تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 241 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

راستی دکتر جان و حسین جان شما ها که pmp دارین یه لطفی کنید و تو این تاپیک یه ریویو از pmp هاتون بزارید عالی میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein1111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به دوستان گلم
    چه عجب از این ورا!
    این خبر که واقعا عالیه
    پس هیچ مشکلی تو زیر نویس فارسی وجود نداره و به راحتی میشه ازش استفاده کرد مگه نه؟

این است کاوون!
    آره دیگه راحت میشه استفاده کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein1111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستی دکتر جان و حسین جان شما ها که pmp دارین یه لطفی کنید و تو این تاپیک یه ریویو از pmp هاتون بزارید عالی میشه
    نوشتم خوب شد!!

راستش من درست حسابی بلد نیستم ریویو بنویسم ولی سعی خودمو کردم کامل باشه ولی هرچی زور زدم بازم کم شد!!

4. این کاربر از hossein1111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه DrAmir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Iran / Tehran

پيش فرض

نوشتم خوب شد!!

راستش من درست حسابی بلد نیستم ریویو بنویسم ولی سعی خودمو کردم کامل باشه ولی هرچی زور زدم بازم کم شد!!
    حسين جان عالی بود دستت درد نکنه

6. این کاربر از DrAmir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

نوشتم خوب شد!!

عالی بود حسین جان
    دستت درد نکنه

داره خودمونی میشه a_safari1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

14 ‏USB Host‏ بودن‏ D2 ‏ و انتخاب پلیر‏

سلام به همگی

راستش من خیلی تازه واردم توی این بخش.ببخشین اگه حرفه ای نیست سوالم.

من می خوام به پلیر با بودجه ی حول و حوش 150 160 بگیرم.با توجه به اطلاعات اینجا،به نظرم D2 چیز جالبی اومد.به خصوص که اینجا نوشته بود USB Host هستش:
    کد:
    ولی دو تا چیز یکم دلسردم می کرد.یکی صفحه لمسی بودنش و نگرانی از حساسیت صفحشه(من کلا زیاد آدم ئبا سلیقه ای نیستم متاسفانه!)ضمنا برای کار کردن با صفحه لمسی حتما باید گوشی رو از جیب در اورد و نگاه کرد و .... ولی اگه اینطور نباشه میشه توی خود جیب هم باهاش کار کرد مثلا.
    یکی دیگه هم اینکه یه دوستی می گفت عملا نمیشه با این اندازه ها فیلم دید!یعنی انقدر کوچیک هست که بی خیال دیدن فیلم میشی!

حالا سوالای من ایناست:
    1-به نظرتون توی این رنج قیمت یا پایینترش،چه پلیرهایی خوبن واقعا؟(من قبلا یه COWON F2 داشتم و از کیفیت صداش هم خیلی راضی بودم.ولی خوب...بعد از 2 سال صفحش خراب شد...)
    2- D2واقعا USB Host هست؟آخه جای دیگه چیزی ندیدم.اگه باشه که به نظرم خیلی می ارزه.
    3- شاید بد نباشه بگم من بین CREATIVE ZEN و Iriver E100 و IAudio 7 و این D2 تردید دارم.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام به همگی

راستش من خیلی تازه واردم توی این بخش.ببخشین اگه حرفه ای نیست سوالم.

من می خوام به پلیر با بودجه ی حول و حوش 150 160 بگیرم.با توجه به اطلاعات اینجا،به نظرم D2 چیز جالبی اومد.به خصوص که اینجا نوشته بود USB Host هستش:
    کد:
    ولی دو تا چیز یکم دلسردم می کرد.یکی صفحه لمسی بودنش و نگرانی از حساسیت صفحشه(من کلا زیاد آدم ئبا سلیقه ای نیستم متاسفانه!)ضمنا برای کار کردن با صفحه لمسی حتما باید گوشی رو از جیب در اورد و نگاه کرد و .... ولی اگه اینطور نباشه میشه توی خود جیب هم باهاش کار کرد مثلا.
    یکی دیگه هم اینکه یه دوستی می گفت عملا نمیشه با این اندازه ها فیلم دید!یعنی انقدر کوچیک هست که بی خیال دیدن فیلم میشی!

حالا سوالای من ایناست:
    1-به نظرتون توی این رنج قیمت یا پایینترش،چه پلیرهایی خوبن واقعا؟(من قبلا یه COWON F2 داشتم و از کیفیت صداش هم خیلی راضی بودم.ولی خوب...بعد از 2 سال صفحش خراب شد...)
    2- D2واقعا USB Host هست؟آخه جای دیگه چیزی ندیدم.اگه باشه که به نظرم خیلی می ارزه.
    3- شاید بد نباشه بگم من بین CREATIVE ZEN و Iriver E100 و IAudio 7 و این D2 تردید دارم.
    دوست عزیز. درسته که صفحه ی d2 لمسیه ولی دکمه هم داره که میشه بدون بیرون آوردن از جیب باهاش کار کرد. منظورت هم از حساسیت درست متوجه نشدم. من دو ساله دارمش و هنوز عین روز اول کار میکنه. صفحه ش هم اصلا کوچیک نیست. اونی که صفحه ش کوچیکه و نمیشه توش فیلم دید iAudio 7 هست.
    usb host نمیدونم چیه دقیقا.

داره خودمونی میشه arefooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام من امروز پایتخت بودم با اجازه ی دوستان می خوام قیمتهای جدید رو با گارانتیه امرتات بنویسم
    q5w
    60g=559000
    80g=599000
    o2
    8g=295000
    16g=332000
    32g=368000
    s9
    4g=240000
    8g=264000
    a3
    60g=396000
    80g=430000
    d2
    4g=158000
    8g=179000
    16g=219000
    i7
    4g=116000
    8g=143000
    16g=172000
    u5
    2g=89000
    4g=99000
    8g=109000

11. این کاربر از arefooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه a_safari1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

1

دوست عزیز. درسته که صفحه ی d2 لمسیه ولی دکمه هم داره که میشه بدون بیرون آوردن از جیب باهاش کار کرد. منظورت هم از حساسیت درست متوجه نشدم. من دو ساله دارمش و هنوز عین روز اول کار میکنه. صفحه ش هم اصلا کوچیک نیست. اونی که صفحه ش کوچیکه و نمیشه توش فیلم دید iAudio 7 هست.
    usb host نمیدونم چیه دقیقا.

مرسی از جوابت عزیز
    1-دقیقا چه دکمه هایی داره؟مثلا برای عقب و جلو رفتن روی آهنگ،یا به آهنگ بعدی و قبلی رفتن،دکمه جدا داره؟
    2-منظورم از حساسیت،خراب شدنش و مقاومت به ضربه خوردنش با توجه به بزرگیش بود.
    3-میخوامم بدونم چقدر از دوستانی که D2 دارن برای دیدن فیلم ازش به طور معمول استفاده می کنن؟چشم رو اذیت نمی کنه؟

USB Host -4 هم یعنی با یک کابل تبدیل،میشه MP3 پلیرهای دیگه و فلش مموریها رو بهش وصل کرد و مثل کامپیوتر فایل از توشون برداشت یا اضافه کرد.عین کامپیوتر دیگه.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

1. بالای پلیر مثل خیلی از دستگاه های لمسی دیگه یه دکمه داره که با حرکتش به سمت راست صفحه ی لمسی قفل میشه تا وقتی میذاری تو جیب کار نکنه. در این حالت hold میتونی از سه تا دکمه ای که در بالا سمت راست پلیر هست استفاده کنی. کاربرد این سه تا دکمه رو خودت از توی setting مشخص میکنی. میتونی از دکمه ی وسط برای Play/Pause یا Next Track یا Previous Track و از دکمه های دو طرفش برای FF/REW یا تنظیم ولوم استفاده کنی. حتی میتونی تنظیم کنی که به جای جلو و عقب رفتن رو آهنگ (FF/REW) آهنگ عوض شه.
    2. نه از اون نظر خیالت راحت باشه خیلی مقاومه. تازه اگر هم از طرف LCD بیافته رو زمین چیزیش نمیشه چون اطراف LCD یه مقدار برآمده تره.
    3. اگه صفحه ی Nokia N95 رو دیده باشی اندازه ی صفحه ش همون قدره. اندازه ش به قدری هست که میتونی جزئیات هم توش ببینی. حتی فیلم هم میتونی بریزی توش ببینی البته من خودم تا حالا این کارو نکردم و فقط شو ریختم توش. کلا به نظر من اندازه ی LCD عالیه. نه خیلی کوچیکه که نشه توش چیزی دید, نه خیلی بزرگه که باعث بشه پلیر توی جیب جا نشه.
    4. این یکی رو واقعا نمیدونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •