تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 89 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 885

نام تاپيک: گنجینه ویوتی: تم، کاغذ دیواری، ترفند و... هرآنچه که بخواهید !!

داره خودمونی میشه I LOVE MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

پيش فرض

سلام دوست خوبم نه همهی حروف بود v10f بود فیلمم تیک نمیزد خدارو شکر فکر کنم شانسی باشه راستی رفتم تمام اهنگ های mp3 رو wav کردم ترکوند شاید باور نکنی با n95 و n98 چینی مقایسه کردم یک اهنگو با هر سه تا گوشی یک زمان گذاشتم ویوتی غوغا کرد صدای اون 2 تا گم شده بود همه مونده بودن البته من کد تقویت صدارو زده بودم ولی خوب ویوتی 1 اسپیکر داره n95 2 2 تا n98 چینی 4 تا راستی برای دانلود نرو افزار تبدیل فرمت ................................
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

پيش فرض

راستی یادم رفت گوشیو که میزنم شارز پر میشه ولی وقتی درمیارم همون موقع میزنم دوباره شروع میکنه به شارز کردن به مدت 5 دقیقه چرا

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

آقا یه مشکل چرا بعضی وقتا گوشیم ، رمو نمیشناسه ، این مشکل وقتی با گوشی عکس

میگیرم پیش میاد و تا موبایلو خاموش روشن نکنم درست نمیشه!
    1- مارك دقيق مموريتون چيه؟
    2- ميزان حافظه ي مموريتون چقدره و چقدر فضاي خالي داره؟
    3- با مموري هاي ديگه هم تست كرديد؟
    4- اگر با مموري ديگه هم تست كرديد و باز اين مشكلو داريد بايد ببريد گارانتي (يا فريمور مشكل پيدا كرده يا برد گوشي مشكل داره كه با تجربه اي كه دارم احتمال دومي بيشتره!!!)

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

سلام دوست خوبم نه همهی حروف بود v10f بود فیلمم تیک نمیزد خدارو شکر فکر کنم شانسی باشه راستی رفتم تمام اهنگ های mp3 رو wav کردم ترکوند شاید باور نکنی با n95 و n98 چینی مقایسه کردم یک اهنگو با هر سه تا گوشی یک زمان گذاشتم ویوتی غوغا کرد صدای اون 2 تا گم شده بود همه مونده بودن البته من کد تقویت صدارو زده بودم ولی خوب ویوتی 1 اسپیکر داره n95 2 2 تا n98 چینی 4 تا راستی برای دانلود نرو افزار تبدیل فرمت ................................
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جالبه، تاحالا گوشي ويوتي اي دست دوستان نبوده كه با ورژن 10f در حالت كيبورد كامل حروف دال & پ را داشته باشد، همه ي دوستان در حالت كيبورد معمولي تمام حروف را داشتند ولي در حالت كيوورتي اين دو حروف روي اين ورژن فريمور نبوده.... ولي خوشحالم كه اين مشكلو نداريد... براي منكه چنين مشكلي داشت و مجبور شدم ببرم گارانتي تا فريمورش را به v10g ارتقا دهند.....

راستی یادم رفت گوشیو که میزنم شارز پر میشه ولی وقتی درمیارم همون موقع میزنم دوباره شروع میکنه به شارز کردن به مدت 5 دقیقه چرا
    اين مشكل خاصي نيست، تمامي باطري هاي ليتيومي اين مشكلو دارند ولي بعضي از گوشي ها اين مشكلو نشون نميدهند. اين مشكل به باطري هاي ليتيومي و شارژ شدن اونها مربوطه؛ راستش فلسفه ي زيادي داره ولي فقط همينقدر بدونيد كه بخاطر ساختارهاي نفوذي يون ليتيوم در اين نوع باتري هاست

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

پيش فرض

سلام دوستان من رفتم جمهوری راستی ببخشید از دوست خوبم به خاطر جواب تشکر کنم میگفتم رفتم توی مغازه گفتم هرچی برنامه که به این میخوره بریز وقتی تموم شد 5 تاشو نخوند مثل تهران 87 ولی بقیه رو خوند جالب برام برنامه هک ریخت امتحان هم کرد جواب داد راستی شما میگویید دوربینش با 3.2 یکی باید یه تنظیماتش دست بزنی میشه بگید چیو به چی تغیر بدم بعد من وقتی لرزشگیر رو میزنم عکسش میاد ولی بدتر میشه میزنم میره بهتر میشه ببخشید زیاد حرف زدم حالت ماکرو به چه دردی میخوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه a m i rh o s e i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

1- مارك دقيق مموريتون چيه؟
    2- ميزان حافظه ي مموريتون چقدره و چقدر فضاي خالي داره؟
    3- با مموري هاي ديگه هم تست كرديد؟
    4- اگر با مموري ديگه هم تست كرديد و باز اين مشكلو داريد بايد ببريد گارانتي (يا فريمور مشكل پيدا كرده يا برد گوشي مشكل داره كه با تجربه اي كه دارم احتمال دومي بيشتره!!!)
    مارک خاصی نداره فقط نوشته micro sd ، میزان حافظه 2g و فضای خالی 79% ، با مموری دیگه ای تست

نکردم یعنی نداشتم که تست کنم! فکر کنم باید ببرم گارانتی

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

سلام دوستان من رفتم جمهوری راستی ببخشید از دوست خوبم به خاطر جواب تشکر کنم میگفتم رفتم توی مغازه گفتم هرچی برنامه که به این میخوره بریز وقتی تموم شد 5 تاشو نخوند مثل تهران 87 ولی بقیه رو خوند جالب برام برنامه هک ریخت امتحان هم کرد جواب داد راستی شما میگویید دوربینش با 3.2 یکی باید یه تنظیماتش دست بزنی میشه بگید چیو به چی تغیر بدم بعد من وقتی لرزشگیر رو میزنم عکسش میاد ولی بدتر میشه میزنم میره بهتر میشه ببخشید زیاد حرف زدم حالت ماکرو به چه دردی میخوره

خواهش میکنم عزیزم...

چندتا نکته و سوال:

1- شما با درخواست برنامه 270هزارتومان پول پرداخت کردید؟ چون قیمت یکماه قبل گوشی ویوتی با گارانتی اصلی 233هزارتومان بود...
    2- برنامه های جاوای بالای سه مگ توسط گوشی های الجی ساپورت نمیشه به همینخاطر نقشه تهران 87 اجرا نشده است...
    3- منظورتون از برنامه هک چیست و کاربردش چیست؟
    4- تنظیمات دوربین را با چندتا عکس گرفتن متوجه میشید, چون باید در شرایط مختلف عکس بگیرید تا بتونید متوجه بشید در هر شرایطی چه عکسی بگیرید...
    5- اتفاقا با IS عکس بسیار شفاف تری میگیره و از محو شدن عکس و یا کشیدگی عکس جلوگیری میکنه...
    6- حالت ماکرو برای وقتی ست که بخواهید از یک شی یا هر چیزی در فاصله ی کم عکس بگیرید که در اینحالت فاصله ی لنز دوربین تا شی ماکزیمم 10-7 سانتیمتر باشه, در اینحالت حتما باید IS را هم فعال کنید چون در فواصل کم کوچکترین لرزشی باعث کشیدگی عکس میشه....

8. این کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1 آپگرید گوشی های ال جی

دوستانی که می خوان گوشیشون رو بروز کنن ( به عبارت دیگه نگارش تازه تر پلت فرم رو روی گوشیشون بریزن )، تشریف ببرن به این نشانی:

http://ir.lgmobile.com/web/web.product.manualSoftwareRF.laf

این آپگرید بدست خودتون انجام می شه!

دوستان فراموش نشه که باطری گوشیتون در هنگام فلش شدن باس فول شارژ باشه و حتما برای احتیاط به شارژر هم وصل کنید! اگه وسط فلش شدن باطری تموم شه باس با گوشی هم خداحافظی کرد ها!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

پيش فرض

خواهش میکنم عزیزم...

چندتا نکته و سوال:

1- شما با درخواست برنامه 270هزارتومان پول پرداخت کردید؟ چون قیمت یکماه قبل گوشی ویوتی با گارانتی اصلی 233هزارتومان بود...
    2- برنامه های جاوای بالای سه مگ توسط گوشی های الجی ساپورت نمیشه به همینخاطر نقشه تهران 87 اجرا نشده است...
    3- منظورتون از برنامه هک چیست و کاربردش چیست؟
    4- تنظیمات دوربین را با چندتا عکس گرفتن متوجه میشید, چون باید در شرایط مختلف عکس بگیرید تا بتونید متوجه بشید در هر شرایطی چه عکسی بگیرید...
    5- اتفاقا با IS عکس بسیار شفاف تری میگیره و از محو شدن عکس و یا کشیدگی عکس جلوگیری میکنه...
    6- حالت ماکرو برای وقتی ست که بخواهید از یک شی یا هر چیزی در فاصله ی کم عکس بگیرید که در اینحالت فاصله ی لنز دوربین تا شی ماکزیمم 10-7 سانتیمتر باشه, در اینحالت حتما باید IS را هم فعال کنید چون در فواصل کم کوچکترین لرزشی باعث کشیدگی عکس میشه....
    سلام ممنون نه من گوشی رو 240 و 15 تومان بابت برنامه برنامه هک وقتی بلوتوث کسی روشن باشه میشه عکساش اس ام اس هاش شماره هاش رو بریزی تو گوشی خودت بدون این که اون فرد بفهمه راستی جایی قلم ویوتی میفروشه داداشم قلمم رو گم کرد

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

پيش فرض

سلام چه جوری بغل اسمم عکس بگذارم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •