تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 82 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام به همه.من دوتا هارد لپ تاپي اينترنال دارم (320 و 120 )ميخوام بصورت اكسترنال ازش استفاده كنم.اي هارد باكس كه ميگن براي اين كار مناسبه؟كدوم ماركش خوبه؟قيمتش چنده؟در ضمن خيلي ميگن اين كارونكن چون هاردات بالاخره خراب ميشن و اين تبدبل مبديلابدرد نميخورن.خواهش كمك كنيد 
    لپ تاپم dell d420 هست.راستي دو رم يك گيگ و يه 515 لپ تاپي هم دارم بنظرشما چكارشون منمو رم لپ تاپم 1 گيگي و 1 ذونه جا رم داره نميشه يكاريش كرد اونارم بهش بخورونموراستي يه يه سي پي يو dell d620 هم دارم اونوچكارش منم.؟ببخشيد اگه سواام كمي خارج از بحث بود.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه.من دوتا هارد لپ تاپي اينترنال دارم (320 و 120 )ميخوام بصورت اكسترنال ازش استفاده كنم.اي هارد باكس كه ميگن براي اين كار مناسبه؟كدوم ماركش خوبه؟قيمتش چنده؟در ضمن خيلي ميگن اين كارونكن چون هاردات بالاخره خراب ميشن و اين تبدبل مبديلابدرد نميخورن.خواهش كمك كنيد
    لپ تاپم dell d420 هست.راستي دو رم يك گيگ و يه 515 لپ تاپي هم دارم بنظرشما چكارشون منمو رم لپ تاپم 1 گيگي و 1 ذونه جا رم داره نميشه يكاريش كرد اونارم بهش بخورونموراستي يه يه سي پي يو dell d620 هم دارم اونوچكارش منم.؟ببخشيد اگه سواام كمي خارج از بحث بود.
    سلام .
    ميتونيد باكس هارد بخريد البته از انواعي كه مناسب براي هاردهاي 2.5 اينچي لپتاپي هست . اكثر اين باكسها آداپتور برق ندارند و مثل ساير هاردهاي اكسترنال پرتابل برق مورد نياز را از usb تامين ميكنند و مشكل خاصي هم ندارند ولي باكسهايي كه براي هاردهاي 3.5 اينچي هست بايد دقت بيشتري كرد و توصيه ميشه كه ولتاژ آداپتور برق را با مولتيمتر تست كرد .

در مورد باكس هارد برند يا مدل خاصي مد نظرم نيست بهتره كه بريد بازار و از نزديك باكسها را ببينيد و هر كدام كه امكانات و ظاهر بهتري دارند بخريد مثلاً usb3 بودن يا داشتن يه آداپتور برق اضافي (وجود اين آداپتور برق الزامي نيست ولي يه مزيته) و غيره . دقت كنيد كه اگر هارد IDE يا SATA باشه باكس هم بايد متناسب با هارد يا IDE باشه يا sata .

بنظرم ميتونيد هر دو رم و cpu را بفروشيد و يه رم دو گيگ بخريد (يا ممكنه پول اضافي بياد يا كم بياد) .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام .ممنون از اينكه جواب دادي.هاردي كه دارم هردو ساتا ميخورند.حالا اون دوتا رم رو نميشه بايك تبديل به پي سي زد يا يه جوري به لپ تاپ اضافه كرد اخه لپ تام يه دونه جا رم داره(چه ميدونم يه بشه شبيه هارد اكسترنال )
    يه سوال ديگه .ميشه چندتا كيس دست دوم بگيرم و بهم وصلشون كنم واز پردازش گر اونا رو سيستم خودم استفاده كنم.رو پي سي.اگه ميشه چطوري؟(اگه نميشه نخنديد)

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .ممنون از اينكه جواب دادي.هاردي كه دارم هردو ساتا ميخورند.حالا اون دوتا رم رو نميشه بايك تبديل به پي سي زد يا يه جوري به لپ تاپ اضافه كرد اخه لپ تام يه دونه جا رم داره(چه ميدونم يه بشه شبيه هارد اكسترنال )
    يه سوال ديگه .ميشه چندتا كيس دست دوم بگيرم و بهم وصلشون كنم واز پردازش گر اونا رو سيستم خودم استفاده كنم.رو پي سي.اگه ميشه چطوري؟(اگه نميشه نخنديد)
    1. خب پس باكس بايد از نوع sata باشه .
    2. من تبديلي نديدم كه بشه رم لپتاپ روي pc نصب كرد .
    3. با توجه به اينكه روي لپتاپ شما فقط يه رم ميتوان نصب كرد بنظرم بهترين راه اين هست كه كليه رمهاي موجود و همچنين cpu را بفروشيد و يه رم 2 گيگ بخريد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز رفتم هارد اکسترنال بخرم فروشنده حرفی زد که برام سوال پیش اومد .
    من بیشتر برای استفاده از هارد در کنار تلوزیون برای پخش فیلم می خوام استفاده کنم. قصد حرید وسترن دیجیتال داشتم . امکا فروشنده گفت هاردهای وسترن بر روی تلوزیون قابلیت پخش ندارند و باید ADATA و یا سامسوئنگ بگیری. بنظر شما همچین چیزی درسته ؟ اگه هارد وسترن رو به TV وصل کنیم از طریق USB خود تلوزیون ، محتوای داخل هارد قابل نمایش نیست ؟؟
    سوالدیگه هم اینکه آیا هارد باکس ها با این موضوع مشکل دارند؟ یعنی اگه یه هارد باکس بگیرم و هارد 3.5 اینچی IDE رو توش بذارم به تلوزیون وصل نمی شه و امکان پخش نداره ؟
    ممنونم از اینکه راهنمایی می فرمایید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز رفتم هارد اکسترنال بخرم فروشنده حرفی زد که برام سوال پیش اومد .
    من بیشتر برای استفاده از هارد در کنار تلوزیون برای پخش فیلم می خوام استفاده کنم. قصد حرید وسترن دیجیتال داشتم . امکا فروشنده گفت هاردهای وسترن بر روی تلوزیون قابلیت پخش ندارند و باید ADATA و یا سامسوئنگ بگیری. بنظر شما همچین چیزی درسته ؟ اگه هارد وسترن رو به TV وصل کنیم از طریق USB خود تلوزیون ، محتوای داخل هارد قابل نمایش نیست ؟؟
    سوالدیگه هم اینکه آیا هارد باکس ها با این موضوع مشکل دارند؟ یعنی اگه یه هارد باکس بگیرم و هارد 3.5 اینچی IDE رو توش بذارم به تلوزیون وصل نمی شه و امکان پخش نداره ؟
    ممنونم از اینکه راهنمایی می فرمایید
    سلام .
    1. هاردهای اکسترنال وسترن را هم میتونید به TV متصل کنید ولی با توجه به قابلیت hardware encryption اگر ار قبل هارد را قفل کرده باشید باید unlock کنید . البته یکسری از مدلها هستند که دو پارتیشن دارند و پارتیشن اول بصورت CD درایو مجازی هست که نرم افزارهای لازم در این پارتیشن ریخته میشه . این پارتیشنها بسادگی هم قابل خذف نیست ، این مدلها را نمیتوان به TV متصل کرد .

2. شناسایی نشدن هارد اکسترنال در TV علتهای مختلفی میتونه داشته باشه ، پس بهتره که اول دفترچه راهنمای TV را در مورد هارد اکسترنال مطالعه کنید ، تا متوجه نحوه آماده سازی هارد اکسترنال بشید مواردی مثل نوع فرمت پارتیشن ، سایز و حجم پارتیشن و ... .

3. میتونید باکس هارد هم بخرید و تبدیل به اکسترنال کنید و TV هم نباید مشکلی با شناسایی این هارد داشته باشه .

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    استاد عطا! یه پرسش فنی دارم.
    یه شکاف جلوی لپتاپ هست که برای SD memory مثلاْ مموری دوربین هست.
    میخوام بدونم سرعت این قسمت با Sata3 برابری میکنه؟ آیا حالت SSE3 extension را ساپورت میکنه؟
    آیا مموری کارتی با حافظه ۸۰گیگ در بازار ایران یافت میشه؟ اگه هست قیمتش در چه حدودیه؟
    (میخوام ببینم اگه بشه یه سیستم مکینتاش ه-ک شده روش نصب کنم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام.
    ميخواستم بدونم اسلات PCIEX داخل مين برد براچيه ؟
    در ضمن e SATA پشت كيس به چه كاري مياد؟ SATA_RAID و jSATA داخل كيس برا چيه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    ميخواستم بدونم اسلات PCIEX داخل مين برد براچيه ؟
    در ضمن e SATA پشت كيس به چه كاري مياد؟ SATA_RAID و jSATA داخل كيس برا چيه؟
    سلام .
    eSATA در واقع نوع اكسترنال SATA هست و معمولاً با يك كابل به پورت SATA روي مادربرد متصل ميشه مگر اينكه بصورت كارتهاي توسعه باشه كه روي يكي از اسلاتها نصب شده باشه . پورتهاي esata يا داراي ولتاژ هست و در نتيجه ميتوان هم هاردهاي اكسترنال آداپتوري را راه اندازي كرد و هم هارد پرتابل و يا بدون ولتاژ هست و در نتيجه فقط مناسب براي هاردهاي آداپتوري هست . سرعت ترانسفر ديتا كاملاً مشابه با sata هاي روي مادربرد هست .

البته برخي مادربردها براكتي مثل عكس زير دارند كه داراي كانكتور برق 4 پيني هست .

نكته ديگه در پورت esata اين هست كه اگر مادربرد قابليت
    Advanced Host Controller Interface یا AHCI داشته باشه تا بتونيد در زمانيكه سيستم روشن هست كابلها را متصل كنيد ، در غير اينصورت ابتدا سيستم بايد خاموش بشه و پس از متصل كردن كابلها ، سيستم روشن شود .

معمولاً با توجه به مدل مادربرد پورتهايي SATA براي raid موجود هست كه بايد دفترچه راهنماي مادربرد را مطالعه كنيد و ببينيد از چه نوع raid هايي ساپورت ميكند مثلاً در raid0 داده ها به دو يا چند بلوك شكسته و بين دو يا چند هارد توزيع ميشود كه باعث افزايش سرعت ميشود . گرچه يكي از مزيت raid0 افزايش سرعت هست ولي امنيت اطلاعات در حد پاييني هست ، اگر يكي از هاردها خراب شود حتي بقيه اطلاعات ذخيره شده در هاردهاي ديگر بدرد نخواهد خورد . ولي در raid1 عيناً همان چيزي كه در هارد اول نوشته يا تغيير داده ميشه در هارد دوم هم اعمال ميشه و در نتيجه در زماني كه يكي از هاردها خراب بشه اطلاعات در هارد دوم موجود هست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    میخوام ویندوز نصب کنم درایو هامو نمیشناسه
    چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ولی ویندوز میشناسه!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •