با سلام خدمت دوستان من هر چی گشتم این درایور vga 256ddr2 silkway gf fx6200a برای xp 32bit پیدا نکردم درایور های gforce 6200 هم جواب نداد اگه دوستان لینک دانلود دارن برای دانلود ممنون میشم
با سلام خدمت دوستان من هر چی گشتم این درایور vga 256ddr2 silkway gf fx6200a برای xp 32bit پیدا نکردم درایور های gforce 6200 هم جواب نداد اگه دوستان لینک دانلود دارن برای دانلود ممنون میشم
دوست عزیز من که بهتون گفتم مدل ویندوزتون رو بگید , شما به جای این که نوع ویندوزتون و 32 یا 64 بیت بودنش رو بگین اومدین دوباره اینجا پست زدین؟؟؟؟![]()
برای ویندوز xp 32 bit میخواستم ممنون میشم از کمکتون
بفرمایید خودم دانلود و آپلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه نکته که بعد از 5 روز پاک میشه
خیلی خیلی ممنون دارم دالنود میکنم ایشالا جواب بده
ممنون از جوابت عزیز ...
عزیز ویندوز من سون هست،چه کنم حالـا؟
اون مشکلی که بالـا گفتم الـان دارم،نصب میکنم و ویندوز بالـا میاد،اما کارت گرافیک نصب نشده طبیعتا"،با درایور هایی که بالـا گذاشتین میخوام نصب کنم میگه که کارت گرافیک nvidia نیست ...
وقتی درایور nvidia میخواد نصب بشه میره بایوس کارت گرافیک رو چک میکنه و بعد اگر جزو کارت هایی بود که این ورژن ساپورتش بکنه اونوقت نصب میشه.بایوس کارت گرافیک هم اگه آسیب دیده باشه اصلا" کارت تصویر نمیده.البته کارت شما که فکر کنم 7600 بود تو لیست کارتهای ساپورت شده تو این ورژن هست ولی شما اگه ورژن قدیمی درایور nvidia رو داری با اون امتحان کن ولی هنوز بهترین کار اینه که برای امتحان یه ویندوز ایکس پی اینستال کنی و ببینی اونجا هم کارت شناخته میشه یا نه .اگه تو ایکس پی هم نشناخت که اونوقت کارت یه ایرادی داره.
سلام.اگر ممکنه درایو گرافیک axtrom vga xt-vnx210 1GD2 رو میخواستم.ممنون.خیلی واجب هست.
با سلام به شما اگه لطف کنید و درایور این کارت گرافیک رو برام بزاری ممنون میشم تو سایت اکستروم رفتم ولی نتونستم پیداش کنم مدل کارت گرایکم اینه
axtrom VGA XT -VNX94GT 1GB
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)