اینکه نصب میشه من منظورم پچ1060 هست که نصب نمیشه
اینکه نصب میشه من منظورم پچ1060 هست که نصب نمیشه
آقا چجوری میشه با گیم پد بازی کرد ؟؟ گیم پد کار نمیکنه.
چون اول lost رو ساختن و بعد tony و در ضمن گروه بیشتری روی tony کار کردن
Last edited by Electronic-Arts; 22-04-2010 at 14:33.
باید با کنترلر شبیه سازی شده ی xbox 360 بازی کنی. بقیه کنترلر ها رو ساپورت نمی کنه!![]()
» » راهنمایی :
این بازی با ویندوز Se7en ساز گار نیست ! اگه هم اجرا بشه افت فریم شدیدی داره.
روی ویندوز XP SP3 نصب کنید ! اگه مشکلی داشتین در همین تایپک مطرح کنید
» » راهنمایی :نوشته شده توسط night lord
آقا چجوری میشه با گیم پد بازی کرد ؟؟ گیم پد کار نمیکنه.
قبلا یه پچ یا یه روشی بود برای فعال کردن گیم پد در Grand Theft Auto IV {مطمئن نیستم کار کنه یا باشه !} یه سرچ بزن توی google شاید روی این نخسه هم کار کنه ...
البته راه بهتر چیزیه که m64m64 گفتن : بهتر از کنترلر شبیه ساز XBOX360 استفاده کنی ...
Last edited by Khashayar King; 22-04-2010 at 13:29.
آره جدیدا همه بازیا فقط از دسته ی 360 پشتیبانی میکننباید با کنترلر شبیه سازی شده ی xbox 360 بازی کنی. بقیه کنترلر ها رو ساپورت نمی کنه!![]()
نامردا میخوام دسته بخریم......![]()
دوستان من بازی رو از اینجا دانلود کردم
همین طور که میبینید 74 تا پارت 200 مگابایتی بود و دهنم سرویس شد حالا که کامل دانلودش کردم نمیتونم نصبش کنم یعنی داخل خودش کرک هم داره ولی یک چیزایی در مورد سریال نامبر و Requestcode میخواد جان هرکی یا هر بازی دوست دارید به داد من برسین بگین چطوری این رو نصب کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باشه پس گیم پدو اینجوری درست میکنیم . من شنیدم اینو میشه رو لن بازی کنیم . چجوریه؟؟
سلام به همه
حاجی من این بازیرو نصبیدم وقتی میزنم رو start وسطه لود شدن بازی یدفه ارور میده EFLC stop worrking و ... کسی میدونه مشکلش چیه؟
ویندوزم 7
ممنون از همه
بابا شما باید دو کار رو انجام بدید یکی اینکه xbox live رو نصب کنید که 27 مگ هست .بعد وقتی بازی اجرا شد تو برنامه xbox live بعد از زدن create profile میره صفحه بعد . اونجا متن نوشته رو بکش پایین نوشته local... که آبی رنگ هم هست رو اون کلیک کن . بعد یه اسم پرو فایل بده . بعد برو حالشو ببر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)