[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ببین من از شاتل استفاده می کنم و سرعتش واقعا عالی هست و سرویس دهی آن هم عالی هست
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ببین من از شاتل استفاده می کنم و سرعتش واقعا عالی هست و سرویس دهی آن هم عالی هست
سلام دوستان .
میشه فرق سرویس های eco و art شاتل رو هم بیان کنید .
از نظر سرعت با هم فرق دارن یا ترافیک ماهیانه .
ممنون از همه .
در مورد سرعتش توی منطقه مرکز شما خبر ندارم ولی من از 11/86 تا الان از شاتل دارم سرویس می گیرم! و راضی هستم! الان من 128 اکو دارم که به تازگی شده 512 ! یعنی من الان 128 دارم ولی سرعتی که روی خطم بسته شده 576 Kbps هست!
قيمت سرويسهاي +ADSL2 اقتصادي (ECO)
قيمت سرويسهاي +ADSL2 ويژه (ART)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله فاصله شخص تا تجهیزات شرکت ارائه دهنده adsl که توی مرکز مخابرات شخص هست هر چی کمتر باشه کیفیت بهتر است! که برای سرویس adsl2+ تا7 کیلومتر هست!
سرویس ها ی شاتل دو نوع هستن
1- ECO: ترافیک کمتر- قیمت کمتر-شبانه رایگان
2- ART : ترافیک بیشتر- قیمت بیشتر-کیفیت بهتر-علاوه بر شبانه رایگان , پنجشنبه و جمعه هم رایگان هست
آرت علاوه بر شبانه رایگان پنجشنبه و جمعه هم رایگانه
و همچنین کیفیتش از اکو بیشتره و نوسان و قطعی بسیار کمی داره
این به این معنی نیست که اکو بده , آرت زیادی خوبه
می تونی از کسانی که از شاتل سرویس دارن کارت طلایی بگیری و هنگام ثبت نام تحویل بدی تا 10 هزار تومان تخفیف بهت بدن!
سلام دوستان من مرکز ولی عصر هستم و میخام تابستونی ای دی اس ال بگیرم.
به هر سه تا شرکت لاوان، صبانت و شاتل هم سر زدم وقیمتهاشون رو گرفتم، در نهایت خواستم بدونم بین این سه تا بهترین پشتیبانی و کمترین قطعی و سرعت واقعی رو کدوم داره؟
البته گویاواسه صبانت باید تو نوبت وایسم نمیدونید چه قدری طول میکشه؟
.
به نظر من شاتل توی شیراز بهترینه. من نزدیک 1 ساله دارم ازش استفاده میکنم انصافا 1 بارم قطعی نداشته !
سرعتش واقعیه و نوسان هم نداره (کم و زیاد نمیشه)
پشتیبانیش عالیه، خیلی زود برای نصب اقدام میکنن.(البته به ظرفیت مرکز مخابراتیم بستگی داره)
قیمتشم خوبه.
Last edited by soroush1362; 01-07-2009 at 00:06.
یه سوال دیگه درباره ی مودم وایرلس، به نظر اکثر نمایندگی ها و اکثر فروشنده ها دیلینک 2640 وایرلس بهترین مودم وایرلس هست ولی شاتل میگه فقط smc با تجهیزاتش سازگاره، نظر شما چیه؟
خودم میخام دی لینک 2640 بگیرم و از شاتل هم اشتراک بگیرم!
به نظر من مودم های smc رو دست شاتل باد کردن چون من هیچ جای پاساژ ملاصدرا و pccenter ندیدم این نوع مودم رو
دی لینک زیاد با شاتل سازگار نیست
راستی پیش شمارت چنده
اول ببین فیبر نباشه
چون اکثر ولیعصر فیبری هست
منم خودم ولی عصر هستم
پیش شماره 629 یا 626 دو خط داریم، منطقه خلدبرین.مگه فیبر نوری باشه بده؟
در مورد مودم هم اینطور که پشتیبانی شاتل میگفت smc شاید وایرلسش جالب نمیشه و برای تقسیم Adsl حدالامکان باید از کابل استفاده کرد.
خودم دوست داشتم از صبانت بگیرم ولی گویا علافی زیاد داره و باید چند هفته ای تو صف وایساد.
ما هم قبلا 629 بودیم بعد شدیم 647 که رفتیم رو فیبر ( رحمت آباد )
اره فیبر نوری برای ایران بده چون تجهزیاتشون کامل نیست و پدر ادم رو رد میارن ولی شما فکر نکنم مشکلی نداشته باشی
مودم هم اگه بتونی Asus بگیری دیگه خیالت راحته که همه شرکت ها ساپورتش میکنن
همان طور که دوستمان گفت ausu بگیری بهتره هم از لحاظ ساپورت کردن و هم برند معروف و خوبی هست.
این هم که میگن ساپورت نمیکنه به نظر من الکی هست فقط به خاطر تفاوت کانفیگ کردن و... هست
اگه مودم را برون بگیری ارزان تر هم باید باشه.
قبلا linksys , zyxle هم برای فروش داشتن که به نظر من linksys از asus هم بهتر هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)