حتما گوشی دوستت توی انگیج یک مشکل نرم افزاری داشته.
من اکثر بازیهای انگیج (چه تریال ،چه فول) رو تست کردم.توی هیچ کدوم کوچکترین مشکلی نداره.
فکر نمیکنم اصلا انگیج به چیپ گرافیکی ربط داشته باشه.
حتما گوشی دوستت توی انگیج یک مشکل نرم افزاری داشته.
من اکثر بازیهای انگیج (چه تریال ،چه فول) رو تست کردم.توی هیچ کدوم کوچکترین مشکلی نداره.
فکر نمیکنم اصلا انگیج به چیپ گرافیکی ربط داشته باشه.
نميدونم والا چرا اينجوري بودش.خيلي افتضاح بود اصلا حال رفيقم گرفته شد.يه فيلم هم با n82 گرفتيم زياد خوب نشده البته .مقايسه 5700 و n96 تو بازي one و asphalt هستش.البته تو فيلم معلوم نميكنه كند بودنش رو زياد.
yes!!داره!!!
مگه 5700 چیپ گرافیکی داره؟
نداره مطمئنم خودم 5700 داشتم n-gage همه گوشی های سیمبین ویرایش سوم سری 60 ساپورت میکنند خیلی راحت فقط n82 .n95.n93.n95 8gig هستند که چیپ گرافیکی دارند ولی سال 2009 هم بازی های باحالی واسش میاد البته حجمشون خیلی زیاده نگران نباش واسه همه نوع میا هم چیپ دار هم غیز چیپ دار
شاید مشکل از ورژن n-gage بوده یا n-gage مشکل داشته
کسی بازی وان رو تونسته به صورت فول اجرا کنه؟
خیر ...نداره
خیر....
سلام دوستان کسی از شما تونسته برنامه ایران دارو رو تو n96 نصب کنه و اجرا شدش رو ببینه
5700 چيپ نداره ولي من ميگم اين كندي شايد بخاطر اندازه صفحه بوده.2/8 كجا و 2/2 كجا .رزولوشن هم كه ثابت هستش
ngage فابريك خود گوشي بودش.تو گوشي هم كد فعال سازي بازي تتريس رو داشت كه اون رو فول كرده بود.به هر حال اين درست نيست كه نوكيا گوشي بده بيرون و انگيجش مشكل داشته باشه و اين قضايا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)