بیچاره رضا زاده که نرفت
دلم خیلی براش می سوزه
ضعف مدریت ارشد ورزشی کشور
ضعف روئسای فدراسیون ها
برنامه ریزی غلط
نداشتن برنامه ریزی
ضعف در کادر فنی
ضعف تاکتیکی و تکنیکی در ورزشکاران
قوی بودن حریفان و تلاش بیشتر آنها
باند بازی!!!!!!
بیچاره رضا زاده که نرفت
دلم خیلی براش می سوزه
همینه دیگه همین چیزا با عث عقب موندگیمون شده
مايکل فلپس پيروزترين ورزشکار تاريخ المپيک هفتمين مدال طلای پکن را کسب کرد...
----------
ستاره ی ورزش آمريکا- مايکل فلپس با کسب هفتمين مدال طلای پکن و در مجموع سيزدهمين طلای خود طی دو دوره ی المپيک پيروزترين و موفقترين ورزشکار تاريخ المپيک است.تا اين لحظه (ساعت ١١ و ٣٠ دقيقه بعد از ظهر روز شنبه ١۶ آگوست در پکن) چين با ٢۶ مدال طلا ومجموع ۴۱ مدال مختلف در صدر جدول رده بندی مدالها قرار دارد وآمريکا با ١۵ مدال طلا و مجموع ٤۸مدال در رده دوم است. البته- مدالهای طلای تيم شنای آمريکا و مايکل فلپس - همچنان خبرسازترين - رويداد المپيک است.درخشش بی نظير مايکل فلپس- در رقابتهای شنای المپيک- مورد توجه مقامات کميته بين المللی المپيک نيز قرار گرفته و ژاگ روگ با ستايش وی و تلاش و نمايشِ درخشان اين ورزشکار آمريکايی – از فلپس بعنوان اسطوره ی ايندوره المپيک نام برد.ژاگ روگ در اظهار نظری جالب – گفت- زمانی- جِس اونز- پاوو نورمی و کارل لوئيس را داشتيد و حال- فلپس را داريد و اين يک نياز المپيک است و بدون اين ستارگان و قهرمانان المپيک معنای خود را نخواهد داشت.
خبرگزاري فارس: پرتابگر ايراني پس از حذف در مرحله گروهي، مقابل خبرنگاران گريست.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حاشيه رقابتهاي پرتاب ديسك المپيك پكن، نمايندگان ايران پس از ناكامي در صعود به فينال، واكنش هاي متفاوتي داشتند.
عباس صميمي كه فقط با يكي از خبرنگاران ايراني به صورت رسمي مصاحبه كرده بود، با آرامش و بدون ناراحتي، ورزشگاه را ترك كرد؛ اما احسان حدادي نتوانست برابر خبرنگاران، جلوي اشك هاي خود را بگيرد.
وي در حالي كه به شدت مي گريست، گفت: شرمنده مردم هستم. يك سال تمام به صورت بي وقفه تلاش كردم و زحمت كشيدم؛ اما بدشانسي آوردم. آسيب ديدگي من از ناحيه كشاله دست، تمام زحماتم را از بين برد.
وي افزود: از يك ماه پيش مي دانستم در پكن دستم درد مي گيرد و خود را براي اين بدبياري بزرگ آماده كرده بودم؛ اما اميد داشتم كه اينگونه نشود.
باز هم ایول یه غیرت این که یه اشکی ریخت
اشک ریختن به چه دردی میخوره فایدش چیه...
مثلا داره تاسف میخوره...؟
کی گفته هر کی اشک ریخت تعصب داره؟؟؟
قبل المپیک یه تیم سالم میره...بعد المپیک کل کاروان مصدوم میاد ایران!!!
امروز یه ورزشکار نمیدونم کی بود یا چه رشته ای بود...سر مدال رسیدم...وقتی داشتن مدال میدادن و سرود ملی کشورش پخش شد(روسیه)یه بغضی کرده بود که!!!خود من اون وسط داشت گریه م میگرفت...
حالا ما یه مشت کج و معوج رو میفرستیم المپیک تو روز اول بازیشون حذف میشن حکم توریست رو تو کاروان ایفا میکنن!!!
میگم اگه تو رنکینگ کلی نقره و برنز حساب نشه و مایکل فلپس رو از آمریکا بکشن بیرون کشور حساب کنن جز 3-4 کشور برتر محسوب میشه...دی:
راستی کسی میدونه پرچم دار آمریکا کی بود؟
اگه فلپس رو با این همه مدالش تو دوره قبل پرچم دار نکرده باشن خیلی نامردیه...
اگراشتباه نکنم لوپز لومونگ پرچمدارآمریکا درالمپیک بود (دونده دو1500و3000متر) درتیم آمریکا به این شکل پرچمدارشون انتخاب میشه که کاپیتانهای همه تیمهای ورزشیشون باید درموردورزشکارتوافق پیداکنندوهمه به این دونده سیاهپوست سودانی که به تازگی تبعه آمریکاشده رای داده بودند![]()
همین یک دونه هم بگیره خوبه!![]()
مايکل فلپس شناگر امريكايي هشتمين مدال طلای پکن را هم کسب کرد...
اصغر ابراهيمي ( وزنه بردار ) هفتم شد و تنها بوكسور باقيمانده ما ( سپهوند ) هم حذف شد !!!
فردا هم كه اصلا مسابقه شانس مدال نداريم زيرا بيرانوند در وزنه برداري شانسي نداره و تيم بسكتبال هم با غولهاي كرواسي مسابقه داره . پس تا سه شنبه بايد براي مدال انتظار كشيد كه شايد كشتي آزاد .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)