بعد از اجرا کردن JAF FULL PKEY EMULATOR و زدن دکمه go ارور winscard.dll ميده ! هرکار ميکنم بازم همين ارور رو ميده !!
بعد از اجرا کردن JAF FULL PKEY EMULATOR و زدن دکمه go ارور winscard.dll ميده ! هرکار ميکنم بازم همين ارور رو ميده !!
---------------------
ویندوزی که استفاده می کنی چیه؟
سلام ، برنامه تو پوشــه pkey driver نصـب کردی ؟
فایل های تو پوشـه JAF USB Driver رو تو قسمت Windows\System32 کپی کردی ؟
اگه این دو کار رو انجـام دادی نباید ارور بــده !
موفق باشید!
اون فایلو بزار کنار برنامهبعد اجراش کن ببین مشکلت حل میشه ها نه
سلام به اساتید اگه میشه بگید 1.برای فلش X6 آیا به کابل مخصوص فلش نیاز داریم یا با همین کابل یو اس بی میشه.
2.به نوکیا پی سی سوییت چطور؟
3.خیلی ممنون
سلام.
من گوشیم 5800 هستش. وقتی به حالت pc suit به کامپیوتر وصلش می کنم شناخته نمیشه . ممکنه در طول اپدیت کردن با جف مشکل ایجاد کنه؟ اگه جواب مثبته چیکارش باید بکنم؟
ممنون
سلام.
اقا من گوشی 5800 رو با جف فلش زدم. هیچ اروری هم نداد , حتی اخرش عبارت done رو هم نوشت . ولی بعدش که گوشیو از usb جدا کردم روشن نشد. باتری رو دراوردم دوباره جا زدم , این دفعه دکمه ی power رو که نگه میدارم اون صدایی که موقع روشن شدن گوشیهای نوکیا به حالت ویبره هست ازش درمیاد ولی دیگه قطع نمیشه! تا زمانی که باتریو درآرم. چند دفعه دیگه هم فلش زدم ولی هیچ فرقی نکرد.
تنها مشکلی که با برنامه داشتم این بود که وقتی تیک use ini رو میزنم و مدل و RM گوشی رو انتخاب میکنم چراغ های کنار MCU و CNT و PPM و APE variant سبز نمیشن و تیک کنار use ini ورداشته میشه. موقعی هم که فایل mcu رو میخوام بصورت دستی وارد کنم اصلا نمیشناستش.
کسی میدونه چیکار باید بکنم؟ فقط لطفا سریع. بدجوری لنگم. مرسی.
سلام دوست عزیز از چه ورژنی استفاده کردی ؟
فریمور کوک شده بود یا هـک شــده !
فریمور که اورجینال نبوده درســته .
---
فایل ها فریمور با هم هم خوانی ندارن که بالا نیومده
موفق باشید!
دوست عزيز بعد ز باز كزدن برنامه پنجره قبلي رو نبايد ببندي در ضمن توضيحات كامل آموزش فلش رو ميتوني از سايت زيز ببيني
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
من خودم با اين مشكل مواجه شدم
خيلي وقت پيش فلش كردم ديگه روشن نشد تنها راه حلش هم فلش دوباره گوشي هستش
حالا خوبه كه 5800 usb dead رو ساپورت ميكنه و گرنه گوشي ديگه dead شده بود
چون تمام مراحل به ذهنم نمياد
از سايت زير استفاده كن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)