ای بابا.
من گفتم الان بیام همه دارن از بازی حرف میزنن. هنوز که نیومدهههههههههههه
حالا خوبه کال COD نمیخوان بسازن اینقدر لفتش میدن!!
ای بابا.
من گفتم الان بیام همه دارن از بازی حرف میزنن. هنوز که نیومدهههههههههههه
حالا خوبه کال COD نمیخوان بسازن اینقدر لفتش میدن!!
منم دیروز نمایشگاه بودم . گفتن پخش به شرکت پخش کننده مربوطه و به ما ربطی نمیشه ولی احتمالا تا اواخر مهر ماه عرضه بشه ( البته من که فکر نکنم )
منم الان از نمایشگاه اومدم.بینهایت نمایشگاه بیخودی بود.فقط یه دست pes11زدم اونم با چه کیفیت بیخودی.کابل av زده بودند
بگذریم.بریم سراغ بازی
یه ذره گرشاسپو بازی کردم.دموی بازی واقعا خوب بود.من که خیلی خوشم اومد.انیمیشنهای بازی هم خیلی خوب کار شده بود.
گیم پلی بازی خوب بود ولی پرششو درست نکرده بودند.همون پرش مسخرهه هست.مثل پرش gow ه.
گرافیک در حد یه بازیه ایرانی خوب بود .من خوشم اومد.راه رفتنش یه کم مسخره بود.ضربه زدناش با شمشیر بینهایت آشغال بود.مثلا میخواستی یه دشمنو ناکار کنی 100 تا کلیک میکردی و از این 100 تا 5 تاش بهش میخورد.کمبو هم داشت بدک نبود .یکی از کمبوهاش خیلی مسخره بود .طرفو بغل میکنه میخوابونتش رو زمین پاشو به آرامی میذاره رو کمرش بعد با خنجر دستش میزنه تو کمرش.همین.از دیوار هم که میخواست سر بخوره بیاد پایین انقدر طولانی بود که حد نداره .من سرم گیج رفت.فکر کنم یه 1 کیلومتری از دیوار سر خورد تا برسه به پایین.
خلاصه من بهش نمره ی 5.5 از 10 میدم
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
من تصمیم داشتم بازیو بخرم ولی وقتی بازیش کردم به کلی پشیمون شدم.شاید یه روزی برای حمایتش بخرمش.شاید
سلام
منم الان از نمایشگاه اومدم. ( بابت دیشب متاسفم دیگه نتونستم ان بشم که قرار بزاریم خیلی دلم میخواست ببینمت اما خوب ... ). در مورد نمایشگاه کاملا بات موافقم بیخود ترینش تو این 4 سال. اما خیلی در مورد بازی تند گفتی درسته ایراد هایی که بش گرفتی همه به جاست مخصوصا اون باگ اخری که بعد از تموم شدن مرحله دمو کاراکتر رو هوا معلق میمونه. اما اینو در نظر داشته باش که این اولین تجربه بازی سازیشون بوده و زیاد نمیشه ایراد گرفت نکته ی دومی که وجود داره اینه که اونی که بازی کردی دمو بود و نسخه اصلی کمی بهتر شده. نکته ی سومی که هست اینه که در بین کل بازی هایی که بود از همه شاختر بود ( اون بازیه که شبیه اساسین بود دیدی ؟ خوده سازندشم گفت ما از اساسین الگو برداری کردیم. ) در کل من 5.5 نمی دم بالاتر میدم البته نمرم زمانی میدم که اصل بازی رو بازی کنم.
سلام مسلم جان.عیبی نداره ان شا ا...یه روز دیگه قرار میذاریم همدیگرو میبینیم
بابت بازی هم حرفتو قبول کردم.راست میگی این نسخه ی دمو بود .بازیه اصلی شاید بهتر از این باشه
خب یه کم امتیازمو میارم بالا.6 خوبه از 10؟نه شوخی کردم.بازیو که انجام دادم نمره ی اصلیو بهش میدم
فعلا
دوستانی که دمو رو دیدن. میگن مثل Prince of persia هست. درسته؟
کار خاصی انجام میده طرف؟ یا تخیلات پیچده قاطیش کردن؟
سلام
نه پرنس نه بیشتر به کریتوس میخوره . یه جور کپی برداری از خدای جنگ دو گرافیکشم در همون حده. منظورتون رو از تخیلات پیچیده متوجه نشدم اما اگر منظور از موجودات عجیب غریب و افسانه ای باشه اصلا تمام دشمنان بازی از این دست موجودات هستند. سبک مبارزه و حرکت کردن مثل کریتوسه و محیط هم همینطور . گرافیکش خوبه میشه روش حساب کرد . خلاصه خوبه . من که سفارش دادم حتما هم بازی میکنم. فقط یه اشکالی که بهشون گرفتم و به خودشونم گفتم تاریخ عرضه بازیه که گفتم چرا تو این شلوغی بازار بازی چرا دادن بیرون به هر حال همه میدونیم که تا ژانویه سیل بازیه که روون میشه اونم بهترین عنوان هر سبک این ممکنه براشون بد بشه. ( جواب خاصی نداشت بده .)
دوستان شما نمره رو میدید بهتره مقیاسی که در نظر گرفتیدم بگید .
من با بازی کردن دمو اگر بازی رو مثل بازی های روز دنیا بخوام نقد کنم نمره 5 رو به میدم اما اگه نسبت به بازی های هم رده خودش در منطقه (کشور های حوزه خلیج فارس و جنوب غرب اسیا) نمره بدم بیشک نمره ای بیش از 8 یا حتی 8.5 میگیره .
(اگه بازی نسل قبل عرضه میشد !!!(گرافیک میتونست در حد 8 یا 9 بگیره !!!)
اصلا به بازی امیدوار نبودم اما الان میتونم بگم گرافیک بازی چیزی از GOW2 کم نداره که این خودش یعنی یک جهش بسیار بزرگ در صنعت بازی ایران
+
انیمیشنا بسیار خوب بودن
+
گیم پلی با توجه به انیمیشنای نرم بازی زیبا جلوه میکرد .
بهترین بازی هست که در ایران تولید شده شک نکنید
+
این نکاتم در نظر بگیرید
1-بازی با موتور های روز دنیا ساخته نشده پس با توجه به موتور گرافیک و فیزیک بسیار عالیه
2- برای اولین بار در بازی های ایرانی از تکنولوژی موشن کپچر استفاده شده
3-کات سین های بازی بسیار عالی ساخته شدن (البته با موتور بازی ساخته نشده )
از همه مهم تر برای اولین بار به شعور بازیکن در بازی توهین نمیشه !!!!
حتما بازی رو برای حمایتم شده بخرید
سلام
این بازی دقیقا کی منتشر میشه؟
الآن منتشر شده؟
تا اونجايي كه ميدونم سازنده هاي بازي گفتن كه از موشن كپچر استفاده نكردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)