تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 43 از 1042 اولاول ... 333940414243444546475393143543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اقا تو ارومیه چند تا شرکت هستند که اینترنت پرسرعتدر اختیار کاربران میزاارن حالا من به چه چیز این شرکت ها باید توجه کنم که از بین اونا بهترینشو انتخاب کنم
    خییلی چیزا هست

1- مهمتر اینکه ایا اصلا پیش شماره تلفنتون قابلیت ارائه این خدمات را داره؟؟؟ژ
    2- قیمت ارائه سرویسها
    3- اینکه واقعا پهنایی که اعلام میکنه میده یا نه؟؟؟(خیلی از ispها به جای 128 به مشترکین پهنای64 میده.....)
    4- و اینکه با محدودیت دانلود میخوای یا بدون محدودیت و خیلی چیزهای دیگه

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوستان یه سوال

چقدر احتمال وجود داره که دیسکانکتهای من مشکل از ویندوز باشه؟؟

چون خود سپنتا تا بحال نشنیدم کسی باهاش مشکل داشته باشه....
    مخابرات هم بعید میدونم

حدسم اینه که نرم افزاری خاص نصب کردم یا اینکه اصلا خود ویندوزم مشکل داره و یا شایدم ویروس؟؟(البته اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی نصبه ها ولی خییلی وقته فول اسکن را نزدم «7-8 ماهی فکر کنم فول اسکن نکردم»)

حالا ایا احتمالش هست که اشکال از خود ویندوزم باشه؟؟؟

ویا حتی مودمم خراب باشه؟؟؟

مودم من d-link dsl200 هستش

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

دیتا از دست میدی یا چراغ ای دی اس الت خاموش میشه مهدی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من میخوام از شاتل سرویس بگیرم، ولی می خوام نامحدود باشه، 64 سرعت دانلودش چقدره ؟
    شما 128 رو پیشنهاد میکنید یا 64 رو ؟
    ممنون

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورت معاون مرکزه؟ خیلی حال داده البته بعضی از مناطق اینطورین فیلم هم بازی نمیکنن
    نه! منظورم مدير مخابرات اونجا بود!!!! شوخي

امروز هم اومدن براي چك كردن خط و مشكل پايين بودن سرعت كه وقتي با دو سه تا دستگاه چك كردنش گفتن مشكل از سيم كشي داخليه و براي اين كه خيالت راحت بشه يه سيم از جعبه ي پايين بكش به كامپيوترت و اين طوري هم امتحانش كن ببين ميشه يا نه!!!

يكي از دوستان گفته بود كه فاصلش از مخابرات خيلي زياده ولي ADSL داره اگه ميشه دوباره خودش رو معرفي كنه تا شايد بتونم ازش كمك بگيرم!!

آخر فروم باز FARID88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقایون من یه سالی 128 پارس آنلاین داشتم. اما به علت مشکلات مالی در حال حاضر 64 شاتل رو گرفتم. اما سرعتش اذیتم می کنه. می خواستم ببینم اوضاع art1 چه جوریه. تا همین یه ماه پیش من سرعت دانلودم از راپیدشیر با اکانت 128 پارس آنلاین دور و بر 40 تا 50 کیلوبایت بر ثانیه بود. سرعت art1 در طول شب و روز چه جوریه؟؟
    اگه ببینم صرف داره سرویسمو به ART1 ارتقاء می دم. ممنون می شم جوابمو بدین.
    من از این سرویس استفاده میکنم سرعتش در طول روز و شب فرقی نداره و حدود 18 الی 20 دانلود میشه کرد و اگر اکانت رپید داشته باشید ماهی میشه 25 گیگ دانلود کرد ( با احتساب دانلود رایگان شبانه ) البته اگر در یک ماه اگر سیستم همیشه روشن باشه حتی یکبار هم DC نمیشه و واقعا پشتیبانی قابل تحسینی داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    من یه سرویس s5 از فن آوا گرفتم ولی از روز اول یه مشکل عمده دارم و اونم اینه که :
    وقتی سرویس رو گرفتم یه user بهم دادن و گفتن از 2 تا 7 صبح رایگان است ولی از روز اول که خواستم وصل بشم کانکت میشه یعنی یوزر و پسورد رو قبول می کنه ولی اصلا ریسیوی نداره یعنی سرعتش صفر است البته در همین ساعت با user اصلی خودم هم همین مشکل را دارم تا حالا صد دفعه با نماینده اون ها ( چون شهرستان هستم )هم تماس گرفتم ولی هیچ جواب درستی ندادن هر دفعه یه چیزی می گن تا اینکه امروز صبح خودم زنگ زدم به دفتر تهران و موضوع رو گفتم حالا ببینید چی بهم جواب دادن :
    اول پرسید که چه موقع این مشکل پیش میاد؟ گفتم بین ساعات 2 تا 7 صبح
    بعدش گفت که وقتی این مشکل رو داری بهمون زنگ بزن تا پورت رو چک کنیم چون که باید همون موقع کانکت باشی
    گفتم باشه پس من امشب ساعت 2 و 3 زنگ می زنم
    وای چشمتون روز بد نبینه همین که اینو گفتم یهو با لحنی تند گفت که یعنی چی ساعت 2 و 3 زنگ می زنی ما از ساعت 8 صبح تا 8 شب هستیم اون موقع هر مشکلی داری زنگ بزن
    منم گفتم آخه من ساعت 2 تا 7 این مشکل رو دارم اونم گفت این مشکل شماست به ما ربطی نداره ما که نمیاییم سیستم رو جوری تنظیم کنیم که تو این ساعت برای شما قطع بشه اصلا سیستم شما مشکل داره ممکنه ویروسی باشه شما اگه این مشکل رو دارید شب ها وصل نشید اصلا فکر کنید اینترنت رایگان نداشتید تو این مورد هیچ کاری از ما ساخته نیست و ...
    خلاصه توی یک کلام منظورش این بود که مشکل از اونا نیست
    تا حالا کسی با این سرویس به این مشکل برخورد کرده یا نه اگه کسی چیزی میدونه لطفا به من کمک کنه چون که فن آوا مشکل رو قبول نمیکنه ؟
    به نظر شما من چیکار باید بکنم؟ هیچ آدم عاقلی حاظر میشه ماهی حدود 40000 تومان بده واسه یک گیگ دانلود؟
    ضمنا من با 4 تا سیستم دیگه و چند تا مودم دیگه هم تست کزدم بازم همین مشکل رو دارم چند بار هم به مخابرات رفتم گفتن مشکل از ما نیست
    پس مشکل کجاست؟
    ببخشید اگر زیاد نوشتم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دیتا از دست میدی یا چراغ ای دی اس الت خاموش میشه مهدی؟
    چراغش شروع میکنه چشمک زدن.... و دوباره وصل میشه (چراغ لینکش!!!!)

بعد میتونم دوباره کانکت بشم....

==============
    الان گذاشتم انتی ویروس فول اسکن کنه تا الان هم 3 درصد پیش رفته و 7 ویروس و 1 تروجان پیدا کرده به علاوه یک network attack پیدا شده

و سطح crticality رو هم زده very dangerous یکی هم زده highly dangerous

نظر شماها چیه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

به نظر شما من چیکار باید بکنم؟ هیچ آدم عاقلی حاظر میشه ماهی حدود 40000 تومان بده واسه یک گیگ دانلود؟
    چه خبره؟؟؟؟ یک گیگ 40 هزار تومن؟؟؟؟

به جز فن اوا تو شهرستان شما هیچ سرویس دهنده‌ی دیگه‌ای وجود نداره؟؟

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

خییلی چیزا هست

1- مهمتر اینکه ایا اصلا پیش شماره تلفنتون قابلیت ارائه این خدمات را داره؟؟؟ژ
    2- قیمت ارائه سرویسها
    3- اینکه واقعا پهنایی که اعلام میکنه میده یا نه؟؟؟(خیلی از ispها به جای 128 به مشترکین پهنای64 میده.....)
    4- و اینکه با محدودیت دانلود میخوای یا بدون محدودیت و خیلی چیزهای دیگه
    خوب حالا من چه جوری باید از اینهایی که گفتید مطلع بشم چون خودشون که به جز تعریف کردن از خودشون و کوبیدن شرکتهای دیگه کاری نمی کنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •