چرا عزيز ، تو همون پست اول لينك فيرمويرهاي مختلف پيكسون قرار داده شده.
اين هم مال xeie1 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا عزيز ، تو همون پست اول لينك فيرمويرهاي مختلف پيكسون قرار داده شده.
اين هم مال xeie1 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ببخشيد پيداش كردم عالي بود
335-345...
[quote=gmt325gh;4098277]لطفا اول پستهاي تاپيك رو مطالعه كنيد و اگر جواب سوالتون رو نديدين بپرسين.
مطالعه کردم. شما گفتین که روی دوربینش فعال میشه. برای من اونجا هم کار نمیکنه. چیکار کنم؟![]()
من تا حالا با ژیوتگینگ گوشی کار نکردم.
برای جی پی اس از گوگل مپس که روی خود گوشی نصب هست میتونین استفاده کنین. البته اگه ورژنش قدیمی تر از 2.3.2 باشه فقط از A-gps استفاده میکنه. که میتونین گوگل مپس 2.3.2 رو از اینترنت بگیرین و آپدیت کنین یا اینکه فیرمویر ورژن جدید بریزین. البته برای گوگل مپس باید اینترنت (جی پی آر اس) داشته باشین.
از برنامه ی trekbuddy هم میتونین استفاده کنین.
در ضمن تمام این حرفها قبلا تو همین تاپیک و به صورت کاملتر تو پستهای 335 ، 338 ، 339 ، 355 و 358 گفته شده.
سلام دوستان
من حدود 1.5 ماه پیش گوشیمو خریدم و هیچ فریموری هم روش نصب نکردم اوایل وضعیت شارژ نگه داشتنش بد نبود اما حدودا یک هفته میشه که وضعیت نگه داری شارژش افتضاح شده به طوری که شبا که شارژش می کنم و کاری هم باهاش انجام نمی دم صبح یک خط کم می کنه
یک مدت گوشیمو رو ویبره میذاشتم ممکنه باطریمو خراب کرده باشه؟
اصلا ربطی نداره به هم که روی ویبره بذاری برای باتری مشکل ایجاد کنه.
گوشی خیلی ها از جمله خودم اکثر مواقع روی ویبره هست.
شما گوشی رو از خود مایکروتل خریدید؟
اگر ار بیرون خریده باشید و مخصوصا علاالدین احتمالش بالاست که باتری شما رو با یه باتری تقلبی عوض کرده باشند.
گوشی من همیشه رو ویبره هست. زیاد هم با گوشی ور میرم.
هفت ماه هم هست که این گوشی رو دارم. ولی مشکلی تا حالا با باتریش نداشتم.
الان چند روزه گوشیت باتری تموم میکنه ؟
نزدیکه یک هفتس باطریش اینطوری شده
تا یک هفته پیش این مشکلو نداشت
به عنوانه مثال من دیروز ظهر گوشیمو شارژ کردم بعد از شارژ در حد دو سه دقیقه باهاش ور رفتم و شب در حدوده 3 دقیقه باهاش صحبت کردم آخر شب که آمدم بخوابم یک خط کم کرد دیگه کاری باهش نداشتم تا ساعت 11 صبح موقعی که رفتم سراغ گوشی دیدم 2 خط شارژ داره واقعا افتضاح شده
راستی از زمانی که گوشی رو گرفتم نزدیک به 20 ساعت مکالمه باهاش داشتم (مکالمات بدونه وقفه 2.5 ساعته هم داشتم) ممکنه این قضیه تاثیر گذار بوده
من اهواز زندگی می کنم و این گوشی رو از یک فروشگاه معتبر خریدم که توی شهر معروفه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)