دوست عزيز اين جور مودها كه ASI و DLL هست رو چه جوري بايد نصب كنيم؟
لطفا يه راهي بگيد كه روي پچ 1.0.3 هم كار كنه.ممنون.
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
دوست عزيز اين جور مودها كه ASI و DLL هست رو چه جوري بايد نصب كنيم؟
لطفا يه راهي بگيد كه روي پچ 1.0.3 هم كار كنه.ممنون.
والا تاحالا نصب نكردم برنامهاشو ندارم . دانلود ميكنم اگه فهميدم اموزشش رو ميزارم .
sسلام بر مدیران محترم سایت و این بخش من یک GTA IV 4 دی وی دی خریدم بر روی مشخصات آن که می روم ورژن 1.0.0.0 نوشته است اما با جستجو و تلاش زیا با کراک RAZOR 1911 تونستم با آپدیت 1.0.2.0 این بازی رو اجرا البته می تونم عادی این بازی رو اجرا کنم اما خیلی گشتم تا یک تراینر پیدا کنم که حداقل با یک کلید جونم پر بشه من تونستم این کار رو انجام بدم اما با یک مشکل در یکی از مراحل روبه رو شدم آنجایی که Vlad از ما می خواهد که یک ماشین رو بدزدیم و به یک گاراژ ببریم نمی دونم چرا درب گاراژ بسته است قبل از ریختن این پچ 1.0.2.0 راحت این مرحله رو می رفتم.حالا باید چیکار کنم؟ آیا کراکی برای اجرای 1.0.3.0 است چون من این آپدیت رو دارم ولی نه با FREDON و نه با RAZOR 1911 قابل اجرا نیست لطفا به دادم برسید من روزی یکبار دارم GTA رو از اول میرم اما به این مرحله که میرسم همه چیز خراب میشه تورو خدا منو راهنمایی کنید.
ویندوز من XP SP3 است.
sسلام بر مدیران محترم سایت و این بخش من یک GTA IV 4 دی وی دی خریدم بر روی مشخصات آن که می روم ورژن 1.0.0.0 نوشته است اما با جستجو و تلاش زیا با کراک RAZOR 1911 تونستم با آپدیت 1.0.2.0 این بازی رو اجرا البته می تونم عادی این بازی رو اجرا کنم اما خیلی گشتم تا یک تراینر پیدا کنم که حداقل با یک کلید جونم پر بشه من تونستم این کار رو انجام بدم اما با یک مشکل در یکی از مراحل روبه رو شدم آنجایی که Vlad از ما می خواهد که یک ماشین رو بدزدیم و به یک گاراژ ببریم نمی دونم چرا درب گاراژ بسته است قبل از ریختن این پچ 1.0.2.0 راحت این مرحله رو می رفتم.حالا باید چیکار کنم؟ آیا کراکی برای اجرای 1.0.3.0 است چون من این آپدیت رو دارم ولی نه با FREDON و نه با RAZOR 1911 قابل اجرا نیست لطفا به دادم برسید من روزی یکبار دارم GTA رو از اول میرم اما به این مرحله که میرسم همه چیز خراب میشه تورو خدا منو راهنمایی کنید.
ویندوز من XP SP3 است.
والا من چیز زیادی نمیدونم ولی تو این تاپیک افرادی هستن که در این موارد چیزای زیادی میدونن :
منم پچ 1.0.2 دارم کرکم هم razor هست درست مثل شما تاحالا دوبارم بدون هیچ مشکلی بازیو تموم کردم . حالا این لینک کرک منو امتحان کن ببین شاید تاثیر داشت .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
http://www.4shared.com/file/95757532/9757c18c/rzr_gt42.html
این هم ابزار نصب مدهای ASI + راهنمای فارسی که براتون آماده کردم مناسب برای پچ های 1.0.1 و 1.0.2 و 1.0.3 البته من فقط بر روی 1.0.2 تست کردم فکر کنم روی پچ های دیگه هم کار کنه . درضمن یه تراینر عالی هم همراشه که امکانات بی نظیری داره که تو عکس معلومه (جون و اسلحه بی نهایت و...)
dsound.dll و ScriptHook.dll رو در محل نصب بازی بریزید . بعد از این هر مد ASI دانلود کردید بریزید توی محل نصب بازی و کلید هایی که گفته رو بزنید البته توجه داشته باشید که باید به Readme ها و Help های هر مد هم توجه کنید .
دانلود با حجم 387 کیلوبایت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammadrezams; 23-06-2009 at 22:03.
کسی نیست کار مارو راه بندازه
یکی پچ 1.2 همراه با آموزشش بزاره سیو 100% هم میخوام تو ویستا هم نصب هست و یکی هم طریقه نصب این مدها رو بگه چطوری هست مثلا همون عکسها رو چیکار باید کرد
سلام لطفا سیو 100% بازی رو بزارید لینکش رو ممنون میشم
دانلود سیو 100% بازی:سلام لطفا سیو 100% بازی رو بزارید لینکش رو ممنون میشم
http://www.gtainside.com/download.php?do=comments&cat=319&id=19857
آقا لطفا یکی نحوه استفاده از سیو هارو یاد بده . من تا حالا کلی از اونهارو تست کردم و طبق دستورالعملش عمل کردم ولی هنگام بازی پیغام load faild میده ( در ضمن از xlive wrapper استفاده نمیکنم ها )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)