سلام
اطلاعی ندارم عزیز. این مورد رو چک نکردم هنوز.
موفق باشید![]()
سلام
اطلاعی ندارم عزیز. این مورد رو چک نکردم هنوز.
موفق باشید![]()
با سلام
من office 2010 plus رو نصب کردم و بعدش هم خواستم با EZ-ACTIVATOR اونو کرک کنم ولی انتی ویروسم یک فایل رو ویروس تشخیص داد و پاک کرد و در پایان هم خطاهای زیر ظاهر میشد و کرک انجام نمیشد.
آنتی ویروسم nod32 هستش.یکبار هم اونو غیر فعال کردم و آفیس رو مجدد نصب کردم و سعی کردم کرک کنم ولی باز هم همین خطاها رو میداد.
لطفا راهنمایی کنید.
Last edited by mohammad75; 06-10-2011 at 08:09.
با سلام من یه کافی نتی دارم که آخرین ویندوزی که روش نصب کردم سون بود و بعد از نصب درایورها تصمیم گرفتم که برنامه Office2010 (که خیلی هم مهم است خصوصا برای کارم )رو نصب کنم ولی در حین نصب برق قطع شد و الان هر کاری که میکنم موقع نصب ارور میده و هر نوع آفیس2010 یا 2007 که باشه رو نصب کردم ولی جواب نمیده.
ممنون میشم راهنمایی کنید (شرمنده که زیادی نوشتم) ارور:
Microsoft Office Profssional Plus2010 encountered an erorr during setup
شما پوشه اي كه توش آفيس بصورت ناقص نصب شده بود رو پاك كردي يا روي همون پوشه نصب ميكني؟؟؟
این کار رو کردم ولی درست نشد بعدش تو یه سایت خارجی خوندم که نام فایل C:\ProgramData\Microsoft Help
رو باید عوض کرد این کار رو انجام دادم و مشکلم حل شد . به هر حال ممنونم از شما.
سلام.
تو نصب آفیس 2007 روی سیستم عامل xp sp3 در نت بوکم مشکل دارم با این ارور مواجه میشم . قبلا هم روش نصب نکردم . نسخه 2010 رو هم گرفتم باز همین ارور رو داد . دات نت فریمورک 3.5 دارم .
کسی میونه کمکم کنه . بد جوری آفیس رو لازم دارم.
ممنون
![]()
بالاخره خودم مشکل رو حل کردم :
روش رفع خطای :
the windows installer cannot update one or more protected windows file
در آفیس به صورت زیر هست :
فایلی به نام fp4autl.dll در محل نصب ویندوزتون حذف شده که آدرسش اینجاست :
c:\program files\common files\microsoft shared\web server extensions\40\bin
اگر به این آدرس برید دوتا فایل dll باید باشه یکی fp4autl.dll و یکی هم FP4AWEC.DLL و یه پوشه با نام 1033
هر کدوم از اینا در آدرس بالا نبودند باید از disc xp یا همون سی دی ویندوز xp در مسیر زیر ازشون کپی بگیرید و در محل نصب ویندوزتون که آدرسش رو دادم و در درون پوشه bin کپی کنید.
برای این کار سی دی ویندوز اکس پی رو بزارید داخل سی دی رام و به پوشه i386 برید و روی فایل FP40EXT.CAB دابل کلیک کنید . فایل های fp4autl.dll و FP4AWEC.DLL رو پیذا کنید و ازشون کپی بگیرید و در مسیر زیر پیست کنید:
c:\program files\common files\microsoft shared\web server extensions\40\bin
موفق باشید.
کسی از دوستان راه حلی داره؟
اگه فایل kmseulator.exe رو در همون مسیر کپی کنم مشکل حل میشه؟
کسی این فایل رو داره؟
Last edited by mohammad75; 07-10-2011 at 13:21.
با سلام و خسته نباشید
روی یک سیستم ویندوز 64 بیتی نصب کردم،ولی مجموعه افیس نصب نمیشه
به محض اجرای فایل ستاپ ارور زیر نمایش داده میشه
از 3 ورژن مختلف افیس 2010 64 بیتی و 2 ورژن افیس 2007 هم استفاده کردم ولی باز هم همون ارور میاد
با تشکر مجدد
بدرود
با سلام
آفیس 2010 در ویندوز xp نصب نمی شه
چه کار باید کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)