ببخشید من اون مرحله ای که باید برم داخل یه مغازه یه جورایی شبیه سالن هستش.اون جا گیر میکنم.رو نقشه علامت قرمز داره ولی وقتی میرم داخل نمیتونم اون شخص و پیدا کنم.لطفا راهنماییم کنید.
ببخشید من اون مرحله ای که باید برم داخل یه مغازه یه جورایی شبیه سالن هستش.اون جا گیر میکنم.رو نقشه علامت قرمز داره ولی وقتی میرم داخل نمیتونم اون شخص و پیدا کنم.لطفا راهنماییم کنید.
سلام دوستان بازی یه نموره صحنه های غیر اخلاقی نداره؟مگه رتبه بازی pg نیست؟؟!
7777777666666 جان حتما باید بزنی وسایل مغازه رو داغون کنی.
بله 1 کم صحنه های غیر اخلاقی داره.
سلام دوستانه عزیزم من در بازی گاد فادر 2 فکر کنم اولایه بازی هم هستم به من می گه برو کسایی که روی سرشون عکس کلید هست پیدا کن من می رم این کارو انجام می دم و با اونها صحبت می کنم و اونها به من یک سری کار می دن که با علامت قرمز روی نقشه مشخص می شه من این کار ها رو هم انجام می دم ولی باز هم هیچ تغییری انجام نمیشه که برم تو مرحله جدیدی تری
الان شاید 4 بار بیشتر من این کارو انجام دادم
لطفا راهنماییم کنین که باید چیکار کنم تا پیشروی کنم
بدبختی اینجاس که وقتی اونها کله گنده هارو بهم معرفی میکنن وقتی می کشمشون بعد از 5 دقیقه دوباره سرو مورو گنده زنده میشن
ممنون
Last edited by mamali1365; 06-05-2009 at 11:37.
دوست من باید هر کدومشون رو اونجوری که گفته بکشی.
مثلا از 1 جایی پرت کنی پایین یا ...
خواهش می کنم بهم می گی باید چی کار کنم کدومشونو چطوری بکشم ممنونت می شم اگه بگی مدیونت می شم بخدا دیونم کرده
بعد اگه اینا رو اونتوری که شما می گی بکشم میرم تو مرحله بدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چشم. حتما میگم. ما اینجا جمع شدیم که به هم کمک کنیم.
ببین دوست من شما tab رو بزن و برو همونجایی که به قول خودت کله گنده ها رو مارک میکنی تا توی نقشه جاشون رو نشونت بده. بعد روی اون کسی که مارک کردی کلیک کن. کنار عکسش 1 مشت اطلاعات میاره.
اونجا نوشته چه جوری باید بکشیش.
اگه متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم.
اصلا چیزی واسه شکوندن نداره.میخوای یه اسکرین شات بزارم.لطفا راهنماییم کنید.
[QUOTE=7777777666666;3756915]اصلا چیزی واسه شکوندن نداره.میخوای یه اسکرین شات بزارم.لطفا راهنماییم کنید.
این عکس غیر اخلاقی چیه گذاشتی بی تربیت
اینجا رو یادمه.
فکر نمیکنم باید شیشه و این چیزا خورد کنی.
1 کم دیگه بگرد اگه نفهمیدی چیکار باید بکنی.
اون favor رو کنسل کن.
Last edited by aghamajid1369; 07-05-2009 at 15:02.
من موفق به بازی کردنش نشدم . ولی تا اونجایی که میدونم زیر اون دختره یه دایره هستش . شاید باید اونو بزنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)