خیلی جالبه هر کس برای اولین بار تو هر تاپیکی پست می زنه به شدت می کوبوننش منم خودم راغب بودم یه دونه بخرم ولی تا سقف 70 تومن بره همینم داخل این تاپیک شدمو این قیمت نجومی رو دیدم عقل از سرم پرید
خیلی جالبه هر کس برای اولین بار تو هر تاپیکی پست می زنه به شدت می کوبوننش منم خودم راغب بودم یه دونه بخرم ولی تا سقف 70 تومن بره همینم داخل این تاپیک شدمو این قیمت نجومی رو دیدم عقل از سرم پرید
Last edited by wonderful; 12-09-2009 at 10:20.
من کی شمارو کوبوندم ؟
naruto_ir
از معرفی مارک ها و مدل ها ممنون.
دو تا مارک دیگر رو هم نگاه کردم فقط تو یکی از مارک ها دسته دنده داشت .بقیه اش دنده f1 یا بی دنده است.
خوب وقتشه برم بازار برای خرید بین فراسو و لاجیک و جنیوس ببینم کدوم بهتره
دوستان من یه سری مدلهای saitek دیدم خیلی توپ بود دسته هاش .
این بهترین مدلشه که دسته xbox رو زده و هم به pc هم به xbox میخوره
قیمتشو تو takrayan دیدم ۵۲۰۰۰ تومن
اینم یه مدل دیگه که مخصوص ps2 ps3 و pc هستش
اینم قیمتش ۴۸۰۰۰ تومن
این مدل هم ارزونتره
قیمتش ۳۴۰۰۰ تومنه
-------------------------------------------------
دوستان جایی سراغ ندارند که اینارو داشته باشه ؟
در مورد این مدلها هم کسی تجربه ای داره ؟ اینکه ساپورت میکنه بیشتر بازیهارو یا نه ؟
در بین محصولات لاجیتک،کیبورد مخصوص بازی طراحی شده که قابلیتهای جالبی داره:
این هم توضیحات کامل تر:
محتوای مخفی:
امروز پایتخت دسته saitek مدل Cyborg Rumble Pad که عکسشو تو پست بالاییم گذاشتم (عکس اولی) ۴۵۰۰۰ تومن قیمت گرفتم.
چشمم خیلی گرفتتش و میخوام برم بخرم. فقط میخوام ببینم نظر شما رو این دسته چیه ؟ آیا میشه بهش اطمینان کرد ؟
در ضمن دسته logitec مدل شبیه xbox هم ۵۹۰۰۰ تومن دیدم .
به نظرتون saitek نسبت به قیمتش می ارزه ؟؟
این کیبورد احتمالا باید G19 باشه که قیمتش در ایران 180 هزار تومن به بالاست.در بین محصولات لاجیتک،کیبورد مخصوص بازی طراحی شده که قابلیتهای جالبی داره:
پایتخت دسته ی Xbox 360 مایکروسافت ( دسته ی اصلیه Xbox360 ) رو داره؟امروز پایتخت دسته saitek مدل Cyborg Rumble Pad که عکسشو تو پست بالاییم گذاشتم (عکس اولی) ۴۵۰۰۰ تومن قیمت گرفتم.
چشمم خیلی گرفتتش و میخوام برم بخرم. فقط میخوام ببینم نظر شما رو این دسته چیه ؟ آیا میشه بهش اطمینان کرد ؟
در ضمن دسته logitec مدل شبیه xbox هم ۵۹۰۰۰ تومن دیدم .
به نظرتون saitek نسبت به قیمتش می ارزه ؟؟
والا اینکه اصلی بود یا نه رو به قطع نمیتونم بگم ولی مارکش مایکروسافت بود و رنگش هم سفید و کاملا شبیه دسته اصلی xbox 360 بود و سیمی هم بود .
این بود فکر کنم :
قیمتش هم 80 بود حدودا .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1.نمایندگی رسمی saitek و microsoft (اگه داره) تو ایران کدوم شرکته؟
2.قیمت این دسته ها که گفتی از پاشاژهای ولیعصر اگه دارید بگید.چون پایتخت همیشه گرونتر از بقیه جاهاست.و گارانتی اونها چه مدت اعتبار داره؟
3.تفاوت اونها با دسته های مشابه فراسو که حدود 12 تومن هست در چه مواردیه؟
4.پیشاپیش ممنون...![]()
تفاوت اصلیشون اینه که اغلب بازی های جدید از این دسته ها پشتیبانی می کنند ولی فراسو بگیر نگیر داره. عمر قطعاتشون هم به نسبت دسته های ارزون قیمت بالاتره.3.تفاوت اونها با دسته های مشابه فراسو که حدود 12 تومن هست در چه مواردیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)