تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: قهرمان این فصل لیگ قهرمانان باشکاههای اروپا

راي دهنده
108. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Barcelona

58 53.70%
  • Man.United

50 46.30%
صفحه 43 از 95 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 943

نام تاپيک: تاپيك ويژه ليگ قهرمانان اروپا و جام يوفا

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در واكنش به شايعات
    وي‌يرا: مقابل
    منچستريونايتد براي اينترميلان بازي خواهم كرد

خبرگزاري فارس: هافبك فرانسوي تيم اينترميلان ايتاليا گفت: در ليگ قهرمانان اروپا مقابل منچستريونايتد بازي مي كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكيپ فرانسه، پاتريك وي‌يرا اظهار داشت: متاسفانه دو ماه قبل از ناحيه تاندون آشيل دچار آسيب ديدگي شدم و بخت حضور در ميدان را از دست دادم؛ اما در حال حاضر به شرايط خوبي براي بازگشت به تركيب اينترميلان رسيده ام.
    وي ادامه داد: در انگليس اخبار زيادي در مورد بازي نكردن من مقابل منچستريونايتد شايع شد؛ اما قطعا در بازي با منچستريونايتد حاضرخواهم بود.
    اين بازيكن 32 ساله كه كاپيتان تيم ملي فوتبال كشورش است، تصريح كرد: براي رقابت با منچستريونايتد انگيزه زيادي دارم و مطمئنم به اين ديدار مي رسم.
    ديدار رفت تيم هاي اينترميلان و منچستريونايتد در تاريخ 24 فوريه (4 اسفندماه1387) انجام مي شود.
    خوزه مورينيو سرمربي پرتغالي اينترميلان در تلاش است با كمك بخش پزشكي و فيزيوتراپي باشگاه، وي‌يرا را براي دربي ميلان كه هفته آينده انجام مي شود آماده كند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كاپيتان ليورپول به بازي در سانتياگو برنابئو مي رسد

بازگشت جرارد به تركيب سرخ ها

هواداران ليورپول مي توانند به بازگشت كاپيتان خود در رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا اميدوار باشند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ليورپول اميدوار است استيون جرارد آسيب ديده را در بازي هاي مرحله ي يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر رئال مادريد دوباره در تركيب خود داشته باشد.

جرارد در بازي دوازده روز پيش ليورپول برابر اورتون دچار آسيب ديدگي شد و از آن پس از تركيب قرمز ها دور بوده است. پيش از اين گفته مي شد، او بازي برابر كهكشاني ها را از دست خواهد داد. اما اكنون اين اميدواري وجود دارد كه جرارد به بازي روز 25 فوريه (ششم اسفند) در ورزشگاه سانتياگو برنابئو برسد.

روزنامه انگليسي News of the World در آخرين شماره ي خود نوشت، روند بهبود بازيكن 28 ساله ي بسيار خوب پيش مي رود و او در بازي با رئال مادريد مي تواند بازگشت خود به فوتبال را جشن بگيرد.
    پس از جدايي رابي كين از ليورپول و بازگشت او به تاتنهام انتخاب هاي رافائل بنيتس براي خط حمله بسيار محدود شده است. فرناندو تورس، مهاجم اسپانيايي قرمزها كه بخش زيادي از فصل جاري را به دليل آسيب ديدگي از دست داد، به جرارد درباره ي بازگشت زودهنگامش به فوتبال هشدار داده بود.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

كاپيتان ليورپول به بازي در سانتياگو برنابئو مي رسد

بازگشت جرارد به تركيب سرخ ها

هواداران ليورپول مي توانند به بازگشت كاپيتان خود در رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا اميدوار باشند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ليورپول اميدوار است استيون جرارد آسيب ديده را در بازي هاي مرحله ي يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا برابر رئال مادريد دوباره در تركيب خود داشته باشد.

جرارد در بازي دوازده روز پيش ليورپول برابر اورتون دچار آسيب ديدگي شد و از آن پس از تركيب قرمز ها دور بوده است. پيش از اين گفته مي شد، او بازي برابر كهكشاني ها را از دست خواهد داد. اما اكنون اين اميدواري وجود دارد كه جرارد به بازي روز 25 فوريه (ششم اسفند) در ورزشگاه سانتياگو برنابئو برسد.

روزنامه انگليسي News of the World در آخرين شماره ي خود نوشت، روند بهبود بازيكن 28 ساله ي بسيار خوب پيش مي رود و او در بازي با رئال مادريد مي تواند بازگشت خود به فوتبال را جشن بگيرد.
    پس از جدايي رابي كين از ليورپول و بازگشت او به تاتنهام انتخاب هاي رافائل بنيتس براي خط حمله بسيار محدود شده است. فرناندو تورس، مهاجم اسپانيايي قرمزها كه بخش زيادي از فصل جاري را به دليل آسيب ديدگي از دست داد، به جرارد درباره ي بازگشت زودهنگامش به فوتبال هشدار داده بود.
    خبر بسيار بدي دادي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

فعلا خبری از بارسا نیست؟
    میتونی لیست بازیها و تاریخشون(چه روزی و چه ساعتی)به وقت ایران بذاری؟اگه بذاری ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در ليگ قهرمانان اروپا

تراپاتوني: ايتاليايي ها تيم هاي انگليسي را حذف مي كنند

خبرگزاري فارس: سرمربي ايتاليايي تيم ملي فوتبال ايرلند گفت: تيم هاي باشگاهي ايتاليا در شرايطي هستند كه بتوانند نمايندگان فوتبال انگليس را در ليگ قهرمانان اروپا حذف كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ساندي تايمز، ‌جيوواني تراپاتوني اظهار داشت: نسبت به تيم هاي باشگاهي كشورم شناخت كاملي دارم. تيم هاي بريتانيايي را هم خوب مي شناسم.
    وي ادامه داد: هفته آينده مرحله حذفي ليگ قهرمانان اروپا شروع مي شود و سه تيم انگليسي حريف سه تيم ايتاليايي هستند. به باور من نمايندگان ايتاليايي مي توانند باعث حذف تيم هاي انگليسي شوند.
    اين مربي عنوان كرد: از ايتاليا سه تيم يوونتوس،‌ رم و اينترميلان در اين مسابقات حاضر هستند. من مي گويم يوونتوس 51 درصد بخت دارد چلسي را شكست دهد. يوونتوسي ها اينك در بهترين شرايط آرماني خود قرار دارند.
    وي افزود: در يوونتوس،‌ هميشه آلساندرو دل پيرو، بازيكن خطرناكي براي حريفان است. او نقش كليدي در اين ميان دارد.
    تراپاتوني در مورد نمايندگان ديگر ايتاليا تاكيد كرد: در رقابت آرسنال و آ.اس.رم، من بخت پيروزي را به رم مي دهم. درست است آرسنال تيم با نشاطي است، اما نبايد از نظر دور نگه داشت كه اين تيم كاملا جوان است. در حالي كه تجربه رم بيشتر است و از بازي هاي اين چنيني سربلند بيرون آمده است.
    تراپاتوني اظهار داشت: در حال حاضر اينترميلان و منچستريونايتد، قوي ترين تيم هاي اروپا هستند. هريك از اين دو تيم كه برنده شود،‌ راه قهرماني فصل جاري را طي مي كند.
    وي تصريح كرد: در منچستريونايتد، سر آلكس فرگوسن ، سرمربي اين تيم اساس كار را براساس بالاترين سطح آمادگي خاص فوتبال انگليسي با مجموعه از استعدادهاي اروپايي و امريكاي لاتين گذاشته است. در شرايطي كه در تيم اينترميلان غولي همچون زلاتان ابراهيموويچ حاضر است.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

میتونی لیست بازیها و تاریخشون(چه روزی و چه ساعتی)به وقت ایران بذاری؟اگه بذاری ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فان درفارت: ليورپول از ما مي‌ترسد

هافبك هلندي رئال مادريد يك هفته مانده به مصاف اين تيم با ليورپول براي تيم انگليسي خط و نشان كشيد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم رئال مادريد و ليورپول هفته آينده در چارچوب مرحله يك هشتم پاياني ليگ قهرمانان اروپا در سانتياگو برنابئو به مصاف يكديگر مي‌روند و رافائل فان درفارت بر اين باور است كه ليورپول ترس خاصي براي كهكشاني‌ها خواهد داشت.
    هافبك هلندي به روزنامه sun گفت: «ما رئال مادريد هستيم و فكر مي‌كنم به همين دليل ليورپول از ما مي‌ترسد. ما بازيكنان بزرگي در اختيار داريم و ديدار برابر ليورپول بسيار مهيج خواهد بود.»
    فان درفارت يادآور شد: «ما در ليگ قهرمانان با اضطراب كار مي‌كنيم و اگر در نهايت به قهرماني برسيم، من قادر به انجام هر كاري خواهم بود. براي قهرماني در اروپا حاضر به انجام هر كاري هستم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

رقابت های جام یوفا /

میلان میهمان برمن/ والنسیا به دنبال صعود در زمین دینامو کی یف

دور یک شانزدهم نهایی رقابت های جام یوفا از فردا با برگزاری 11 دیدار آغاز می شود که در یکی از مهم ترین دیدارها تیم فوتبال میلان میهمان وردربرمن خواهد بود. به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال میلان که هنوز از شوک شکست در دربی میلانو خارج نشده در زمین تیم فوتبال وردربرمن آلمان به میدان می رود. تیم ایتالیایی در این دیدار به احتمال فراوان دیوید بکهام را به علت مصدومیت از ناحیه پا به خدمت نخواهد داشت.
    فیلیپو اینزاگی که هر دو گل میلان در فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2007 را مقابل لیورپول به ثمر رساند در این دیدار تلاش می کند تا در رقابت با رائول گونزالس از رئال مادرید، عنوان برترین گلزن تاریخ رقابت های یوفا را از آن خود کند.
    در دیگر دیدار مهم فردا شب، والنسیا در زمین تیم سختکوش دینامو کی یف به میدان می رود. نماینده اسپانیا وضعیت خوبی در رقابت های لالیگا ندارد و چه بسا نتیجه گرفتن در رقابت های یوفا تسکین دهنده روند نامطلوب این تیم در رقابت های فصل جاری فوتبال اسپانیا باشد.
    برنامه کامل مرحله یک شانزدهم نهایی رقابت های جام یوفا به شرح زیر است:

چهارشنبه 30/11/87

* پاریسن ژرمن فرانسه - ولفسبورگ آلمان
    * نیمگن هلند - هامبورگ آلمان
    * سامپدوریا ایتالیا - متالیست اوکراین
    * براگا پرتغال - استانداردلیژ بلژیک
    * آستون ویلا انگلستان - زسکا مسکو روسیه
    * المپیاکوس یونان - سنت اتین فرانسه
    * آالبورگ دانمارک - دپورتیوولاکرونا اسپانیا
    * وردبرمن آلمان - میلان ایتالیا
    * بوردو فرانسه - گالاتاسرای ترکیه
    * دیناموکیف اوکراین - والنسیا اسپانیا
    * زنیت سنت پطرزبورگ روسیه - اشتوتگارت آلمان

پنج شنبه 1/12/87

* شاختاردونتسک اوکراین - تاتنهام انگلستان
    * لچ پوزنان رومانی - اودنیزه ایتالیا
    * کپنهاگن دانمارک - منچسترسیتی انگلستان
    * مارسی فرانسه - توئنته انشد هلند
    * فیورنتینا ایتالیا - آژاکس هلند

دیدارهای دور رفت از مرحله یک شانزدهم نهایی مسابقات فوتبال جام یوفا در روزهای هجدهم و نوزدهم فوریه 2008 (سی ام و یکم اسفند ماه 87) برگزار می شود، دیدارهای برگشت این مرحله نیز در روز بیست و ششم فوریه (هشتم اسفندماه) انجام می شود

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مورینیو: اینتر می تواند منچستریونایتد را شکست دهد

" آقای خاص " مشتاق دیدار مقابل قهرمان باشگاه های جهان است.

" خوزه مورینیو " از زمانی که به اینتر پیوسته است برای نخستین بار به مصاف " الکس فرگوسن " خواهد رفت، به طوری که سه شنبه 24 فوریه در میلان در چارچوب دور رفت مرحله یک هشتم نهایی جام قهرمانان اروپا به مصاف هم خواهند رفت.

دیدار برگشت در " اولدترفورد " برگزار خواهد شد و سرمربی سابق چلسی به این دیدار خوش بین است.

" مورینیو " به شبکه تلویزیونی منچستریونایتد گفت:« قبل از قرعه کشی من گفتم می خواهم با منچستریونایتد رو به رو شوم و بعضی ها فکر کردند من دیوانه شده ام.»

« همه می خواستند بدانند چرا من بهترین تیم اروپا رو خواستم؟ اما من برای این می خواستم که یک رقابت بزرگ است و برای اینکه مشکل خواهد بود.»

« آن یک قرعه خاص برای شاگردان من بود و من می خواهم برنده این رقابت باشم. بهترین مسابقه بازی مقابل بهترین بازیکنان و بهترین تیم کنونی منچستریونایتد است.»

" مورینیو " اضافه کرد:« ما می دانیم می توانیم پیروز شویم. یونایتد یک تیم خاص با بازیکنان خاص است. آن ها خیلی محکم در دفاع و خیلی خطرناک در حمله هستند.»

« با یک نگاه به استعدادها و نیمکت آنان شما متوجه می شوید که کار مشکلی دارید. تیم مقابل خیلی با تجربه است، اما ما هم استعداد زیادی داریم و می دانیم در بازی های بزرگ چگونه بازی کنیم.»
    Last edited by franch; 18-02-2009 at 00:45.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوم مارس، فروش بليت فينال ليگ قهرمانان

فروش بليت‌هاي ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا در فصل 2009-2008 از روز دوم مارس (12 اسفند) آغاز مي‌شود.

اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) فروش بليت‌هاي فينال ليگ قهرمانان اروپا كه روز 27 ماه مه در ورزشگاه المپيك رم برگزار مي‌شود، را از روز دوم مارس آغاز مي‌كند و فروش بليت‌ها تا روز 16 مارس ادامه خواهد داشت.

گنجايش خالص ورزشگاه المپيك رم 67 هزار نفر است و 60 درصد اين رقم از طريق باشگاه‌هاي دو تيم فيناليست به هواداران آنها فروخته مي‌شود. هر يك از تيم‌هاي حاضر در فينال قادر به دريافت 20 هزار بليت و عرضه مستقيم آن به هواداران خود هستند. باقيمانده بليت‌ها از طريق خود يوفا به فروش خواهد رسيد.

قيمت بليت‌هاي ديدار فينال از 70 الي 200 يورو است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •