تو این ویدیوی گیم پلی دیدین این Mac Tavish حالت کاپیتان پرایس رو پیدا کرده؟لهجه غلیظ بریتانیایی(جونم در تومد تا نوشتم)و کشیدن سیگار برگ!فکر کنم قراره جای اونو بگیره.
تو این ویدیوی گیم پلی دیدین این Mac Tavish حالت کاپیتان پرایس رو پیدا کرده؟لهجه غلیظ بریتانیایی(جونم در تومد تا نوشتم)و کشیدن سیگار برگ!فکر کنم قراره جای اونو بگیره.
خوب پرایس رو رو اون کچل یه دست کشتش اسمش یادم رفته.
حالا دیگه مک تاویش همه کارس.توی ترلیلر ها هم کارش خیلی از پرایس درست تره.
اره ولی اخر 4 وقتی داشتن با هلیکوپتر Mac Tavish(یعنی ما) رو میبردن اگه نگاه میکردی میدیدی که دارن به کاپیتان پرایس احیای قلبی میدن.یعنی اونجا هنوز زنده بوده.ولی خب اره این مک تویش خیلی از اون خفن تره.(چه اسمی هم داره ها:صابون)
سلام
این آقای تاویش تو MW هم بود ؟
من که با پرایس خیل یبیشتر حال کردم... از جنگ جهانی با هم بودیم !
آره بودش...
تویش که خودمون بودیم!!سلام
این آقای تاویش تو MW هم بود ؟
من که با پرایس خیل یبیشتر حال کردم... از جنگ جهانی با هم بودیم !
اون پرایس معلوم نیست جدش بوده کی بوده !!
انصافاً ؟ همون Soap بود ؟
خودمون شدیم کاپیتان خودمون...
به شدت منتظر این بازی هستم.
آره دیگه Soap Mc Tawish همون خبری بدی بودیم که واسه کاپیتان پرایس هستیم و حتی اسم ما براش مضحک هست ولی در ادامه در لحظه غم انگیزی که کاپیتان برای ما اسلحه اش رو می ده تا تیر خلاص رو بزنیم به عیمران زاکایف مطمئنا به ما افتخار می کرد. کاری که با کمک مک میلان نتونسته بود به اتمام برسونه در اون لحظه غم انگیز ما انجام می دیم. امیدوارم ادامه این شاهکار یه سورپراز واسه عاشقان Call of Duty Modern Warefar باشه. چون حالا کار اینفینیتی وارد به صورت فجیعی سخت شده یک بازی چقدر باید جذاب باشه تا بتونه عاشقان این بازی رو راضی کنه. کار اینفینیتی خیلی سخته امسال. به قول خودشون باید Do your Best کنه واسه این بازی
اون کسی که با مک میلان بود تو همون مراحل مخفی کاری کی بود دقیقا ؟ پرایس بود؟
.......
البته خیلی شبیه پرایس شده توی MW2 مثلا تو mw وقتی میپری توی هلیکوپتر داری میوفتی کاپتان پرایس نجاتت میده میکشتت بالا
حالا تو MW2 هم وقتی خودمون از اون صخره برفی داریم پرت میشیم پایین SOAP MC TAVISH مارو نجات میده و میکشه بالا !!!
........
ولی در اینجا باز ما کاپیتان نیستیم نامردی بود ما توی MW زحمت کشیدیم که توی MW2 کاپیتان بشیم ..کاپیتان هم شدیم ولی ما باید یکی دیگه رو هدایت کنیم چی میشه یه بار کاپیتان بشیم !!!!!!!!
Last edited by a.z.p.z; 19-08-2009 at 16:32.
اگر ميخواستيم خودمون كاپيتان بشيم كه بايد هی دستور ميداديم به بقيه ی سربازا ... خوب بازی استراتژيك ميشد : دی
همينطوری خيلی بهتره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)