تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 43 از 352 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

DLNA درسته ولی علی جان مثل اینکه گفتن یه TV-Out بدون سیم هم هستش ! من اینو خبر ندارم !

دوستان تبلیغات مایکروتل هم شروع شده ! بزودی وارد بازار میشه .

مخلصیم .
    بابا امیر من کی گفتم ؟
    اینم پستم

امیداورم تمام مشکلاتش حل بشه چون واقعا حیفه

امیر جان یه توضیحح کامل از DLNA پروتکل ها استاندار ها و البته قیمتش بده ببینیم چه جوریاس ؟

با گوشی های دیگه(یا تجهزیات الکترونکی برندهای غیر سامسونگ مچ میشه یا نه فقط سامسونگ ؟

ولی امیر تی وی اوت سیمی یه چی دیگه اس

منظورم این بود که ارتباط توسط یه کابل (همون تی وی اوت سیمی ) راختر و بسیار در دسترس تر از

DLNA و فیک و فاک هاشه

حالا خدا رو چه دیدی فردا سامسونگ از ایده مون استفاده کرد ساخت اسمشم گذاشت tv_out racer

راستی برام جالبه که همزمان نمایندگی نوکیا هم تبلیغ 97 رو شروع کرده اونا قیمت 97
    رو تا 700 تومن ذکر کردن
    مایکروتل بحثی از قیمت کرده ؟

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

سلام
    والا من دیروز خیلی نیاز شدیدی به اف ام ترنسفورمیتر پیدا کردم ! شدید ! واسه همین گفتم خیلی توپ میشه که .......
    والا راجع به مولتی تاچ هم یادمه خیلی خیلی زدین تو سر آیدو بیچاره !! الان دلم خیلی پره ازتون
    خروجی هم والا خیلی خیلی کم هستن که تی وی داشته باشن اونم با وای فای و DLNA !!
    فیلمبرداری هم حالا زیاد مسئله ای نیست ! آدم فوقش فیلمها رو مرج میکنه

راجع به DLNA هم بگم که همچین میگین در انحصار سامسونگ هست که آدم فکر میکنه همه چیز رو سامسونگ درست میکنه=))
    سی905 که 2 3 ماهه تو بازاره و جاوا هم هست DLNA رو داره !یا همون آی8510 خودتون !!
    ولی خیلی کم هستن که میدونن این تکنولوژی چی هست و چیکار میکنه و .... کلآ چون روی تی وی ها هنوز انقدر تبلیغتش نشده
    Last edited by R@R#M@N; 19-05-2009 at 21:41.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در انحصار کسی نیست که ! Idou هم داره . به نظر من سیستم خیلی عالی هستش . یه چیز جدیده و نمیخواد 2 متر سیم با خودت جا به جا کنی بری پشت تلویزیون بهش وصل کنی

حالا Idou داره این TV-Out ؟

مولتی تاج هم به سیستم عاملش هستش دیگه که ساپورت نمیشه فعلا .

باز به Omnia HD امید هستش که توی فریمورهای آینده مولتی تاج بشه ولی Idou نه متاسفانه .

راستی سامسونگ یه سرویس آپدیت جدید واسه گوشیهای سری 60 داره راه میندازه ( مثل نوکیا ) .

مخلصیم .

4. 3 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

تا اونجا که من خبر دارم و دیدم این تکنولوژی تحت انحصار سامسونگ است و از Wi-Fi استفاده میکنه که الان I8510 هم اینو داره
    نه آخه دوستمون گفت ! گفتم گفته باشم !
    والا 8 روز دیگه مشخصاتش میاد بیرون !!! DLNA رو که داره ولی تی وی اوت رو نمیدونم ! 99% داره ! ولی بازم با فست پورتهای سونی :((
    جدآ !! بخاطر سیمبین هست ؟؟
    پس هیچی ! من امید داشتم تا 8 روز دیگه که مشخصات آیدو مشخص میشه مولتی تاچ رو ببینم که در کل اگرم ال سی دی ساپورت کنه سیمبین ساپورت نمیکنه !!
    هیچی پس !!

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

والا 8 روز دیگه مشخصاتش میاد بیرون !!! DLNA رو که داره ولی تی وی اوت رو نمیدونم ! 99% داره ! ولی بازم با فست پورتهای سونی :((
    پس هیچی ! من امید داشتم تا 8 روز دیگه که مشخصات آیدو مشخص میشه مولتی تاچ رو ببینم که در کل اگرم ال سی دی ساپورت کنه سیمبین ساپورت نمیکنه !!
    هیچی پس !!
    بابا سیمبینش که ا پن سورسه و سامسونگ و سونی اریکسون از توسعه دهندگانشن

پس اگه بخوان کاری نداره مگه چند خط اسکریپت میخوان بنویسن ؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

هیچی پس !!
    آقا من بد گفتم یعنی این تکنولوژی ساخت سامسونگ منظورم از انحصار یه چیزی مثل سیمبین برای نوکیا بود

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

بابا سیمبینش که ا پن سورسه و سامسونگ و سونی اریکسون از توسعه دهندگانشن

پس اگه بخوان کاری نداره مگه چند خط اسکریپت میخوان بنویسن ؟!!
    پس دوباره امیدوار شدم !!
    آقا من بد گفتم یعنی این تکنولوژی ساخت سامسونگ منظورم از انحصار یه چیزی مثل سیمبین برای نوکیا بود
    مطمئنی ساخته سامسونگه ؟؟
    Digital Living Network Alliance
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    والا من که انگلیسیم اونچنان خوب نیست ! ولی چیزی از سامسونگ راجع به ساختش نگفته !
    جالبه که توی ویکیپدیا :

The certification and logo program to validate DLNA-compliant products was launched in September 2005, certified products are allowed to use the DLNA CERTIFIED logo. There are currently four DLNA-accredited testing laboratories covering the major geographic regions (U.S., Japan, Europe and Taiwan) which conduct the conformance and interoperability test suites for the certification. As a part of the program, Universal Plug and Play certification is required for products that can be tested for UIC certification. Similarly, for products that support a IEEE 802.11 wireless interface, Wi-Fi certification is required.

As of September 2008 more than 3000 DLNA CERTIFIED products from 36 manufacturers are registered, out of which about 900 are publicly listed on the DLNA website.

In addition to the DLNA Certification and Logo Program, the organization hosts technical conferences (plugfests) on a quarterly basis to provide its members with opportunities to test products with other companies’ products and prototypes in advance of their formal certification.

حرفی از کره و ... نزده
    جالبه توی خیلی از وسایل هم بکار رفته ! مثل XBOX - Play Station 3 - LCD TV
    و جالب اینجاس که اکثر شرکتهای بزرگ هم عضوشن :

کد:

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

پس دوباره امیدوار شدم !!

مطمئنی ساخته سامسونگه ؟؟
    Digital Living Network Alliance
    کد:
    والا من که انگلیسیم اونچنان خوب نیست ! ولی چیزی از سامسونگ راجع به ساختش نگفته !
    جالبه که توی ویکیپدیا :

The certification and logo program to validate DLNA-compliant products was launched in September 2005, certified products are allowed to use the DLNA CERTIFIED logo. There are currently four DLNA-accredited testing laboratories covering the major geographic regions (U.S., Japan, Europe and Taiwan) which conduct the conformance and interoperability test suites for the certification. As a part of the program, Universal Plug and Play certification is required for products that can be tested for UIC certification. Similarly, for products that support a IEEE 802.11 wireless interface, Wi-Fi certification is required.

As of September 2008 more than 3000 DLNA CERTIFIED products from 36 manufacturers are registered, out of which about 900 are publicly listed on the DLNA website.

In addition to the DLNA Certification and Logo Program, the organization hosts technical conferences (plugfests) on a quarterly basis to provide its members with opportunities to test products with other companies’ products and prototypes in advance of their formal certification.

حرفی از کره و ... نزده
    جالبه توی خیلی از وسایل هم بکار رفته ! مثل XBOX - Play Station 3 - LCD TV
    و جالب اینجاس که اکثر شرکتهای بزرگ هم عضوشن :

کد:
    البته سیستم عامل OMNIA HD اپن سورس نیستا

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

ORANGE هم امروز این گوشیو قرار دادی در دسترس مشتریاش قرار داد 18 ماهه

11. 3 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان
    مولتی تاچ نبودنش يعني چي؟
    اف ام ترنسمیترش چي هست؟
    كي مياد ايران!منتظرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •