سلام دوستان
این همه عضو داره این فروم بقیه کلا نظری ، چیزی ندارن؟خواهشا بیاین وکارهای کرده ونکرده خودتون رو بگین تا به یه هم افزایی برسیم برا درمان این بیماری.
با تشکراز همگی دوستان
سلام دوستان
این همه عضو داره این فروم بقیه کلا نظری ، چیزی ندارن؟خواهشا بیاین وکارهای کرده ونکرده خودتون رو بگین تا به یه هم افزایی برسیم برا درمان این بیماری.
با تشکراز همگی دوستان
دوستان من حدود یه ماه ونیم از قرص لاکتول صبح وظهر بعد صبحونه استفاده کردم وهفته پیش گذاشتمش کنار
اوایل فکر میکردم که تاثیرش روی اجابت مزاجم به صورت موقته ولی الان بعد یه هفته ترک مصرف اجابت مزاج خوبی دارم وخدار وشکر از لحاظ اجابت مزاج خیلی راضیم وفقط سر وصدا کمی هست که خداروشکر قابل کنترل تره نسبت به قبل ولی درکل قرص لاکتول یه عنوان یه مکمل غذایی ارزش امتحان کردن رو خودتونو داره.
این بود تجربه من از مصرف لاکتول//
سلام دوستان
من مصرف سیتالوپرام 20 رو تموم کردم و الان میخوام نتیجه شو بهتون بگم ولی قبلش اینو باید بگم:
سلول های عصبی بدن برای انتقال پیام به همدیگه از یک ماده شیمیایی به اسم سروتونین SEROTONIN استفاده میکنن. وقتی میزان سروتونین در یک قسمت از دستگاه عصبی زیاد میشه، فعالیت فیزیکی اون قسمت هم زیاد میشه و همینطور بالعکس.
فکر کنم دیگه تاحالا متوجه منظورم شدین!
واقعیت اینه که میزان سروتونین در اعصاب روده بزرگ ما بیش از حد زیاد شده که نتیجش همین مشکلیه که ما داریم!
داروهای مهار کننده بازجذب سروتونین مثل سیتالوپرام باعث متعادل شدن میزان سروتونین در دستگاه عصبی مرکزی و همینطور گوارشی میشن.
پزشکا هم به این نتیجه رسیدن که این داروها با همین سازوکارشون باعث رفع علائم IBS میشن...
و اما نتیجه گیری خودم:
من 30 عدد از این قرصو در مدت تقریبا 1 ماه مصرف کردم و میتونم بگم که صداها تقریبا از 100% رسیدن به 2% !
و علاوه بر این استرسم هم تقریبا از بین رفته بود!
اما مشکل اینجاست که با تمام شدن داروها تقریبا صداها به حالت قبل برگشتن البته یکم یواشتر.
من خودم حدس میزنم که دوره درمانم کم بوده و باید مدت زمان بیشتری از این قرص استفاده کنم، واسه همین تصمیم گرفتم پیش یک متخصص اعصاب برم.
فعلا بای
سلام دوستان
من هم راه جدیدی را در پی گرفتم. امیدوارم جواب بده تا به شما هم بگم و همه از این بیماری خلاص بشیم. فقط این را بگم من پیش یک روانپزشک رفتم و بهم گفت این بیماری هیچ ربطی به مشکل داشتن روده نداره و تماما عصبیه که الان بهش میگن سندرم روده تحریک پذیر اما قدیم میگفتن کولیت عصبی... استرس زیاد به مدت طولانی باعث بروز این مشکل میشه. گفت قابل درمانه. فعلا تحت درمانم امیدوارم جواب بده. بچه ها برای هم دعا کنیم امیدوارم خدا کمکمون کنه.
ارسال شده از XPAD-2 با استفاده از تپاتالک 2
دوستانی که رفتن روانپزشک یه سوال داشتم:
اینکه من میخوام طب سوزنی رو امتحان کنم ولی فعلا مشکل هزینش رو دارم شاید تاحدود یه ماه دیگه حل بشه ولی میخواستم بدونم الان پیش روانپزشک برم توی این یه ماهه خوبه؟میشه تاثیر داروهاتون رو بگین؟..
سلام اینکارو فعلا نکن
مطمئن باش تنها راه درمان ما همین قرص های ضدافسردگی هستن
اول برو پیش یه متخصص داخلی و درمان با داروهای آرامبخش مثل همین سیتالوپرام رو شروع کن، مطمئن باش خودت نتیجشو میبینی
ببخشین متخصص داخلی بهتره یا روانپزشک؟فکر کنم دلیلت برا داخلی اینه که هم گوارش رو بلده هم روانپزشکی رو؟
خودتون الان حالتون چطوریه؟هنوز داروی لاکتول یا ماست سین بیوتیک هم مصرف میکنین؟
داخلی، چون اونایی باید برن پیش روانپزشک که استرسشون بیش از حد زیاده.
لاکتول و سین بیوتیکو فعلا گذاشتم کنار
سلام
من الان حدود سه هفته میشه داروهای روانپزشکم را شروع کردم. اگر بگم ۱۰۰٪ خوب شدم دروغه اما خیلی بهتر شدم. و تازه بعد از این مدت به نظرم تازه بهبودی داره حاصل میشه. من ۱۵ ساله این مشکل را دارم هر دکتری بگین رفتم همه دارویی خوردم اما نتیجه موقتی بود. رژیم غذایی هم فایده ای نداشت. روتنپزشک هم گفت این بیماری اصلا ربطی به بیماری روده نداره مشکل از اعصابه که باعث میشه عصب روده بزرگ تحریک بشه. واقعا متاسفم واسه دکترهای متخصصمون که ما را کرده بودن موش آزمایشگاهی و حتی یکیشون هم به من نگفت برو پیش روانپزشک در صورتی که خودشن داروهای اعصاب بهم میدادند ولی یک کلمه نمیگفتند مشکل تو روده هات نیست..... روانپزشکم بهم گفت مدتی رژیم غذاییت را حفط کن غذاهایی مثل آبگوشت و حجیم نخور و داروهات را مصرف کن خوب میشی. بهم گفت مشکل اعصاب وقتی خیلی حاد میشه و مدتش هم طولانی میشه این بیماری حاصل میشه باید زودتر تحت درمان قرار میگرفتی. در صورتی که من اطلاعی نداشتم و فوق تخصص های گوارش هم حاضر بودن قرص های آرامبخش واسم تجویز کنن ولی حاضر نبودن بهم بگن تو مشکلت عصبیه نه گوارشی!!!!!!!! من وقتی اسم قرص هارا گفتم روانپزشک گفت اینها که واسه اعصابه چطور خودشون میدونستند اما بهت نگفتند!!!!؟؟؟ به هر حال دوستان گلم مشکل ما سندروم روده تحریک پذیر یا اسم قدیمیش را بگم گولبت عصبیه که هیچ ربطی به گوارشمون نداره و از اعصابه. فقط چون روده ما حساس شده باید در طول درمان کمی رژیم غذایی را رعایت کنیم و( بعد هر چیزی خواستیم بخوریم) داروهامون را مصرف کنیم و سعی کنیم از استرس و عصبانیت دوری کنیم تا خوب بشیم.
ببخشید زیادی نوشتم و سرتوت را درد آوردم. هر چه زودتر له یک روانپزشک مراجعه کنید تا درمان بشید. اگر دقت کرده باشین ما همه استرسی و عصبی هستیم و شاید افسردگی هم داشته باشیم. تقریبا در یک سن مشخص حدود ۱۸.۱۹.۲۰ سالگی این بیماری را گرفتیم که دوران استرس کنکور کار درس و.... است. پس استرس را از خودتون دور کنید عزیزان. من خیلی بهتر شدم و امیدوارم شما هم خوب خوب بشین. واسه هم دعا کنیم بچه ها.یه خواهش دیگه دارم دوستان گلم بیایید به اعصابمون اهمیت بدیم و مراقب اعصابمون باشیم تمام بیماری ها از اعصابه. همین بیماری ما... ام اس و خیلی دیگه. ارزش خودمون و اعصابمون خیلی بیشتر از اینه که بخوایم ه این روز دچار بشیم. موفق باشین.
ارسال شده از XPAD-2 با استفاده از تپاتالک 2
این در جواب دوست عزیزم yadavaran که پیغام خصوصی داده بود و ازم سوال کرده بود خواستم بهتون پیغام خصوصی بدم اما غیر فعال بود و نتونستم و مجبور شدم ابنجا جوابتون را بدم.
سلام دوست من
بله مشکل من فقط صدای شکم بوده و هست. من اصولا آدم استرسی هستم. من خیلی دکترها مراجعه کردم من ۱۵ ساله این مشکل را دارم. هیچ دکتری نتونست من را خوب کنه. همه رژیمی گرفتم داروها را امتحان کردم. شیمیایی و گیاهی اما همه موقت بود.
تا اینکه رفتم پیش روانپزشک وقتی مشکلم را گفتم گفت مشکل صدای معده و روده عصبیه و اسمش کولیته عصبیه. گفت اصلا ربطی به روده و معده نداره فقط از اعصابه. گفت یه مدت زمان میبره درمان بشی اما درمان میشی. گفت باید در کنار داروهات یه مدت رژیم غذایی هم رعایت کنی چون اعصابت باعث شده عصبه معدت تحریک بشه و حساس بشه و با هر غذایی شروع کنه به سر و صدا. خیلی امیدوارم کرد و گفت نیازی به دارو روده نیست چون مشکل عفونت روده نیست مشکل اعصابه.
من الان حدود ۱ ماهه داروهام را شروع کردم خیلی بهتر شدم اما اینکه ۱۰۰٪ خوب شدم نه چون گفت زمان میبره تا کامل خوب بشی چون مدت خیلی طولانی هست که مشکا اعصاب داشتی عصبی بودی استرس داشتی و این استرس اینقدر شدید بوده که باعث شده به این روز دچار بشی. من همه دکتری را امتحان کردم بی فایده بوده. اما خودمم هم حدس زده بودم از اعصابم باشه و همین باعث شد برم و دکتر هم گفت کاملا عصبیه و این بیماری مخصوص اعصابه نه روده.
به هر حال شما هم برو دکتر روانپزشک خوب و مشکلت را بگو حتما دکتر بهتون میگه که مشکل عصبیه و کولیت عصب یا همون آی بی اس هست و بهتون دارو میده. در کنار داروها یکم رعایت رژیم هم بکن مثلا غذاهای حجیم و نفاخ مثل آبگوشت ماکارونی حبوبات لبنیات بخصوص شیر را حذف کن و داروهات را مرتب و سر ساعت خاص استفاده کنید و اگر دیدین مدتی گذشت و نتیجه نگرفتی نا امید نشو چون دارو اعصاب به زمان طولانی تری نیاز داره مثلا من بعد از دو هفته کم کم بهتر شدم.
امیدت به خدا باشه و حتما حتما به روانپزشک مراجعه کن. پیش هر دکتر روانپزشکی بری بهتون میگه مشکل اعصابه متاسفانه دکترهای فوق تخصص گوارش ما یا نمیدونن این بیماری چیست که راهنمایی نمیکن که بریم پیش روانپزشک و یا دوست دارن ما را بکنن موش آزمایشگاه. پس دوست خوبم شما هم مثل من هر راهی را رفتی این راه هم امتحان کن انشاا... نتیجه میگیری چون راهش همبنه عزیزم.
اگر سوالی داشتین در خدمتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)