تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 70 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 692

نام تاپيک: آرشیو / جام جهانی فوتسال | برزیل | 2008

داره خودمونی میشه Amin_Mokari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ahar

پيش فرض

سلام بچه ها شما طوری حرف میزنید که انگار دیگه ایران به ایتالیا باخته من ایتالیا رو در اون حد نمیبینم که حتی تیم دوم ایران رو ببره من مطمینم اونقدر بازیکن خوب داریم که احساس نبودن شمسایی به حداقل میرسه به امید پیروزی ایرا
    یاعلی

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

وي اضافه كرد: دوست دارم از مردم برزيل تشكر كنم كه برابر ايران حامي ما بودند و ما را تشويق كردند. اعتراضي به شرايط ميزباني نداريم و نسبت به اتفاقاتي كه در برزيل براي ما رخ داد، معترض نيستيم.
    انتهاي پيام/
    این دیگه از اون حرف ها بود
    کاملا مشخص بود که برزیلیها طرفدار ایران هستند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANIAL_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ظاهرا بچه ها جنبه این همه تعریف و توجه رو نداشتن..مشخص بود که با غرور وارد زمین شدیم و شل گرفتیم و گرنه اکراین تیمی نبود که 4 گل به ما بزنه!
    نیمه دوم هم با ترس و تفکرات دفاعی اومدیم که نتیجش شد بازی یکطرفه برای اکراینی ها + از دست دادن فاصله دو گل که با بازی تهاجمی براحتی میتونست بیشتر هم بشه...
    در لیاقت تیم ما و برتری بچه ها نسبت به بازیکنان اکراین شکی نیست اما بازی تیم ما در این دیدار برتر از اکراین نبود و تا حدودی خوش شانس بودیم.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من هم آرزو دارم ايران ببره و فكر ميكنم بتونه. ولي يه نكته هست و اونم اينه كه ما به برد احتياج داريم و ايتاليا هم اينو ميدونه.
    اونا حرفه اي هستن و درسته كه تيم ما در شرايط برابر ازشون سر تره ولي با وجود نبود دو بازيكن سرسخت ما، اونا راحت تر به هدفشون ميرسن و ما سخت تر. البته كسي چه ميدونه! عدو شود سبب خير گر خدا خواهد. ان شاء الله!
    حرف mojtaba007 هم شديداً تأييد ميشه. من در طول بازي بعد از دريافت 2 گل اول صداي بلند تماشاگران برزيلي رو كه ايران ايران ميگفتن رو مي شنيدم. اون آقا هم احتمالاً اشتباه شنيده.
    Last edited by Pejvak61; 13-10-2008 at 12:07.

داره خودمونی میشه AnarchAshkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ایتالیا تیم قدرت مندی هست حتی امکان باخت ما هم وجود داره (کم)
    چون ایتالیایی ها مثل ایرانی هایند

مسئله اینجاست که حریف ما اسمش ایتالیاست 8 تا بازیکن برزیلی دارن ترسو ها
    ادبشون میکنیم

داره خودمونی میشه Amin_Mokari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ahar

پيش فرض

بازي فردا ساعت چنده؟

داره خودمونی میشه speaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ساعت 5 بعد از ظهر بازی انجام می شه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

فردا ایتالیا رو در هم میک.بونیم.

ما نه بچهای تیم ملی.

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

سلام مجدد خدمت دوستان عزیزم

بی مقدمه میریم سر نقد بازی با اکراین

در این بازی شرایط خیلی خاصی حاکم بود از جمله اینکه هر دو تیم به این برد نیاز مبرم داشتند !

اول اینو بگم که چون من دانشگاه بودم 10 دقیقه ی اول بازی را ندیدم که متوجه شدم در اون دقایق 2-0 عقبه در مورد اون 2 گل نمیتونم نظر خاصی بدم حالا ادامه ی نقد

یه نکته ی بسیار مهمی که الآن یادم آمد : داوری بسیار مزخرف بود ! یعنی من موندم در وصف مزخرف بودنش چی بگم! واقعا آشغال سوت زدذند و حالم از داوری به هم خورد مخصوصا داوری که مقابل دوربین بود! واقعا خیلی محرز و تابلو اشتباه سوت میزدند ! یکی از پنالتی دومهای ایران کاملا بیخود و اشتباه بود! (همون که تو زمین ما بر روی خط محوطه جریمه اتفاق افتاد) 3-4 تا خطای محرز نگرفتند و در عوضش 3-4 تا خطای بیخود گرفتند مثل خطایی که روی شمسایی میشد ولی برای تیم مقابل گرفته میشد (اصلا واقعا مسخره و غیر قابل باور بود) و تاثیر بسیار زیادی در دروند خود این بازی و مطمئنا در بازیهای ایران خواهد داشت !

در این بازی باز هم نمیشه از عملکرد نظری چشم پوشی کرد (خدایی اگر بهترین دروازه بان دوره انتخاب نشه کاری است کاملا غیر منصفانه و کاملا نامردی)

شمسایی بسیار زیبا بازی کرد ! محمد هاشم زاده موندم چه جوری 3 تا تک به تک را نتونست گل کنه نمیتونم به حساب بازی زیبای دروازه بان مقابل بگذارم به نظرم اشتباه از خود هاشم زاده بود آخه خیلی بد ضربه میزد ! دیگه اگر باز عدم دقت در ضربه های آخر را ادامه بدند دیگه بازی مقابل ایتالیا را به راحتی از دست میدیم ! به نظرم اگر محمد کشاورز خطای دومش را انجام نمیداد اتفاق خاصی نمیفتاد چون نظری جلو اومده بود تا بازی مهاجم را خراب کنه ولی خب کشاورز زودتر بازیشو با خطا خراب کرد و این باعث شد که ایران یه گل بخوره و شرایطروحی بدی را پدید بیاره که خب عقل حکم میکنه که اگر در نهایت قرار بود که اون توپ گل بشه خب میشد ولی نه خودت را اخراج میکردی و نه برای بازی بعدی محروم میکردی ! ولی من به شخصه با دلایل و قرائن کافی در این مورد بهش حق میدم و خیلی مقصر نمیدونمش چون به هر حال یک لحظه است و بازیکن این تصمیم را میگیره و شرایط بدی رقم میخوره !

شمسایی پنالتیهای را خیلی قشنگ زد و قشنگتر ، اون پنالتی دوم بود که فکر کنم طاهری زد!

بازی سخت و نفسگیری را دنبال کردیم و بالاخره موفق شدیم حریف را از جلو رو برداریم ! که دوستان اشاره ی حالبی داشتند که خب مساوی یا برد با اختلاف 1 گل فرقی با هم نمیکنه ! ولی به نظر من از جهات مختلفی با هم فرق میکنه ! مثلا ایران با اکراین مساوی میکرد و اکراین و برزیل تبانی کنند و جفتشون برند بالا و برد ایران در مقابل اکراین ارزشی نداشته باشه ! ولی با این برد خیال خودش را از اون بابت راحت کرد! از لحاظ کارنامکه ی تیمی حساب کنی خب باز خیلی فرق میکنه از لحاظ امتیازهای کلی در رده بندیهای جهانی حساب کنی خب باز این بازی تاثیر گذار هست !

به هر حال هر چی بود این بازی با این نتیجه به پایان رسید و باید از الآن به بازیهای بعدی و شرایط موجود فکر کرد !

در مورد بازی با ایتالیا نکاتی را عرض کنم

ایران دو بازیکن با تحربه و کلیدی یعنی محمد کشاورز و وحید شمسایی را در اختیار نداره! و شمس باید تدابیر ویژه ای اندیشیده باشه برای این بازی ! (و بگم که ما اصغری مقدم ، که به نظر خودم بازیکن ارزشمند و خوبی است را در بازی با اکراین به دلیل محرومیت در اختیار نداشتیم ولی در بازی ایتالیا داریم)

مطمئنا نبود این دو بازیکن لطماتی را به تیم وارد میکنه ولی ایران با این مربی و بازیکنان خوب میتونه از پس این شرایط بر بیاد ! دقت کنید که خب ما همبازکنینی مثل هاشم زاده ، حسن زاده ، نظری (حساب کنید اگر نظری اخراج میشد چه اوضاع نافرمی داشتیم)، اصغری مقدم و.... را داریم که میتونند یک تنه در مقابل ایتالیا صف آرایی کرده و این تی را شکست بدند !

من همچنان بر اثر همان حس غریبی که داشتم میگم که ما ایتالیا را شکست میدیم و از این گروه صعود میکنیم ! (الهی آمین)

دوستان عزیز فوتسال دوست و میهن پرست برای موفقیت بروبچ زحمتکش تیم دعا کنند انشائالله که ما تیم ایتالیا را شکست میدیم !

باور بفرمایید هیچ ترس و نا امیدی وجود نداره !

متاسفانه باز من فردا سر بازی ایران و ایتالیا کلاس دارم و هیچ جوره نمیشه پیچوندش

ولی به بروبچ سپردم که کپچر کنند برام تا بعدا ببینم ! ولی 6 از کلاس بیرون بیام با رادیو بازی را دنبال میکنم !

قربانتان : مصطفی عشقی

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امشب شنیدم سازمان تربیت بدنی دست به جیب شده و مبلغ 2000000(20 میلیون ریال) وعده داده اگر تیم ملی ایتالیا را بردید به تیم فوتسال می دیم!
    سازمان عجب دست دلواز هست!

من هم فکر نکنم بتونم بازی را ببینم دانشگاه هستم!
    امیدوارم ایتالیا را به ملکوت علا بغل دست مربی اوروگوئه بفرستیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •