تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 211 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 2104

نام تاپيک: FallOut 3

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سلام
    من هر وقت بازی رو شروع می کنم بچه اش که بدنیا میاد مرده ور و ور نگاه میکنه 3 دقیقه منتظر موندم اون قسمت رد نمیشه
    لطفا کمک کنید
    البته کرکش یک کرک روسی بود
    یک دفترچه روی زمین افتاده که باید اونو باز کنی و مشخصات فردیت رو تغییر بدی

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

منبع اون fire ant ها كجاي اون شهر هست؟
    از جايي كه پسره تو باجه پنهان شده بايد كدوم طرف برم تا به منبع مورچه ها برسم؟
    باید از تو خرابه های اونجا یه راه به مترو پیدا کنی بعدش تو متروی همون منطقه یه اتاق هست (دقیق یادم نیست کجا ولی یه 10 دقیقه ای طول کشید تا بهش رسیدم)،تو این اتاقه یه دکتر هستش بعدش باهات صحبت میکنه و میفهمی باید چی کار کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

موافقم!

من امروز بازی رو شرو کردم و چیز زیادی دستگیرم نشد!
    رسیدم به اون شهر مگاترونه چیه می دونم ولی خوب اونجا از هر کی می پرسیم پدر ما کجاست جواب سر بالا می ده!
    خلاصه که الان نمی دوننم دقیقا بایس چیکار کنم
    ماموریت که می گیری هیچ توضیحی در موردش دادهنمی شه!
    مثلا ماموریت دارم بمب هسته ای رو خنثی کنم! من تازه 4 شنبه سوری پارسال یاد گرفتم سیگارت خنثیکنم بمب هسته ایم کجا بود!
    از طرفی یه یارو هست خول شده داره بمب هسته ای می پرسته!
    یکی هم از تشنگی داره می میره نمیدونم چیکارش کنم!
    یه غول هم تو کافه بود باهاش هم کلام شدیم اما از اونم در نیومد پدر ما کجاست!
    یه یارو مافیایی هم بود گیر داده بود بیا اینجا رو آتیش بزنیم!
    یه دختره هم بود به اسم nova که با ترفند lady killer مون اغفالش کردیم!
    همه اینا که گفتم به کنار.....
    من الان 6 ساعت بازی کردم آخرش نفهمیدم باید چیکار کنم!
    یکی کمک کنه!
    کل بازی به این ترتیبه که بریم با مردم حرف بزنیم؟
    بکش بکش هاش کمه؟
    چطوریه؟
    ماموریت ها رو چطور انجام بدم؟
    یکی به دادم برسه!

اون سوالات اصلیمو قرمز کردم! لطف کنید جواب بدید اینقدرم از بازی طرفداری نکنید خودم می دونم خوبه که رفتم خریدم!
    اولش منم زياد چيزي دستگيرم نشد! ولي وقتي ادامه دادم فهميدم چه خبره.

شما ميتوني با همه صحبت كني ولي بعضي ها داخل و بيرون اين شهر بهتون ماموريت ميدن كه شما بايد در حين صحبت با اونها ديالوگهاي خاصي رو انتخاب كنيد تا ماموريت فعال بشه.

اكشن هم به حد كافي زياده تا جايي كه خسته ميشي، ولي تا وقتي از مگاتون بيرون نيايي اكشني در كار نيست.

ماموريت اصلي پيدا كردن پدر كاراكتر بازي هست و شما تو همون كافه كه با غول صحبت كردي بايد رئيس كافه رو به اسم moriarity پيدا كني و با پرداخت 100 cap اطلاعاتي ازش درباره پدر شخصيت بگيري تا مكان بعدي روي نقشه مشخص بشه. بعد ميري بيرون شهر و بقيه مراحل رو دنبال مي كني.

البته پيشنهاد ميكنم تو مگاتون وسايل اضافي رو به زني به اسم moria كه كارش خريد و فروشه بفروشي.

يه بابا هم به اسم jericko اون پايين اطراف بمب هست كه اگه كار بد زياد كرده باشي و كارماي پاييني داشته باشي ميتوني با پرداخت 1000 cap اون رو با خودت همراه كني. من بطور عادي نتونستم بنابراين با استفاده از چيت و پايين آوردن karma اون رو با خودم همراه كردم و انصافا تو مبارزه ها كمكم كرد. شليكهاش خيلي قويه و جونش زياده و ميتونم بگم بدون اين يارو واقعا جنگيدن سخت بود! خصوصا اينكه دشمنها رو سريعتر از من ميبينه و بهشون شليك ميكنه.

4. 2 کاربر از mostafa_gm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

ماموريت اصلي پيدا كردن پدر كاراكتر بازي هست و شما تو همون كافه كه با غول صحبت كردي بايد رئيس كافه رو به اسم moriarity پيدا كني و با پرداخت 100 cap اطلاعاتي ازش درباره پدر شخصيت بگيري تا مكان بعدي روي نقشه مشخص بشه. بعد ميري بيرون شهر و بقيه مراحل رو دنبال مي كني.

