آره خیلی راحت کار میکنه اگه مشکلی در راه اندازی داشتی بگو انشا الله که حلش میکنیم
موفق باشی
آره خیلی راحت کار میکنه اگه مشکلی در راه اندازی داشتی بگو انشا الله که حلش میکنیم
موفق باشی
این برای پتچ 3.0.3 هست خیلی عالیه بگیرین و به راحتی استفاده کنین
http://rs297.rapidshare.com/files/189399229/MANGOS_3.0.3_NOOBPACK_BY_711.exe
حرفتون درسته ولی تجربه به من ثابت کرده که بعضی وقتها تمامه کار ها رو هم که انجام میدی یه هو به یه ایراده ناشناخته برخورد میکنی و فکر کنم اگه از همینجا خرد خرد بریم جلو اگه کسی ایرادی هم داشته باشه پست ها رو که بخونه مشکلش حل میشه ، البته این نظره منه
برای آنلاین کردنه سرور ابتدا برنامه SQLyog رو باز کنین به قسمته realmd برین روی روی tables کلیک کنین بعد روی قسمته realmlist دابل کلیک کنین در سمته راست نرم افزارتون قسمتی هست به اسمه Table Data روش کلیک کنین یه خط نوشته میبینین که شامله id , name , adress , .... در قسمته آدرس این آی پی هست 127.0.0.1 شما این آی پی رو با آی پیه اینترنتتون عوض کنین و سیو رو بزنین و ئاخله پوشه ای که بازی رو نصب کردین تو فایله Realmlist.wtf همون آپی خودتون رو بنویسین و وارد بازی بشین.
این مطلب رو من در پست های قبلی گفته بودم این بار هم گفتم ولی خواهشاً قبل از اینکه سوألی بپرسین پست های قبلی رو نگاه کنین ممنون میشم.
موفق باشین
این که عکسشو گزاشتی عکس wamp هست !!!!!
شما سایت رو اونجوری که گفتم دانلود کردی ؟
اونجائی که گفتم کپی کردی ؟
شما باید تو این آدرس یه فلدر درست کنین به اسمه minimanager
C:\wamp\www
این آدرسه wamp و سایت هم که دانلود کردی تمامیه فلدرها و فایل هاشو باید اینجا بریزی دقت کن !!!!
C:\wamp\www
اگه تو همین عکس ائین سمته راست کناره ساعت نگاه کنی vamp رو میبینی که آفلاینه اگه روش راست کلیک کنی گزینه ی آنلان رو بزنی تازه سایتت ران میشه
Last edited by Bllizzardwow; 04-07-2009 at 20:37. دليل: توضیحاته بیشتر
ببخشین شما تو سروره Burning wow بازی نمیکردین ؟
سلام حسین جان ..... بازم ممنون از راهنماییت
من سایت رو اونجوری که گفتی دانلود کردم و اونجایی که گفتی کپی کردم عزیز
فلدر مینیمنجز زو هم درست کردم با توجه به توضیحات شما ....
حالا من چجوری مینیمنجر رو کانفیگ کنم روی سایت که ران بشه آخه ارور میده هالا عکسشم میزارم !
![]()
اقا خلاصه بگید ما یه مدیریت سرور که پدر و مادر داشته باشه رو باید از کجا تهیه کنیم ؟
اگر باید بخریم خوب از کجا ؟
اگر باید دانلود کنیم بازم از کجا ؟
سلام دوستان بیاید تو سرور ما دوستان دارن سعی در بالا بردن لول خود میکنن.
شما هم میتونید امتحان کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این آدرس برو و کانفیگ کن
c:/wamp/www/minimanager/scripts/config.php
دقیقاً مثله کانفیگ کردنه سایت میمونه
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)