یک دفترچه روی زمین افتاده که باید اونو باز کنی و مشخصات فردیت رو تغییر بدیسلام
من هر وقت بازی رو شروع می کنم بچه اش که بدنیا میاد مرده ور و ور نگاه میکنه 3 دقیقه منتظر موندم اون قسمت رد نمیشه
لطفا کمک کنید
البته کرکش یک کرک روسی بود
یک دفترچه روی زمین افتاده که باید اونو باز کنی و مشخصات فردیت رو تغییر بدیسلام
من هر وقت بازی رو شروع می کنم بچه اش که بدنیا میاد مرده ور و ور نگاه میکنه 3 دقیقه منتظر موندم اون قسمت رد نمیشه
لطفا کمک کنید
البته کرکش یک کرک روسی بود
باید از تو خرابه های اونجا یه راه به مترو پیدا کنی بعدش تو متروی همون منطقه یه اتاق هست (دقیق یادم نیست کجا ولی یه 10 دقیقه ای طول کشید تا بهش رسیدم)،تو این اتاقه یه دکتر هستش بعدش باهات صحبت میکنه و میفهمی باید چی کار کنی.
اولش منم زياد چيزي دستگيرم نشد! ولي وقتي ادامه دادم فهميدم چه خبره.
شما ميتوني با همه صحبت كني ولي بعضي ها داخل و بيرون اين شهر بهتون ماموريت ميدن كه شما بايد در حين صحبت با اونها ديالوگهاي خاصي رو انتخاب كنيد تا ماموريت فعال بشه.
اكشن هم به حد كافي زياده تا جايي كه خسته ميشي، ولي تا وقتي از مگاتون بيرون نيايي اكشني در كار نيست.
ماموريت اصلي پيدا كردن پدر كاراكتر بازي هست و شما تو همون كافه كه با غول صحبت كردي بايد رئيس كافه رو به اسم moriarity پيدا كني و با پرداخت 100 cap اطلاعاتي ازش درباره پدر شخصيت بگيري تا مكان بعدي روي نقشه مشخص بشه. بعد ميري بيرون شهر و بقيه مراحل رو دنبال مي كني.
البته پيشنهاد ميكنم تو مگاتون وسايل اضافي رو به زني به اسم moria كه كارش خريد و فروشه بفروشي.
يه بابا هم به اسم jericko اون پايين اطراف بمب هست كه اگه كار بد زياد كرده باشي و كارماي پاييني داشته باشي ميتوني با پرداخت 1000 cap اون رو با خودت همراه كني. من بطور عادي نتونستم بنابراين با استفاده از چيت و پايين آوردن karma اون رو با خودم همراه كردم و انصافا تو مبارزه ها كمكم كرد. شليكهاش خيلي قويه و جونش زياده و ميتونم بگم بدون اين يارو واقعا جنگيدن سخت بود! خصوصا اينكه دشمنها رو سريعتر از من ميبينه و بهشون شليك ميكنه.
با تشکر!×ماموريت اصلي پيدا كردن پدر كاراكتر بازي هست و شما تو همون كافه كه با غول صحبت كردي بايد رئيس كافه رو به اسم moriarity پيدا كني و با پرداخت 100 cap اطلاعاتي ازش درباره پدر شخصيت بگيري تا مكان بعدي روي نقشه مشخص بشه. بعد ميري بيرون شهر و بقيه مراحل رو دنبال مي كني.
البته پيشنهاد ميكنم تو مگاتون وسايل اضافي رو به زني به اسم moria كه كارش خريد و فروشه بفروشي.
حالا 100 تا Cap چطوری بدست بیارم؟
اون ماریا هه که بهش جنس می فروشم 75 تا Cap بیشتر نداره!(همون که تو غذا خوری کار می کنه رو می گم!)
Moira تو غذاخوری کار نمی کنه.صاحب مغازه ی Supply هست.
سلام
اینم راهنمای کلی بازی برای شما : به زبون انگلیسی
البته حالش به اینه که خودتون همه چیزو بفهمید هرچند که سخت باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
نکات مهم که اگه در طول بازی رعایت کنین به نفعتونه :
1 - همیشه قبل از اینکه با شخص مهمی بخواین صحبت کنین بازی رو save کنید تا بعدا براتون مشکل ساز نشه
2 - تو برداشتن item ها نهایت دقت رو بکار ببرید با روشی که میگم : برای هر item وقتی روش برید سه ویژگی هست : یکی که اسم item ، دومی wg که وزن آیتم هست و سومی Val یا value یا ارزش آیتم به واحد bottle cap هست و آیتم 4 نوع داریم : 1 - وزن زیاد و ارزش کم ( مثلا ارزش 2 و وزن 20 ) که اگه برای پول درآوردن میخواید آیتم جمع کنید اصلا ارزش ورداشتن ندارن 2 - ارزش زیاد و وزن کم ( مثلا ارزش 50 و وزن 10 ) که اینا رو همیشه وردارین مثل کارتن های سیگار 3 - ارزش کم و وزن کم ( 1 و 1) مثل بلیط مترو که ایناهم ارزش برداشتن ندارن 4- ارزش زیاد و
وزن زیاد ( 80 و 50) که اینا رو به شخصه خیلی کم تو بازی دیدم و بازم ارزش ورداشتن ندارند چون خیلی چیزای سبک تر به همون ارزش هم میتونید پیدا کنید
3 - توی بازی 2 تا خونه اصلی وجود داره که فقط میتونید یکی رو بگیرید 1- تو مگاتون اگه کوئست power of atom رو انجام بدید sims sheriff بهتون میده 2 - تو برج tempenny tower که اگه مگاتون رو بترکونین آقای burke بهتون کلیدشو میده که به مراتب از خونه ی تو مگاتون شیکتره
4 - بعد از اینکه از enclave اومدین بیرون تا میتونید توی بازی گشت و گذار کنید و بعد برید ماموریت اصلی آخری رو انجام بدین چون بعدش بازی تمام میشه
اگه چیزه دیگه ای یادم آمد بهتون میگم![]()
Last edited by skhammari; 25-12-2008 at 15:08.
سلام.
چند وقت پیش این بازیو نصب کردم و کلی حال کردم ولی تمومش نکردم ... اصلا خیلی بازی نکردم تا از valut اومدم بیرون پاکش کردم .... اینطور که شما ازش صحبت میکنین باید خیلی جالبتر باشه فقط چندتا سوال دارم :
1-آیا این بازی مثه ابلیوین کتابخونه داره ؟
2-به غیر از کشتن و صحبت کردن کاره دیگه ای میکنه ؟ ماموریت هایی که این دومورد توش نباشن ...
3-وسعت مپش مثه ابلیوینه ؟
4-کلا ویژگی های این بازی چیه ؟
بسیار بازیه پیچیده و سرگرم کننده ایه.
امروز من بیکار بودم از 11 ظهر تا 9 شب پای بازی بودم به هیچ وجه از بازی خسته نشدم.
راستی دوستان من مراحل اصلی زیاد نرفتم.همش دارم تو بازی ول میگردم و مراحل فرعی میرم.آیا میشه من الان سگ با خودم همراه کنم؟از کجا گیر بیارم؟
ممنون.
چند بار در مورد دوستان توضیح دادم صفحات قبل. برای سگ برید Scrapyard جنوب Springflield .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)