ژولی جان خیلی بیشتر از 2 روز گذتشه ها ..........
اگه میشه خداییش یه کمکی بکن ثواب داره
ژولی جان خیلی بیشتر از 2 روز گذتشه ها ..........
اگه میشه خداییش یه کمکی بکن ثواب داره
دوستان از این پست به بعد قصد دارم کلی پلاگین + توضیح قرار بدهم
اگر در خواست و استفاده بشه به کارم ادامه می دهم...
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پلاگین مانند WinApi می باشد و بیشتر API های ویندوز را داراست...
![]()
بخش دیالوگ اکشن ها همه دیالوگ ها را دارا نمی باشد این پلاگین این بخش را تکمیل می کند...
![]()
این پلاگین برای فایل های موزیک می باشد دقیقا کارشو نمی دونم!
![]()
از اسمش مشخصه...برای فایل های فشرده RAR می باشد
![]()
این پلاگین تمام اطلاعات تصویر داده شده را باز می گرداند
![]()
این پلاگین مورد نیاز تمام کاربرانی که می خواهند از سی دی و دی وی دی هاشون کپی برداری نشود به درد می خوره چون این پلاگین فایل ها را رمزینه می کند و در موقع نیاز رمز گشایی می کند واقعا با حالهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
سلام خدمت همه ی دوستان بخ خصوص فیلم ژولی لسکو دی:
اول من میخام توی این یک روزی که از اینترنتم مونده داخل این تاپیک فعالیت کنم و چیز هایی رو کهربلدم بگذارم این جا تاذهمه استفاده کنند
دوم یک سوال
میگم میشه وقتی که ایکن در سیستم ترای هست حرکت کنه مثل کاسپراسکی!
سلام
این هم یکاموزش بدد بخور برای کسایی که میخوان اتورانشونرو به شکل های مختلف و قشنگ بسازند.
من به طور کلی میگم و از گفتن حرف های اضافی میگذرم(یعنی قانون رو میگم)
شما حتما اتوران هایی رو دیدید که به شکل دایره یا شکل های انگر و چیز های دیگه هست
این شکل ها با استفاده از ماسک درست میشه
برای درست کردن ماسک باید به نکات زیر توجه کرد!
فقط از رنگ سیاه و سفید باید برای درست کردن ماسک استفاده کرد زیرا اغلب نرم افزار ها ماسک ها را اینطور قبول میکنند
در این صورت من مثلا میام با فتوشاپ یک عکس درخت رو میخوام تبدیلش کنم به ماسک که در این نرم افزار قابل استفاده بشه
من میام دور درخت یک سلکشن به طور خیلی ظریف میسازم و داخلش رو با رنگ سفید پر میکنم
و اطراف رو هم با رنگ سیاه پر میکنم.
بعد از داخل File گزینه Save For Web رو انتخاب و در زیر قسمت گیف اون بالا یک پنجره ی کر کره ای باز میشود که در ان گزینه های مختلفی وجود دارد مانند:windows -black & white ... که شما باید گزینه Black & White را انتخاب و ان را با فرمت گیف ذخیره کنید.
بعد از دادن ماسک به برنامه AMS (دیگه باید بلد باشین بلد نبودین بگید تا براتون بگم کجا عکس رو وارد کنید)خود برنامه جا های سیاه را از بین میبرد و فقط جا های سفید رو باقی میگذارد که همان درخت است و فرم ما شکل درخت به خود میگیرد.
بعد میتوانید همان عکس درخت را جدا کرده و به عنوان بک گراند بگذارید یا کار های دیگر بکنید.
نظر هم بدید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)