تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 43 از 262 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ما که نفهمیدیم مقصر کی بود!اخه همیشه یه مقصری هست انصافا دایی مقصر اصلیه نه بازیکنای خوبی انتخاب کرد نه اینکه یه تاکتیک تیمی خوبی داشتیم تکنیکیا هم دیگه هیچی!این مسعود شجاعی اومده بود تفریح و چند تا یه پا دو پا بزنه برگرده نکونام هم بیشتر جو گرفته بود و منتظر یه سوت بود تا حمله کنه!تیم ملی تنها سه بازیکن خوب داشته چون اکثریت حرفی برای گفتن ندارن اون سه تا میشه ستاره رحمتی,غلامرضا رضایی و کریم باقری که با توجه به سن و سالش واقعا به درد بخوره سرمربی تیم ملی هم انچنان از بازیکناش تعریف میکنه منم بودم فقط تو زمین راه میرفت اخر سر یه جوری ماست مالی میکنه ما خوب بودیم بچه ها نهایت تلاششونو کردن اگه تقصیر کاری هست اون منم نتیجه گرفتن در مقابل این کره که در سال 2002 سوم جهان شده و گاس هیددینگ هم مربیش بوده و الان میخواد بره چلسی!کار مشکلیه این تیم در عربستان با تیم ملی این کشور که یه چند ساله بی فروغ بوده مربی درست و حسابی نداره نتیجه رو برده ما هم خوب بودیم!زمین هم لغزنده بود که ربطی نداره برای کره هم این شرایط به اضافه فشار تماشاگران فراهم بود ولی نشد مطمئنا با این شرایط نتیجه گرفتن از عربستان که تا اون موقع عربستان دیروز نخواهد بود البته انقدرام بد نیستن!سخته

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

علیرضا من هیچ رقمه نمیتونم با این جمله که زمین و اب و هوا به نفع یک تیم باشه و به ضرر اون یکی ارتباط برقرار کنم

تازه اگر قرار باشه به نفع یکیشون باشه اون باید تیم میزبان باشه نه میهمان
    آب وهوای کره جنوبی خیلی شبیه به آب وهوای دیروز آزادی بود.من سالهای قبل که لیگ کره جنوبی راازطریق جنگ کنفدراسیون آسیا میدیدم زمینهای لغزنده و وزش باران جزشاخصه های بارزاون منطقه است .اگرمیزبانی استقلال را چندین سال قبل یادت باشه که با تیمهای کره ای بازی کرد و زمین به استخر شباهت داشت باید بدونی این نوع استخرها توکره جنوبی یه امرعادی بوده

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

دوست من هر بازی شرایط خودشو داره...
    ما جلویه کوچکترین تیم گروه که همه رقبا ازش امتیاز کامل گرفتن با خوش شانسی نباختیم!
    درسته کره تیم بزرگیه, اما امروز یکی از ضعیفترین بازیهاشو انجام داد(غیر از 10 دقیقه پایانی نیمه اول), کلا بجز یک ضربه سرکه به تیر خورد موقعیتی نداشتن...در کل 90 دقیقه شاید بین 4 بازی دور رفت آسون ترین بازیه ما بود.
    اتفاقا من فکر میکنم کره خیلی حرفه ای بازی کرد ... به خصوص تو کرنر ها ضربات آزاد فوق العاده بود و موقعیتهای خوبی هم بدست آورد که بازیکناش با بی دقتی از دست دادن... بعد از زدن گل مساوی هم بازی رو به خوبی اداره کرد کاری که ما بعد از زدن گل برتری چندان خوب انجام ندادیم...
    باقری رو که خیابانی یه بند ازش تعریف میکرد به نظر من بازی خیلی بدی انجام داد و به نظرم اصلا رو فرم نبود و توپای زیادی رو از دست میداد ( به خصوص تو نیمه دوم... ) عقیلی هم که خوب هم تو صحنه ی گل کره و هم خیلی توپهای هوایی جلو کره ییا کم آورده بود و به نظرم میزان تمرکز و تحرکش تو بازی کم بود... به نظر میرسه فکر جدی تری راجع به خط حمله ی تیم ملی باید انجام بشه... اگه یه بازی ساز مثه جباری و یه تمام کننده مثه خلیلی به تیم اضافه شن میشه به بازی های بهتر امیدوارتر بود...
    در کل هر دو تیم ( به خصوص کره ) بازی قابل قبولی انجام دادن و به نظرم مساوی هم عادلانه بود...

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در کل هر دو تیم ( به خصوص کره ) بازی قابل قبولی انجام دادن و به نظرم مساوی هم عادلانه بود
    ایران که جز ضربه خلعتبری!شوتی به چارچوب نزد!ضربه ازاد هم به نظر یه کم شانسی رفت!اما کره فکر کنم سه تا شوت زد که یکیش یاد اور گل دکو به ایران بود با این تفاوت که گلر رحمتی بود یه حرکت سریع زیاب و یه سانتر زیبا که حسرت مهدوی کیا رو در دلمون زنده کرد!ضربه سر که اون حرکتم یاد اوری جام ملتهای 2000 بود! این کره واقعا کار تیمیش و سرعتش بی رقیبه انصافا فوتبال رو خوب بازی کردند کره جنوبی در شرایط نامطلوبش هم در مقایسه با ایران فوق العاده بود ایرانم نهایت تلاشش همین بود دیگه بی خیال گذشته ها گذشته فروردین سه چهارتا سرود و بازی قدیمی پخش میکنند شست و شو مغزی میشیم دوباره میکشونن ازادی این دفعه فکر نکنم مثل دیروز باشه شاید دربی رو تا اون موقع عقب بندازن!

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

الان داشتم برنامه بازی ها رو میدیدم
    به نظر من اگر بخوام که جزو دو تیمی که مستقیم به جام جهانی سعود میکنند باشیم باید حتما عربستان و امارات رو تو خونه ببریم
    اگر با هر کدوم از اینها حتی مساوی هم کنیم باید به فکر سومی و یا حتی چهارمی باشیم
    از 2 بازی خارج از خونه با 2 کره هم باید حتما 2 تا مساوی بگیریم
    یعنی 2 برد و 2 مساوی کاری سخت اما شدنی مخصوصا برای ما ایرانی ها که همیشه توی شرایط سخت بهترین بازده رو داشتیم

( البته نباید از وجود علی لُولَ هم غافل شد که تا به اینجا قویترین رقیب تیم ملی بوده )

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظر من اگر بخوام که جزو دو تیمی که مستقیم به جام جهانی سعود میکنند باشیم باید حتما عربستان و امارات رو تو خونه ببریم
    اگر با هر کدوم از اینها حتی مساوی هم کنیم باید به فکر سومی و یا حتی چهارمی باشیم
    یعنی 2 برد و 2 مساوی کاری سخت اما شدنی مخصوصا برای ما ایرانی ها که همیشه توی شرایط سخت بهترین بازده رو داشتیم

( البته نباید از وجود علی لُولَ هم غافل شد که تا به اینجا قویترین رقیب تیم ملی بوده )

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

خیلی اوضاع سخت شده.علاوه بر اینکه باید دو تا بازی خانگی را بریم باید حداقل حداقل 1 امتیاز خارج از خانه بیاریم.چونکه اگه به دو کره ببازیم احتمال زیاد سوم مشیم.کره ج که تیم اول به احتمال زیاد میره بالا اونوقت کره ش هم میشه 13 امتیاز و ما میشیم 12 تا.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

واقعا خدا بهمون رحم کنه

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی بعدی ایران چه تاریخی هست و با چه تیمی ؟؟

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بازی بعدی ایران چه تاریخی هست و با چه تیمی ؟؟
    8 فروردین با عربستان توآزادی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •