به نظر من وقت گذاشتن واسه کنکور بیخوده
دیگه کنکور نمیدم ....رتبم 5200 منطقه 2
معدلم هم شد 18.00
به نظر من وقت گذاشتن واسه کنکور بیخوده
دیگه کنکور نمیدم ....رتبم 5200 منطقه 2
معدلم هم شد 18.00
منم عین تو بودم تو تابستون کلا گسسته حبر احتمالو گزاشتم کنار
ولی چی شد .....تو کنکور 23 4 تا سواله ریاضی رو گذاشتم کنار در حالیکه دیفم عالی بود و در نهایت 43 تا ریاضی بیشتر نشد
![]()
سلام به همه
بچه ها اگه كسي برنامه راهبردي تابستون امسال كانونو داره خواهش ميكنم بزاره
بچه ها من معدل كتبيم 10/16 هست ( البته بگم به خاطر كم كاري خودمه اسير اشتباه شديم!! ) به نظر شما با درصدهاي خوب و با اين معدل ميشه رتبه خوب بيارم ؟
دوست عزیز باور کنید که معدل در کنکور تاثیر چندانی نداره .زمانی معدل در کنکور تاثیر زیادی داشت که همه می توانستند درصد های بالای 90 بزنند که اونوقت معدل تاثیر زیادی داشت شما دو کارنامه ی زیر رو که اون 2600 مال منه و 1900 مال همکلاسیم آنالیز کنید همه چیز رو متوجه میشید
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پس معدل فقط در شرایط برابر یا یه خورده فاصله تاثیر گذاره نه در همه ی موارد
مثلا درسته معدل من بالاتره ولی چون فاصله ام با دوستم زیاده نمی تونه منو از اون جلو بندازه
پس در کل تاثیر معدل خیلی کم هستش و بیشتر نتایج سر جلسه کنکور مشخص میشه
موفق باشید![]()
باید ببینیم منظور از رتبه ی خوب چی!!!
اگه منظورت زیر 1000 صد در صد خیلی راحت!!
ولی....
راستی کسی میانگین معدل نهایی کشور و می دونه!؟؟؟؟
بچه ها كسي سايتي سراغ داره كه با نفرات برتر كنكور 87 مصاحبه كرده باشن؟!
بیا سهیل اینجا گذاشتهاين سوال آخريه منم يادتون نره بازم ممنون
تا بخوای کلشو بخونی چش و چالت در میادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
1- ممنون!
2- من كه نتونستم ببينم اميدوارم سهيل جان لطف كنه يه بار ديگه بزاره
3-من خودم پارسال كانون بودم الان ميخواستم ببينم كه برنامه تابستونه امسالش با پارسال چه قدر تغيير كرده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)