپ روغن که در طی 5 یا 6 سال کار آنهم در شرایط عادی فشارش پایین میاد و در هنگام کمپرس روغن در دورهای بالا نمیتونه روغن کافی به قطعات متحرک برسونه و این مشکل بیشتر در محل یاتاقانها نمود پیدا میکنه.البته خاموش شدن چراغ روغن نشان دهنده رسیدن فشار روغن به حداقل میزان لازم برای موتور است ولی شاید این فشار در حد لازم برای روغن کاری قطعات در دورهای بالا نباشه .هرچی قدرت موتور بالاتر بره و البته شتاب این فشار هم بیشتر مسئله ساز میشه.اینجاست که ارزش یه درجه فشار روغن کاملا نمایان میشه درست مثل درجه آب که در بعضی مدلها مثل نوا فقط موقعی که جوش آورد چراغ روشن میشه!
رادیاتور را هم کاملا چک بکن و اگر مشکل گرفتگی و سوراخ و..زیاد داشت از خیرش بگذر.
البته اگر از نوع 2 لول بود که اصلا روش حساب نکن و من کمتر از 4 لوله رو قبول ندارم.مخازن ورودی و خروجی رادیاتور و از همه مهمتر رادیات روغن گیربکس که اگر صدمه و زنگزدگی داشت حتما عوض بکن چون درد سر و صدمه قاطی شدن آب با روغن گیربکس برای این گیربکسهای اوتومات بیشتر از موتوره!
در مورد سر سیلندرها اول ببین از چه مدلی هست؟سوپاپ کوچیک یا متوسط یا بزرگ؟چون اگر خواستی عوض بکنی حتما هردو باید از یک مدل باشند و البته سالم بودن سیتها و گایدها . خود سوپاپها....
اگر موتور را اول تعمیر بکنی و کنار بگذاری اینجوری کار جلو میافته و ناچار نیستی حتما برای کل تعمیرات صبر بکنی...
بازم گل کاشتی کامارو جان کلی استفاده کردم.
رادیات ماشینم که مرخصه تمام خونه هاش گرفته شده.باید عوضش کنم.
ولی خودمونیما....خیلی ماشینم کار داره.یعنی باید از نو چیدش وگرنه چیز جالبی از آب در نمیاد.
سلم بر شما و همه دوستان..شما لطف دارید..
در مورد رادیات یه پیشنهاد دارم.
اگر 4 لوله است اول ببرش پیش رادیات ساز ببین میزان خسارت و خرابی چقدره؟
اگر از تعداد لوله های قابل استفاده و باز حداقل 95% باقی مانده بود میشه فعلا روش حساب کرد.البته گاهی وقتها خود رادیات سالمتر از مخازن است یا برعکس پس در این حالت یکی را نگه دار و بقیه را عوض بکن اگر مخزن سمت چپ که درب رادیات میخوره را خواستی عوض بکنی حتما به رادیات ساز بگو که گلویی آن را برایت در بیاره و روی مخزن جدید بگذاره(اگر گلویی سالم بود).چون گلویی آمریکایی یه چیز دیگه است و این را موقع استفاده از درب رادیات و مکش و وکیوم آب رادیات متوجه میشوی اگر هم خراب بود که کلا عوض بشه بهتره..من برای کامارو همین کار را کردم..رادیات خالی و بدون مخازن را 70.000 تومان خریدم(سال 79)از رادیاتور ایران.مخازن خودش را که سالم بود براش نصب کردم و البته یه گلویی در حد نو از روی رادیات کهنه اصل آمریکایی هم گیر آوردم که خوب باهم match شدند..دیگه تا روز فروش هیچ مشکال با رادیات نداشتم..
یه سوال که من جواب دقیقی براش پیدا نکردم:
به نظر دوستان آیا بالا رفتن حجم آب موجود در سیستم خنک کننده تاثیری در بهتر خنک کردن موتور داره یا نه؟
من چند تا تئوری دارم و البته یه آزمایش عملی اما مایلم نظر شماها را نیز بدانم
سلام دوستان واقعا این تاپیک عجب جونی گرفته
راستی یه چیزی یادم رفت camarolt عزیز
اون پونتیاک که میگفتم رادیاتور آلومنیوم گذاشته بود و دو تا فن دوویی
ولی شنیدم میگن فن امریکایی یادم نیست اسمش چی بود خوب جواب میده.
محمد تو یادته فنهای آمریکایی اسمشون چی بود؟من یه چیزی تو مایه های تسلا و این چیزا یادم بود.
========================
محمد تو هم عجب دانشمندی هستی ها
چقدر بهت گفتیم پسر این ماشین رو از اول باید بسازی اینطوری خورد خورد خرجش میکین چیزی نمیشه.
سلام و ممنون از لطف شما
در مورد رادیات اگر از تعداد لوله ها 90% کار بدن میشه فعلا روش حساب کرد
مخازن را هم اگر سالم بودن نگهدار و در غیر این صورت کامل عوض بکن.در حال حاضر شرکت رادیاتور ایران ( و نه ایران رادیاتور...اینها دو شرکت جدا هستند) بهترین رادیات را میسازه.سال 79 من رادیات 5 لول بدون مخازن را 70.000 تومان خریدم البته الان که خیلی گرون شده.فکر کنم بالای 200.000 تومان! از این به بعد خراب بودن رادیات یه آمریکایی هم مثل خرابی موتور رو قیمتش تاثیر میذاره!!!
اگر گلویی درب رادیات سالم و اصل بود از روی مخزن خراب در بیار و روی مخزن سالم نصب بکن..کارایی و کیفیت اصل آمریکایی خیلی بالاتر از ایرانی است و این را موقع استفاده در کار متوجه میشوی.
من رادیات نو را با مخازن آمریکایی دست دوم سر هم کردم و چیز جالبی شد و تا روزی که کامارو با من بود هیچ مشکلی با رادیات نداشتم..یک بار و برای همیشه خرج کردم.البته نگهداری از رادیات هم شرطه که بعدا برات میگم..
یه سوال که برام جالبه نظرات شما دوستان را هم بدونم:
به نظر شما اگر حجم آب رادیاتور بیشتر بشه در خنک شدن بهتر موتور تاثیری داره یا نه؟
اینو از خیلی ها پرسیدم و هرکس جوابی میدا د..من تئوری داشتم و عملا آزمایش کردم و به جوابم رسیدم اما نه 100%.
مایلم شما هم نظر بدید..
منم با رامین موافقمچقدر بهت گفتیم پسر این ماشین رو از اول باید بسازی اینطوری خورد خورد خرجش میکین چیزی نمیشه.
خورد خورد خرج کردن عذاب دادن شخص خودت هست و بس!
سلام.
جناب کامارو خیلی ممنون استفاده کردم.
من اون روزی که کامارو رو خریدم موتورش روشن نمیشد.بردمش پیش مکانیک.حدود 1 هفته به ماشین ور میرفت تا روشن شد.تمام لوله ها وایر ها بستها پولکها و...حتی تا دسته موتور رو نو کردم.همون روز گفت رادیاتش هم بدرد نمیخوره باید عوض بشه.
در مورد اون سوال هم که پرسیدید من وارد نیستم و زیاد متوجه سوالتون نشدم فکر کنم رامین بتونه جواب بده.
====
اسم اون فنها رو یادم نیست.
نه من نمیخوام خورد خورد جمش کنم.
من میخواستم یه جوری سره همش کنم که برم پلاک رو بگیرم که متوجه شدم همونم نمیشه!!
سلام بر همه بخصوص جناب حجازی که میدونم بدجوری درگیر مشکل بازسازی شده..امیدوارم یه راهکار خوب برای این وقفه در پروزه پیدا بشه.
و اما صحبتهای امشب:
در مورد سوال منظورم اینه که فرض کنید یه سیستم خنک کننده (مربوط به هر خودرویی که باشه) دارای 5 لیتر آب داریم...
و مثلا دمای موتور به 80 درجه میرسه.
حالا اگر حجم آب این سیستم را زیادتر بکنیم و مثلا 3 لیتر دیگه به آن اضافه بشه و حجم کلی به 8 لیتر برسه در خنک شدن و پایین آمدن حرارت تاثیری داره یا نه؟
من چندتا سناریوبرای این سوال دارم که یکی را عملا انجام دادم ....نتیجه را بعدا میگم چون مایلم شما هم سناریو و نظرات خودتونو بگید...
و یه خبر عجیب..یا نه شاید جالب!
این روزها یه لامبورگینی رو توی محله میبینم!!
به رنگ نارنجی روشن و صدای بسیار زیبای یه موتور فورمول یک!!درست مثل این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نمیدونم چرا دیدنش زیاد به من حال نداد!!!!باور کنید اولین باره که تو عمرم یه لامبورگینی رو از نزدیک میبینم..اما احساس خاصی به من دست نداد و میشه گفت چند ثانیه بیشتر از یه پراید بهش نگاه کردم!!!شاید چون روح آمریکایی نداره و فقط یه بدنه سبک با موتور قوی برای تند رفتنه...البته بازم حس و حال طراح رو میشد از خطوط بدنه احساس کرد اما نه به قدرت چیره دستی یه طراحی آمریکایی..سالها از ساخت مدل موستانگ میگذره ولی با رجوع دوباره به همان طرح و فرم بدنه یه شبه 22.000 دستگاه به فروش میرسه...از شب قبل برای خریدنش توی صف می خوابیدن!!! دوستی توی کانادا دارم میگه به همان تعداد که توی شهرهای ایران زانتیا میبینی اینجا موستانگ مدل جدید با همین فرم بدنه را میبینی که خریدن و البته بر خلاف تصور معمول اکثرا صاحبانشان از آدمهای جا افتاده و سن بالا هستند تا جوانتر ها...
و یه سوال از جناب حجازی :در اصفهان چندتا موستانگ(از هر مدل که باشه) دیدی؟
و آیا فروشگاه و اوراقی فورد آمریکایی هم توی اصفهان هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)