البته پيشنهاد ميكنم تو مگاتون وسايل اضافي رو به زني به اسم moria كه كارش خريد و فروشه بفروشي.
    با تشکر!×
    حالا 100 تا Cap چطوری بدست بیارم؟
    اون ماریا هه که بهش جنس می فروشم 75 تا Cap بیشتر نداره!(همون که تو غذا خوری کار می کنه رو می گم!)

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

با تشکر!×
    حالا 100 تا Cap چطوری بدست بیارم؟
    اون ماریا هه که بهش جنس می فروشم 75 تا Cap بیشتر نداره!(همون که تو غذا خوری کار می کنه رو می گم!)
    Moira تو غذاخوری کار نمی کنه.صاحب مغازه ی Supply هست.

7. این کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

13 راهنمای بازی

سلام
    اینم راهنمای کلی بازی برای شما : به زبون انگلیسی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته حالش به اینه که خودتون همه چیزو بفهمید هرچند که سخت باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض نکاتی در رابطه با بازی

سلام
    نکات مهم که اگه در طول بازی رعایت کنین به نفعتونه :
    1 - همیشه قبل از اینکه با شخص مهمی بخواین صحبت کنین بازی رو save کنید تا بعدا براتون مشکل ساز نشه
    2 - تو برداشتن item ها نهایت دقت رو بکار ببرید با روشی که میگم : برای هر item وقتی روش برید سه ویژگی هست : یکی که اسم item ، دومی wg که وزن آیتم هست و سومی Val یا value یا ارزش آیتم به واحد bottle cap هست و آیتم 4 نوع داریم : 1 - وزن زیاد و ارزش کم ( مثلا ارزش 2 و وزن 20 ) که اگه برای پول درآوردن میخواید آیتم جمع کنید اصلا ارزش ورداشتن ندارن 2 - ارزش زیاد و وزن کم ( مثلا ارزش 50 و وزن 10 ) که اینا رو همیشه وردارین مثل کارتن های سیگار 3 - ارزش کم و وزن کم ( 1 و 1) مثل بلیط مترو که ایناهم ارزش برداشتن ندارن 4- ارزش زیاد و
    وزن زیاد ( 80 و 50) که اینا رو به شخصه خیلی کم تو بازی دیدم و بازم ارزش ورداشتن ندارند چون خیلی چیزای سبک تر به همون ارزش هم میتونید پیدا کنید
    3 - توی بازی 2 تا خونه اصلی وجود داره که فقط میتونید یکی رو بگیرید 1- تو مگاتون اگه کوئست power of atom رو انجام بدید sims sheriff بهتون میده 2 - تو برج tempenny tower که اگه مگاتون رو بترکونین آقای burke بهتون کلیدشو میده که به مراتب از خونه ی تو مگاتون شیکتره
    4 - بعد از اینکه از enclave اومدین بیرون تا میتونید توی بازی گشت و گذار کنید و بعد برید ماموریت اصلی آخری رو انجام بدین چون بعدش بازی تمام میشه
    اگه چیزه دیگه ای یادم آمد بهتون میگم
    Last edited by skhammari; 25-12-2008 at 15:08.

10. 2 کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    چند وقت پیش این بازیو نصب کردم و کلی حال کردم ولی تمومش نکردم ... اصلا خیلی بازی نکردم تا از valut اومدم بیرون پاکش کردم .... اینطور که شما ازش صحبت میکنین باید خیلی جالبتر باشه فقط چندتا سوال دارم :

1-آیا این بازی مثه ابلیوین کتابخونه داره ؟
    2-به غیر از کشتن و صحبت کردن کاره دیگه ای میکنه ؟ ماموریت هایی که این دومورد توش نباشن ...
    3-وسعت مپش مثه ابلیوینه ؟
    4-کلا ویژگی های این بازی چیه ؟

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بازیش به نظر من حرف نداره!
    بسیار بازیه پیچیده و سرگرم کننده ایه.
    امروز من بیکار بودم از 11 ظهر تا 9 شب پای بازی بودم به هیچ وجه از بازی خسته نشدم.

راستی دوستان من مراحل اصلی زیاد نرفتم.همش دارم تو بازی ول میگردم و مراحل فرعی میرم.آیا میشه من الان سگ با خودم همراه کنم؟از کجا گیر بیارم؟
    ممنون.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

بازیش به نظر من حرف نداره!
    بسیار بازیه پیچیده و سرگرم کننده ایه.
    امروز من بیکار بودم از 11 ظهر تا 9 شب پای بازی بودم به هیچ وجه از بازی خسته نشدم.

راستی دوستان من مراحل اصلی زیاد نرفتم.همش دارم تو بازی ول میگردم و مراحل فرعی میرم.آیا میشه من الان سگ با خودم همراه کنم؟از کجا گیر بیارم؟
    ممنون.
    چند بار در مورد دوستان توضیح دادم صفحات قبل. برای سگ برید Scrapyard جنوب Springflield .

14. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •