برای بار دوم میپرسم! آنلاینشو میشه بازی کرد؟ سرعتم خوبه فقط نگران ک ر کی بونشم..
برای بار دوم میپرسم! آنلاینشو میشه بازی کرد؟ سرعتم خوبه فقط نگران ک ر کی بونشم..
عزیز این بازی آنلاین پلی داره اجازه بدید بازی منتشر بشه بازی کنیم بعد ببینیم براش سرور کرک شده می زنن تا ما بتونیم بازی کنیم یا خیر . طبیعی هست که اگه سرور قوی و کرک شده ایجاد نشه باید آنلاین پلی رو با DVD هزار تومنی باید فراموش کنیم
خوب 100% بازی کرک داره شما هم اگه بخوای انلاین بازی کنی باید بری اصلش رو بخری که 40-50 تومن احتمالا هست بعد میتونی بدون هیچ مشکلی بازی کنیبرای بار دوم میپرسم! آنلاینشو میشه بازی کرد؟ سرعتم خوبه فقط نگران ک ر کی بونشم.
اینجا چه بحثی پیش اومد باز!
اولا که شما هنوز بازی رو بازی نکردید! و اون کسانی که بازی کردند ( IGN ) گفتند که بازی حتی حس Forza 2 رو هم نمیده !
دوما EA خیلی تبلیغات میکنه ولی Forza و GT واقعیت رو تحویل ما میدن ( از نسخه ی 2 معلوم بود ).
برایه همین احتماله اینکه اینا واقعی باشن خیلی کمه.......
کارت خیلی درستهعزیز پس بازی های : Battle for middle earth 1&2، Fifa 08 & 09، MostWanted و ... رو ما چجوری آنلاین بازی کردیم ؟؟
50 تومن بدیم بدون مشکل بازی کنیم ؟؟ یه هاماچی نصب می کنیم و میریم تو شبکه هاش می چرخیم ببینیم میشه بازی کرد یا نه ، اگه شد که یه شبکه میسازیم میریم حال می کنیم!
خیلی به دل نگیر ، هر تاپیکی که یکم ربط به PC داشته باشه همین طوره ، جواب نده !
Last edited by Elendil1; 25-08-2009 at 17:56.
کراوسر عزیز یه چیزیو دلم نمیاد نگم منو این برن اوت بد جوری داغ کرد! افسردگی گرفتم وقتی EA بعد از دوماه تصمیم گرفت اونا که بازی کرک شده رو دارن از بازی آنلاین محروم کنه باورت میشه هنوزم دربه در دنبال یه راهیم بتونم بورن اوتو آنلاین بازی کنم؟!
حالا میگم شاید نیدفوراسپیدم یه همچین کاری بکنه یعنی چند ماهی ماهم بتونیم از سرور آنلاینش استفاده کنیم
بله EA توی زمینه انلاین خیلی امنیتی کار می کنه جدیدا به هر حال همونطور که گفتم بایستی منتظر باشیم اگه سرور کرک شده نیاد به این راحتیا نمیشه این رو آنلاین بازی کرد. وتنها راهش خرید بازی به صورت اورجیناله
مگه بازی های : Lotr: Battle For Middle Earth 1&2 , FIFA 09 , FIFA 08 , MostWanted و ... ماله EA نیست؟؟ ما هم کرکیش رو داریم و راحت هم آنلاین بازی می کنیم !!کاری نداره! شما برو تو بخش آنلاین تاپیک BFME هست اگر بگردی تو صفحه ی دوم هم FIFA09 رو پیدا می کنی ، در ضمن بازی هایی هم مثه Commadn & Conquer که دیگه خیلی راحته ، و اونم آموزشش تو صفحه ی اوله! Call OF Duty هم هست !! این بازیه NFS: Shift هم بعد از یه مدت سرورهاش درست میشن و شما به راحتی میتونید با بازی کرکی آنلاین بازی کنید.
مرسی.. امیدوارم کردید پس منتظر میمونم بازی به دستم برسه
فقط ای کاش برای بورن اونت پارادایس یه سروری پیدا میشد کلاً من بازیهای ریسینگو دوست دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)