تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ساخت این تاپیک خوب بود یا نه؟

راي دهنده
882. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوب بود.

850 96.37%
  • فکر خوبی نبود.

32 3.63%
صفحه 43 از 200 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1992

نام تاپيک: [آموزش] ادیت و پچ برای بازی GTA IV / راهنما در پست اول

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

براي راديو گوش دادن يه مد پيدا كردم كه asi هست . در مورد نصبشم توضیح داده ولی من تاحالا از این جنس مدها نصب نکردم .
    Info:
    With this lil' Asi-Script you can hear radio also onFoot...not only in vehicles.

Install:
    Extract all necessary files to your GTA IV gamefolder.

'...\Grand Theft Auto IV\ScriptHook.dll'
    '...\Grand Theft Auto IV\OnFootRadioIV.asi'

( Check always for the latest version of Aru's 'ScriptHook.dll' on GTAForums.com )

'...\Grand Theft Auto IV\OnFootRadioIV.ini'
    ( To change any settings, you should also extract the ini-file as a template. )

HowTo:
    -Press [F12] to toggle the OnFootRadio on/off.
    -Press [Num+] to switch to the next radiostation.
    -Press [Num-] to switch to the previous radiostation.
    (All keys can be defined in an ini-file. )

Have Fun!

o!nko!nk @ GTAforums.com
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزيز اين جور مودها كه ASI و DLL هست رو چه جوري بايد نصب كنيم؟
    لطفا يه راهي بگيد كه روي پچ 1.0.3 هم كار كنه.ممنون.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزيز اين جور مودها كه ASI و DLL هست رو چه جوري بايد نصب كنيم؟
    لطفا يه راهي بگيد كه روي پچ 1.0.3 هم كار كنه.ممنون.
    والا تاحالا نصب نكردم برنامهاشو ندارم . دانلود ميكنم اگه فهميدم اموزشش رو ميزارم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

sسلام بر مدیران محترم سایت و این بخش من یک GTA IV 4 دی وی دی خریدم بر روی مشخصات آن که می روم ورژن 1.0.0.0 نوشته است اما با جستجو و تلاش زیا با کراک RAZOR 1911 تونستم با آپدیت 1.0.2.0 این بازی رو اجرا البته می تونم عادی این بازی رو اجرا کنم اما خیلی گشتم تا یک تراینر پیدا کنم که حداقل با یک کلید جونم پر بشه من تونستم این کار رو انجام بدم اما با یک مشکل در یکی از مراحل روبه رو شدم آنجایی که Vlad از ما می خواهد که یک ماشین رو بدزدیم و به یک گاراژ ببریم نمی دونم چرا درب گاراژ بسته است قبل از ریختن این پچ 1.0.2.0 راحت این مرحله رو می رفتم.حالا باید چیکار کنم؟ آیا کراکی برای اجرای 1.0.3.0 است چون من این آپدیت رو دارم ولی نه با FREDON و نه با RAZOR 1911 قابل اجرا نیست لطفا به دادم برسید من روزی یکبار دارم GTA رو از اول میرم اما به این مرحله که میرسم همه چیز خراب میشه تورو خدا منو راهنمایی کنید.
    ویندوز من XP SP3 است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض خواهش از استادان ارجمند

sسلام بر مدیران محترم سایت و این بخش من یک GTA IV 4 دی وی دی خریدم بر روی مشخصات آن که می روم ورژن 1.0.0.0 نوشته است اما با جستجو و تلاش زیا با کراک RAZOR 1911 تونستم با آپدیت 1.0.2.0 این بازی رو اجرا البته می تونم عادی این بازی رو اجرا کنم اما خیلی گشتم تا یک تراینر پیدا کنم که حداقل با یک کلید جونم پر بشه من تونستم این کار رو انجام بدم اما با یک مشکل در یکی از مراحل روبه رو شدم آنجایی که Vlad از ما می خواهد که یک ماشین رو بدزدیم و به یک گاراژ ببریم نمی دونم چرا درب گاراژ بسته است قبل از ریختن این پچ 1.0.2.0 راحت این مرحله رو می رفتم.حالا باید چیکار کنم؟ آیا کراکی برای اجرای 1.0.3.0 است چون من این آپدیت رو دارم ولی نه با FREDON و نه با RAZOR 1911 قابل اجرا نیست لطفا به دادم برسید من روزی یکبار دارم GTA رو از اول میرم اما به این مرحله که میرسم همه چیز خراب میشه تورو خدا منو راهنمایی کنید.
    ویندوز من XP SP3 است.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ویندوز من XP SP3 است.
    والا من چیز زیادی نمیدونم ولی تو این تاپیک افرادی هستن که در این موارد چیزای زیادی میدونن :
    کد:
    منم پچ 1.0.2 دارم کرکم هم razor هست درست مثل شما تاحالا دوبارم بدون هیچ مشکلی بازیو تموم کردم . حالا این لینک کرک منو امتحان کن ببین شاید تاثیر داشت .
    http://www.4shared.com/file/95757532/9757c18c/rzr_gt42.html

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض ابزارهای نصب مدهای ASI به همراه راهنمای فارسی ... بی نظیر بینظیر حتما دانلود کنید و اگر نه از دست رفته

این هم ابزار نصب مدهای ASI + راهنمای فارسی که براتون آماده کردم مناسب برای پچ های 1.0.1 و 1.0.2 و 1.0.3 البته من فقط بر روی 1.0.2 تست کردم فکر کنم روی پچ های دیگه هم کار کنه . درضمن یه تراینر عالی هم همراشه که امکانات بی نظیری داره که تو عکس معلومه (جون و اسلحه بی نهایت و...)
    dsound.dll و ScriptHook.dll رو در محل نصب بازی بریزید . بعد از این هر مد ASI دانلود کردید بریزید توی محل نصب بازی و کلید هایی که گفته رو بزنید البته توجه داشته باشید که باید به Readme ها و Help های هر مد هم توجه کنید .
    دانلود با حجم 387 کیلوبایت :
    کد:

Last edited by mohammadrezams; 23-06-2009 at 22:03.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

8

بابا یکی سیو 100 این بازی رو برای ورژن 1 بزاره هرچی گشتم پیدانکردم آدرس ذخیره شدنش رو هم در ویستا بگه
    کسی نیست کار مارو راه بندازه

یکی پچ 1.2 همراه با آموزشش بزاره سیو 100% هم میخوام تو ویستا هم نصب هست و یکی هم طریقه نصب این مدها رو بگه چطوری هست مثلا همون عکسها رو چیکار باید کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

11

سلام لطفا سیو 100% بازی رو بزارید لینکش رو ممنون میشم

9. این کاربر از endn73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

سلام لطفا سیو 100% بازی رو بزارید لینکش رو ممنون میشم
    دانلود سیو 100% بازی:
    http://www.gtainside.com/download.php?do=comments&cat=319&id=19857

11. این کاربر از Khashayar King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقا لطفا یکی نحوه استفاده از سیو هارو یاد بده . من تا حالا کلی از اونهارو تست کردم و طبق دستورالعملش عمل کردم ولی هنگام بازی پیغام load faild میده ( در ضمن از xlive wrapper استفاده نمیکنم ها )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •