سلام من می خواهم مدل dv5-1070 را بخرم اما با قیمت های مختلفی روبرو هستم از 1570000 گرفته تا 1640000 و 1700000 و ایران اچ پی که وارد کننده معروفی هست 1700000 حالا من چی کار کنم ایا تو کیفیت تفاوتی داره؟
سلام من می خواهم مدل dv5-1070 را بخرم اما با قیمت های مختلفی روبرو هستم از 1570000 گرفته تا 1640000 و 1700000 و ایران اچ پی که وارد کننده معروفی هست 1700000 حالا من چی کار کنم ایا تو کیفیت تفاوتی داره؟
ایا قضیه این که سری جدید لپ تاپ های اچ پی بعد از نمایش جیتکس پایین می یاد حقیقت داره ؟ و منظور چیست ! کیفیت ساخته یا کانفیگ؟ اخه با عقل جور نمی یاد الان اچ پی در موقعیت حساسی است و در حال رقابت با برند های متفاوتی است(هر چند پیشتاز است) و برای حفظ چند ساله مقام خود(به عنوان پرفروشترین و کیفیت) نمی یاد همچین کاری بکنه! حداقل چند مدل با کانفیگ پایین تر در کنار بقیه می ده یا یه سری مدل دیگه با کیفیتی دیگه در کنار اینا می ده چون سری dv 5 تازه داره جا میفته و سوده خوبی را برای این شرکت رقم زده و داره مشهور میشه و با این کار اعتبار خود را از دست می ده تازه نمایشگاه جیتیکس اونقدر هم مهم نیست،فقط در خاورمیانه اونم در ایرانه که بزرگش کردن و گرنه جامعه جهانی نمایشگاه های مثل سبیت و ... را که در فرانسه و کانادا و... تشکیل میشه را قبول دارند(شرکت ها مستقیما حضور یدا می کنند) اما در جیتکس فقط نمایندگس عربی شرکت ها هستند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
برای اینکه بتونم دمای cpu ببینم چه نرم افزاری هست؟
CoreTemp
RealTemp
ولی کلا بهترین برنامه برای مانیتورینگ وضعیت لپ تاپ به نظر من RightMark CPU Clock Utility هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کسایی که dv5 1070 دارن میتونن تونستن بازیه far cry2 رو اجرا کنن؟ اگه اره در چه حدی. همچنین crysis هر دو نسخه.
اگه هم هنوز امتحان نکردن میشه تو این سایت یه چک کنن ببینن چی می شه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
کسی نیست قضیه تفاوت قیمت و کیفیت را بگه؟
جريان اين لپ تاپ hp dv5 1155 چى هستش?
من شنيدم كه جايگزين dv5 1070 شده.
اگه اينطورى هستش,پس dv5 1070 مشكلى داره?
من مى خواستم dv5 1070 بگيرم,در صورت امكان راهنمايى كنيد.
جایگزین dv5-1060 شده و یه پله از ان بالاتره و در قسمت رم بهبود یافته و ....
dv5 1060 خيلي چشممو گرفته ولي تعمير كاراي پايتخت خيلي از كيفيت hpها بد گفتن.ميگن فقط ظاهر hp جذابه hp نگير.بچه هاي حرفه اي مثل رجيستر نظرتون چيه؟
چون تعميركازا گفتن به شك افتادم اگه فروشنده ميگفت مهم نبود به هرحال ميخواد جنس خودشو بفروشه ولي تعميركار؟!
هر دوستان از سريه dv6000 دارن و راضين.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)