ولا من که هم خودم و هم دوستام دارن اونم مدت زیاد ! همچین مشکلی نداشتیم تا حالا و نشنیدیم و ندیدیم![]()
فکر کنم این مورد رو هم برعکس گفتی دوست عزیزاین مطلب رو هم باید بگم که نسبت به vostro خرابیش بیشتره توی کارت گرافیک![]()
ولا من که هم خودم و هم دوستام دارن اونم مدت زیاد ! همچین مشکلی نداشتیم تا حالا و نشنیدیم و ندیدیم![]()
فکر کنم این مورد رو هم برعکس گفتی دوست عزیزاین مطلب رو هم باید بگم که نسبت به vostro خرابیش بیشتره توی کارت گرافیک![]()
دوستان لپ تاپ موتور 4 زمانه ماشین نیست که بگیم خرابی اش بیشتره ... اتفاقا سری xps گرافیک فوق العاده ای دارند ...این مطلب رو هم باید بگم که نسبت به vostro خرابیش بیشتره توی کارت گرافیک
با تشکر از avecina.ir چند سوال دیگه هم دارم که اگه لطف کنین و جواب بدین ممنون میشم :1-آیا با هاش میشه آخرین بازی های روز رو اجرا کرد ؟ 2- میدونم قبلا هم بحث شده ولی به طور کلی آیا (این محصول) ساخت مالزی با اونی که ساخت لهستانه از نظر قطعات و کیفیت تفاوت محسوسی داره یا نه ؟3- کسایی که حداقل 6 ماهه که این لپتاپ رو خریدن آیا به مشکل خاصی برخورد کردن یا نه ؟با سپاس
چون من خودم قبل خرید این سوالا رو 1000 بار از رجیستر عزیز پرسیدم :d ، جوایتو میدم . اگه درست بود رجستر جان تایید کن .
1 - بله.
2 - تفاوتش محسوس نیست.
3- من 6 ماه که دارم ، تا حالا که مشکلی نداشته .
با تشكر از sari1369
1- شما حداكثر زماني كه باهاش بازي ميكني چقدره ؟ و لپتاپ آيا داغ ميشه يا نه ؟
2- واسه ديدن فيلماي HD آيا (اين به قول خودت زيباي خفته ) فوق العاده هست يا نه ؟
![]()
1- من کلا زیاد بازی نمی کنم . ولی اوایل کرایسیس نصب کرده بودم و موقع بازی فن لپتاپ روشن میشد . قسمت هارد لپتاپم گرم میشد ( داغ نه ) . در مورد گرما خیالت راحت باشه . حد اقل از hp که روش نیمرو درست میکنن بهتره ( شوخی )
2- اچ دی چی هست ؟؟من DVD باهاش دیدم . نسبت به دل های دیگه ال سی دی بهتری داره . منظورت از فوق العاده چیه ؟؟
باطریشم خوبه . با ویستا حدودا 3 ساعت داره .
میگن ویندوز 7 مصرف باطریو بهینه کرده
دوست عزیز LCD این سری high definition هست ... و بصورت HD همون 720p میتونه فیلم ها رو نمایش بده نه 1080 ... یعنی Full HD نیستواسه ديدن فيلماي HD آيا (اين به قول خودت زيباي خفته ) فوق العاده هست يا نه ؟
کیفیتش عالی نیست به اندازه full HD های سونی ، ولی خوبه
نا امید شدیم پس ، یعنی منظورتون اینه که کیفیت این ال سی دی ها به پای سونی نمیرسه!چه قدر بد
![]()
بله ... توی ویستا بسیار خوب شد نسبت به XP .. و توی windows seven مدیریت power بسیار بهتر شد ... یعنی کنترل باس سیستم ، مصرف نور LCD و ... به صورت اتوماتیک کنترل میشهمیگن ویندوز 7 مصرف باطریو بهینه کرده
آره دادا ... ال سی دی های سونی نسبت به بقیه با کیفیت ترن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)