سلام دوستان
من كا800 رو با فريمور R8bf003 ، براي نصب الف فلش كردم . ولي نميتونم پچ روش نصب كنم . حدود 10 دقيقه ميگذره ولي گوشي رو كه روشن ميكنم مي بينم نصب نشده
سلام دوستان
من كا800 رو با فريمور R8bf003 ، براي نصب الف فلش كردم . ولي نميتونم پچ روش نصب كنم . حدود 10 دقيقه ميگذره ولي گوشي رو كه روشن ميكنم مي بينم نصب نشده
ببخشيد اين ورژن 4 يا 5 ليب كه مي گن چي هست؟ يعني از آپديت ها بهتره؟ از كجا بايد دان كنيم.
ضمنا گوشي من كا810 ميخوام بدونم الف هاي دسكتاپ، تاريخ شمسي و بلوتوث، AllLock مينيمايز روش اجرا ميشه؟
البته من هنوز از الف استفاده نكردم. فعلا دارم كسب اطلاع مي كنم!!!!!!!![]()
دوست عزيز اون ورژن ها مربوط به پچ نه ليب . تو ورژن 4 ميشه براي هر الف يه آيكون قرار داد و در ورژن 5 علاوه بر آيكون پوشه هارو خود پچ درست مي كنه.
بله تمام الف هايي كه گفتي رو گوشي شما اجرا ميشه.
از تاپيك زير دانلود كن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام گوشي من کا810 هست وقتي الف اجرا ميکنم يا همون موقع يا چند دقيقه بعد يا موقعي که دارم باهاش کار مي کنم گوشي ريست ميشه يعني بعضي وقتا همون موقع و بعضي وقتا تا 48 ساعت بعد هم ريست نميشه.مشکل از کجاست؟
وقتي هم گوشي زوشن ميشه مي نويسه Illega larg liberari
اين مشکل از کجاست؟
جون من کمک کنيد من از الف5 و اخرين ليب استفاده مي کنم.
با تشکر.
سلام
این خطا شاید بخاطر اینه که فایل لیب رو روی گوشی نریختید. اگر مشکل از فایل لیب باشه فایل لیب رو باید به روش زیر روی گوشی بریزید:
خوب فرمت لیب جدید با لیب قبلی فرق دارد و به صورت Swi.blib هست و برای ساخت این لیب باید جدید ترین لیب گوشی خودتونو به نام LIB.VKP تغییر بدین و سپس در فولدر Lib بریزید.(اینم مسیر فولدر لیب USB\Other\Zbin\Lib )
(یعنی همون پچ لیب با فرمت VKP با نام LIB تو فولدر لیب بریزید)
سپس یک الف هست با نام BlibCreator که باید در فولدر Lib ریخته شود . همراه الف 5 باید باشه
هنگامی که پچ لیب و BlibCreator در پوشه لیب بودند شما باید BlibCreator را اجرا نمایید و سپس گوشی را خاموش روشن کرده و بعد از بالا آمدن گوشی در داخل فولدر lib فایلی با نام Swi.Blib مشاهده میکنید
Last edited by reza mohammad mahdi; 21-09-2008 at 16:26.
با سلام
الف برا k750 . k800 , k770 , w700 , w810 میخواستم که تاریخ شمسی و قفل صفحه کلید یا قفل رو قسمت دلخواه ؟
با تشکر
2 تا الف ميخوام :
1.اون الفي رو که براي جابجا کردن تاريخ و ساعت روي صفحه هست.
2.اوني که يک ساعت کناره باطري رو مياره وسط ( بين باطري و سيگنال )
آقا سلام.
الف برداشتن لوگوی اپراتور کار نداد.
من میخوامش.
میگم LayOut واسه کا 800 ندارین که کلا اپراتور و برداره؟؟؟
اگه ميخواهی کلاً اسم اوپراتر رو برداری بهتره از پچ استفاده کنی ! ( پچش هم موجوده)
اما اگه ميخوای اسمش رو عوض کنی بايد از الف استفاده کنی./
کدم قسمت سايت TopSe الف داره ؟
لطفاً يکی اطلاعات کامل و آموزش کامل اين الف رو بده ، خيلی قبليت ها داره !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)