تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 70 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 698

نام تاپيک: سوالات و مشکلات مربوط به نصب چندین سیستم عامل در کنار یکدیگر

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام،من 2 تا ویندوز xp home و 7 رو سیستم داشتم،بعد خاستم یه ویندوز دیگه اضافه کنم و media center رو روی یه درایو دیگه ریختم اما بعد نصب ویندوز media center در منوی انتخاب ویندوز ،ویندوز 7 نمیاد! و فقط media center و xp home در منوی انتخاب ویندوز هستند با وجود اینکه فایل ویندوز 7 رو درایو D هنوز موجوده،چی کار کنم که ویندوز 7 برگرده؟
    سلام
    صفحات قبل رو اگه می دید با سرچ می کردید به جواب می رسیدید!!!
    روش گفته شده تو این پست رو انجام بدید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه AFSORDEH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

من يك ويندوز XP و يك ويندوز 7 روي سيستمم نصب كردم.

متاسفانه استفاده از ويندوز 7 براي من راضي كننده نبود و مشكلات خاصي داشت (از جمله نصب و اجراي نرم افزارها) .

همونطوري كه مي دونيد به طور معمول ويندوز 7 در سطر اول خط فرمان قرار مي گيرد! .. مي خواستم بپرسم آيا با تنظيمات و تغيير فايل boot.ini ، همانند زماني كه دو تا ويندوز XP روي سيستم نصب شده، امكان تغيير خط فرمان هاي ويندوز و مثلا انتقال خط فرمان ورود ويندوز XP به سطر اول وجود داره يا خير؟

Last edited by AFSORDEH; 10-07-2011 at 10:23.

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    اگه این کار را با نرم افزارهایی مثه Easy BCD و یا vista boot pro انجام بدید بهتره
    چون اگه از اون فایلی که باز کردید استفاده کنید و کوچکترین تغییری دیگه بکنه کلا هیچ کدوم از ویندوزها بوت نمیشن دیگه

موفق باشید.

4. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

سلام،من 2 تا ویندوز xp home و 7 رو سیستم داشتم،بعد خاستم یه ویندوز دیگه اضافه کنم و media center رو روی یه درایو دیگه ریختم اما بعد نصب ویندوز media center در منوی انتخاب ویندوز ،ویندوز 7 نمیاد! و فقط media center و xp home در منوی انتخاب ویندوز هستند با وجود اینکه فایل ویندوز 7 رو درایو D هنوز موجوده،چی کار کنم که ویندوز 7 برگرده؟
    لول‌!‌

شما چرا خواستيد يه ويندوز سوم داشته باشيد‌؟ و يا چهارم ؟ !!!

اصلا امكانش نيست كه بيشتر از 2 ويندوز در كامپيوتر تون داشته باشيد (‌يا به صلاح نيست‌!‌)

وقتي ويندوز ي با ورژن قديمي تر رو در كنار ويندوز جديد تر نصب مي كنيد . احتمال بوت ويندوز جديد تر پاك بشود و شما فقط ويندوز قديمي تر كه تازه نصب كرديد روي منوي بوت خود مشاهده كنيد .

حالا مشكل به سادگي قابل بر طرف هست نگران نباشيد نرم افزار EASY BCD را از آددرس زير دان لود . نصب و اجرا كنيد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سپس در قسمت Add New Entry . در قسمت Type گزينه Windows 7 را انتخاب و در قسمت Drive . درايو ي كه ويندوز 7 در آن نصب شده است را تعريف كنيد . و در نهايت روي Add Entry كليك كنيد . و سيستم رو ريست كنيد

خب ديگه مي تونيد منوي بوت ويندوز 7 رو مشاهده كنيد ...

توجه داشته باشيد كه اگر درايو C شما فرمت شده باشد . ديگر امكان باز گشت ويندوز 7 وجود ندارد . چون فايلهاي بوت اصلي روي درايو C پاك ميشوند ( دلبل نمي شود چون ويندوز در درايو D هست بشه ريكاور ش كرد )

موفق و مويد باشيد - سا ما ن

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام
    اگه این کار را با نرم افزارهایی مثه Easy BCD و یا vista boot pro انجام بدید بهتره
    چون اگه از اون فایلی که باز کردید استفاده کنید و کوچکترین تغییری دیگه بکنه کلا هیچ کدوم از ویندوزها بوت نمیشن دیگه

موفق باشید.
    thanks!

در مورد اين دو نرم افزاري كه معرفي كردين اگه يك توضيح كوتاهي بدين ممنون ميشم

آيا اين نرم افزارها قابليت تعويض خطوط فرمان ويندوزها (اونم ويندوز XP با ويندوز 7) رو دارن!؟

خطرناك كه نيستن؟
    Last edited by AFSORDEH; 12-07-2011 at 13:32.

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

thanks!

در مورد اين دو نرم افزاري كه معرفي كردين اگه يك توضيح كوتاهي بدين ممنون ميشم

آيا اين نرم افزارها قابليت تعويض خطوط فرمان ويندوزها (اونم ويندوز XP با ويندوز 7) رو دارن!؟

خطرناك كه نيستن؟
    با سلام
    این نرم افزارها برای این هست که شما بتونید منوی بوت ویندوز رو ویرایش کنید.
    خطرناک که خطرناکه اما از اون راهی که اول پیش گرفته بودید خطرناکتر نیست.

موفق باشید.

8. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون از شما .....

منظورم اين بود كه چون با اين نرم افزارها كار نكردم تا الان، ممكنه خرابكاري كنم.

ولي تنظيمات اون فايل رو چندين بار تغيير دادم! و نتيجه هم ازش گرفتم .... ولي الان كه ويندوز ايكسپي در كنار 7 نصب شده و تنظيمات اون فايل تا حدودي عجيب غريب تر شد! كمتر جاي خطر كردن وجود داره. اونم روي فايل سيستم NTFS

موفق باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamran2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من میخوام ویندوز xp 64 و 7 رو با هم داشته باشم. نکته خاصی رو باید رعایت کنم.

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

سلام
    من میخوام ویندوز xp 64 و 7 رو با هم داشته باشم. نکته خاصی رو باید رعایت کنم.
    نه فكر نكنم !

فقط در ابتدا معلومه كه ويندوز 64 XP بيتي رو نصب و سپس ويندوز 7 رو نصب كنيد ... اينطوري مشكلي نداريد

ممنون از شما .....

منظورم اين بود كه چون با اين نرم افزارها كار نكردم تا الان، ممكنه خرابكاري كنم.

ولي تنظيمات اون فايل رو چندين بار تغيير دادم! و نتيجه هم ازش گرفتم .... ولي الان كه ويندوز ايكسپي در كنار 7 نصب شده و تنظيمات اون فايل تا حدودي عجيب غريب تر شد! كمتر جاي خطر كردن وجود داره. اونم روي فايل سيستم NTFS

موفق باشيد
    نگران نباشيد !

بالا خره با خرابكاري و به قول معروف "سعي و خطا" ياد مي گيريد و تجربه كسب مي كنيد. اما براي كار با فايلهاي بوت تا حدودي دانش فني لازمه كه با نگاه كردن به مطالب آموزشي و جستجو در اينترنت مي تونيد پيدا كنيد .

مشكلي هست مگه ؟ البته منظورم در فايل Boot.ini تون . فايل را با Notepad باز و نتيجه را همينجا كپي كنيد .

در ارتباط با نرم افزار EasyBCD چه سوالي داريد ؟
    Last edited by - Saman -; 14-07-2011 at 20:02.

12. 3 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_goleyakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    سیستم یکی از دوستهام هارش ساتا بعد اومدم ویندوز XP نصب کنم به مرحله قبل از کپی فایلها که میرسید میگفت سیستم هیچ هاردی رو شناسائی نکرد در حالیکه توی Setup هارد رو میشناسه هر کاری که کردم جواب نداد هارد رو رو یه سیستم دیگه امتحان کردم بدون مشکل ویندوز نصب شد حالا میخواستم ببینم مشکل از کجاست؟تنظیم خاصی توی setup داره چون من هرچی گشتم هیچ جیزی در این مورد پیدا نکردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •