ببخشید میشه لینک دانلود برنامه Trainer Studio رو بزارید ؟
ببخشید میشه لینک دانلود برنامه Trainer Studio رو بزارید ؟
از سایت زیر میتونید دانلود کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام میشه بگین چطوری بازی هارو هک کرد و در اون تغیراتی ایجاد کرد و بر روی سی دی زد ممنون می شم اگه بگین در ضمن اگه هک ویندوز رو یاد دارین بگین مثلا چطور میشه مثل Mrt تغیراتی در ویندوز ایجاد کرد و بر روی سی دی زد
بهترین نرم افزار برای هک بازی ها Art Money Pro 7.21
بالاخره این ورژن از این نرم افزار رو گیر اوردم البته با کلی بدبختی
این ورژن به فول می باشد و هیچ مشکلی ندارد و تست شده
ArtMoney يك برنامه گولزن است شما براى همه بازىها را مىتوانيد استفاده بكنيد. ArtMoney مىتواند يك بازى پرزحمت را آسانتر بكند ببرد به وسيله كمك مىكند شما آدرس حافظهاى را پيدا بكنيد يك كميت مطلوب جايى كه(مقدار پول علاقه داشتن) است بنابراين جا نشان بدهد شما آن كميت را مىتوانيد تغيير بدهيد. علىرغم عنوانش، ArtMoney اجازه مىدهد شما هر كميت را تغيير بدهيد در يك بازى در واقع تصريح بكند آيا دلار باشد، گلولهها، شمشيرها يا تندرستى اشاره بكند. برنامه براى يك آدرس برنامه مبنى بر پارامترهاى واردشده را پيدا مىكند شما بگذاريد و اين نشانىها را با ارزشهاى متناظرشان چاپ مىكنيد. براى مثال، اگر كاراكترتان 1431 دلار دارد، ArtMoney جستجو مىكند و نشانىهاى حافظهاى را همه شامل ارزش 1431 نمايش مىدهد. البته، مثل آنجا صدها حافظه نمايش دادهشده نشانىها مىتواند باشد پس از يك جستجوى ساده، شما به پالايه اين نشانىها احتياج خواهيد داشت..
اینم یه عکس از محیط برنامه
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید
با تشکر از نوشابه عزیز
Cheat Engine 5.3
یکی از بهترین برنامه ها برای هک بازیها که خودم هم ازش استفاده میکنم.
قابلیت باز کردن Process در حالت Debug و set کردن Breakpoint .
پیدا کردن codecave جهت codeinjecting و اسمبل.
قابلیت پیدا کردن Pointer های تودرتو و استاتیک .
جستجو و نمایش کلیه آدرسهای Static .
امکان وارد کردن pointer +offset و نمایش آدرسی که به آن اشاره میشود.((جهت سهولت در محاسبه آدرس ثباتها))
و
**ساخت ترینر به صورت فایل اجرایی**
Size=3.8 MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کار باهاش سخته..![]()
عزیز دستت درد نکنه ولی من یک نرم افزاری می خوام که توی محیط بازی تغیراتی انجام بدم یعنی بتونم تو محیط بازی مثل کانتر پیغام هایی رو بنویسم و خلاصه غیره ok
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)