نه گمان نکنم
![]()
دوست عزیز این مشکل شما بدلیل عدم آپدیت دیتابیس اصلی کسپرسکی یعنی بخش Malware رخ داده
شما برای آپدیت کامل از v-p-n یا قیلطرشکن استفاده کنید تا آپدیت کامل صورت گیرد
ممنون دوست من
اما این v-p-n چی هست؟
آیا میتونم با تغییر سرور آپدیت، مشکل رو رفع کنم؟
V-P-N همان مخفف Virtual Private Network ميباشه كه يك ارتباط ايمن بين كامپيوتر شما و سرور مربوطه برقرار ميكنه و نيز اقدام به تغيير IP واقعي شما به IP كشوري ميكنه كه آن سرور به شما سرويس ميده و فعاليتهاي شما را در اينترنت مخفي نگه ميداره.اين برنامه ها تحت عنوان برنامه هاي قيلترشكن بين كاربران شهرت داره و براي استفاده از آنها بايد اقدام به خريد اكانت آنها نماييد.اما برنامه هاي رايگاني نيز مانند Ultra Surf و ...نيز وجود دارند كه كاري مشابه همين V P N را انجام ميدهند.
در مورد تغيير سرور نيز بايد تست كنيد و ببينيد جواب ميده يا خير.بعضا اشكالاتي از سوي ISP ها در اين زمينه مطرح ميباشه و تمام مشكلات مربوط به سرورهاي كاسپر نميباشه.
با برنامه پ ر و ک س ی مشکل حل شد.
سلام
من اینترنت سکوریتی 8 دارم که بعد از آپدیت نمی توانم آن را با این کلیدها اکتیو کنم. من چکار باید بکنم؟؟![]()
شما كاسپر را بصورت Trial فعال و اپديت كرديد؟كليدها را به چه صورت به كاسپر معرفي ميكنيد؟چه پيغامي موقع دادن كليدها به شما ميده؟در صورت امكان عكسي از پيغام مربوطه قرار دهيد تا با هم بررسي كنيم.
سلام
من هر کلیدی که وارد میکنم پیغامهای زیر را میدهد. به صورت تریال هم انجام داده ام که کاسپر از کار می افتد و پیغامی که در شکل اول است را میدهد
![]()
دوست عزیز مشکل اول شما اینه که دیتابیس کسپرسکی ناقص آپدیت شده و از دید کسپرسکی خرابه
شما کسپرسکی را مجددا نصب کرده و قبل از هرکاری ( حتی انتقال آپدیتها ) آن را بصورت تریال به روز کنید
سپس با استفاده از قیلطرشکن یا v-p-n کسپرسکی را به روز کنید
ارور دوم هم مربوط به اینه که Key شما برای این محصول کسپرسکی نیست
موفق باشید
Kaspersky Key Finder 1.5.2 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)