تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ميزان رضايت شما از كيفيت سريال تاريخي يوسف پيامبر چقدر

راي دهنده
513. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

77 15.01%
  • خوب

126 24.56%
  • متوسط

102 19.88%
  • ضعيف

208 40.55%
صفحه 43 از 156 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1553

نام تاپيک: سريال يوسف پيامبر (ع)

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض فكر كردم بخاطر چشمهایم یوسف شدم!

مصطفی زمانی از جمله بازیگرانی است كه توانسته در اولین كار تلویزیونی خود با ایفای نقش اصلی در مجموعه «یوسف پیامبر(ع)» توجه مخاطبان را به خود جلب كند. البته این بازیگر جوان در این مدت ارتباط زیادی با رسانه ها نداشته و ترجیح داده تا این نقش او بدون هیچ گونه پیشداوری مورد قضاوت قرار گیرد. طی فرصتی كه برایمان مهیا شد با او گفتگویی داشته ایم كه حاصل آن را می خوانید؛
    ● جناب زمانی، به نظر می رسد چندان تمایلی به انجام گفتگو ندارید ؟
    ▪ راستش مدت زیادی است من مصاحبه نكرده ام...
    ● خوب این كه نكته خوبی نیست كه با رسانه ها ارتباط ندارید؟
    ▪ نه اینكه مصاحبه نكنم ...، بلكه انتخاب نشریه برایم بسیار مهم است، زیرا دیده ام در برخی مصاحبه ها دخل و تصرف صورت می گیرد و برخی حرفها عوض می شوند.
    ● با این اوصاف پس اهل مصاحبه هستید؟
    ▪ بله، من یك مصاحبه مفصل با نشریه «رویش» انجام دادم و عكس خاصی هم برای روی جلد آن آماده كردیم و بسیاری حرفها را در آنجا زده ام كه دیگر نیازی نیست تكرار شوند.
    ● چرا در سریال این قدر چهره تان را عوض كرده اند؟
    ▪ نظر كارگردان این بود. وقتی به من گفتند انتخاب شدم، تصور كردم به خاطر رنگ چشمهایم مرا قبول كردند، در حالی كه كارگردان تست گریم من را با لنز قهوه ای پسندیده بود. مو و چشمهایم را تیره كرده اند تا به چهره ام معصومیت ببخشند.
    ● شما چند سال دارید و اهل كجایید؟
    ▪ ۲۴ سال دارم و اهل فریدون كنار هستم .
    ● برای انتخاب بازیگر نقش «یوسف» هر روز اخبار مختلفی منتشر می شد، یادتان هست از بین چند كاندیدا برای این نقش انتخاب شدید؟
    ▪ اطلاع داشتم برای نقش «یوسف» تست می گیرند. حتی یك بار از جلوی دفتر این پروژه رد شدم، اما نرفتم تست بدهم. هفته بعد یكی از دوستانم عكس مرا به آقای «سلحشور» نشان داده بود و با پیشنهاد او ۷ اردیبهشت ۸۳ اولین تست را دادم و ۳ روز بعد دو تا از سكانسهای مجموعه را ازمن تست گرفتند كه بعدها فهمیدم سخت ترین سكانسها بوده است. پس از یك ماه، تست گریم دادم، بعد با من قرارداد بستند با این شرط كه اگر كاندیدای بهتری پیدا شد، با نظركارگردان من كناربروم. تا آنجا كه اطلاع دارم، ازحدود ۳ هزار نفر تست گرفتند و زمانی كه من را انتخاب كردند، گفتند تنها كاندیدایی هستی كه روی آن اتفاق نظر دارند.از تاریخ عقد قرارداد یعنی تیرماه ۸۳ تا شروع فیلمبرداری دراوایل بهمن همان سال، شرایط بسیارسختی داشتم. برخی عوامل اصلی كار، سعی در انتخاب یكی از بازیگران حرفه ای داشتند. حتی مدتی دنبال یك بازیگر خارجی گشتند. ولی همه ما می دانیم كه تجربه ساخت فیلم «مصائب مسیح» توسط «مل گیبسون» ثابت كرد ایفاگرنقش پیامبر باید یك بازیگر ناشناخته باشد. آدمی كه روی او ذهنیت خاصی وجود ندارد. به هرحال، از آنجا كه بازیگری برای من آن قدر اهمیت نداشت كه به خاطر آن ازهمه چیزبگذرم، با همه اینها كنار آمدم. من به مفهوم واقعی، عاشق بازیگری و شهرت نبودم. به هرحال، یا بازی می كردم یا نمی كردم. با جلساتی كه گذاشتند و حمایتهای آقای سلحشور، رفتم جلو دوربین. پس ازیك هفته هم بازیگر ثابت این نقش شدم. الان هم حدود یك سال است كار می كنم.
    ● از نظرخودتان هم بهترین گزینه بودید ؟
    ▪ من حس می كنم این نقش به كسی نیاز دارد كه بدون توجه به دوربین وعوامل پشت صحنه حرف بزند كه این كار سختی است. آنهایی كه حرفه ای هستند، نا خودآگاه مجبورند به این چیزها توجه كنند. صحنه هایی بود كه احساس می كردم فقط باید با دلم حرف بزنم. خیلی جاها من اصلاً به كاراكتر فكر نمی كردم. نقش را بازی نمی كردم و فقط خودم بودم. حس می كنم برای این كارنیازبه آن داریم كه درونمان را قوی كرده باشیم ومن این كار را پیشترانجام داده بودم. شاید به خاطرنوع زندگی ای كه خداوند برایم رقم زده است. البته به نظر من یك بازیگرحرفه ای نمی تواند این نقش را برای مردم ارایه كند. من برای مردم بازی می كنم. اصولاً نقش پیامبر را باید برای مردم بازی كرد.
    ● دستمزدتان چقدر بود؟
    ▪ (با خنده) این مسائل را نمی توانم بگویم ... ولی رقم زیادی نبود .
    ● كار با آقای سلحشور چگونه بود، حاضرید دوباره با او كار كنید؟
    ▪ من حتماً در اولین فرصت نسبت به ایشان ادای دین می كنم. آقای سلحشور ترجیح می داد كار براساس دید ایشان پیش برود نه بازیگر.
    ● چند بار فیلمنامه را خوانده اید؟
    ▪ حدود ۱۳ بار.
    ● دراین زمینه مطالعه دینی هم داشتید؟
    ▪ مطالعه دینی زیادی نداشتم. اما كتابهای مختلفی خواندم، از جمله خود قرآن. از طرفی، فیلمنامه بر اساس شرایط نوشته می شود نه واقعیت. بین آنچه درفیلمنامه هست و آنچه ممكن است با مطالعه عمیق به دست بیاید، گاه دوگانگی وجود دارد كه عوض كردنش سخت است. واقعیت گاه باورپذیر نیست. مثل واقعیت رو گرداندن یوسف (ع) از زیباترین زن مصر. باید آن را به ذهن مردم جامعه نزدیك كرد، به مردمی كه دارای طبیعت وغریزه انسانی هستند. من سعی كردم فیلمنامه نوشته شده را به خودم بقبولانم.
    ● پیش از شروع فیلمبرداری چقدر تمرین داشتید؟
    ▪ درمدت ۶ ماه قبل از فیلمبرداری، دو نفر معلم بازیگری و یك مربی سواركاری به صورت خصوصی داشتم. آقای داوود دانشور یكی ازاستادان بازیگری ام بود كه من آشنایی با تئوری سینما را مدیون او هستم. شمشیربازی را هم با خود كارگردان تمرین كردیم.
    ● اولین صحنه ای كه بازی كردید، كدام صحنه بود؟
    ▪ اولین صحنه داخلی، زندان بود كه خبری برای من می آورند مبنی براین كه زلیخا دستور داده شما را شكنجه كنند. این اولین پلانی بود كه بازی كردم.
    ● دراین مدت با عوامل مشكلی نداشته اید؟
    ▪ بعضی ها بودند كه الان نیستند و خیلی دلشان نمی خواست كه من این نقش را بازی كنم. آنها اغلب سینمایی بودند. البته من اوایل آدم بسیارخشكی بودم. فكر می كردم اگر روابطم بیش از یك سلام وعلیك باشد، ممكن است این تصور پیش بیاید كه به خاطر گرفتن نقش حاضرم اخلاقم را زیر پا بگذارم و این موجب ناراحتی خیلی ها شده بود. اما الان به همه آنها احترام می گذارم.
    ● بازیگر نقش كودكی یوسف هم با شما نسبت فامیلی دارد. او چگونه انتخاب شد؟
    ▪ بله، پسرعمه من است. پس از حدود ۲ سال همدیگر را در یك مجلس عروسی دیدیم و من حس كردم آن معصومیتی كه اینها دنبالش هستند، در چهره او هست. همان جا چند تا دیالوگ به او دادم كه خیلی خوب جواب داد و گفت بازیگر اول استان مازندران بوده است. بدین ترتیب او را معرفی كردم و با تستی كه از او گرفتند، ظرف ۳ روز جلو دوربین رفت.
    ● پیش از این پروژه مشغول چه كاری بودید؟
    ▪ در رشته مدیریت صنعتی دانشگاه غیرانتفاعی تحصیل می كردم و حسابدار یك شركت كوچك بودم.
    ● تجربه سینمایی هم داشتید؟
    ▪ نه، فقط چند بار در تئاترهای مدرسه و دانشگاه بازی كرده بودم.
    ● پیشنهاد دیگری در زمینه بازیگری نداشتید؟
    ▪ قبل از یوسف ۳ تا كار سینمایی به من پیشنهاد شد كه هرسه تجاری بودند. شاید هم بدم نمی آمد بازی كنم. اما روز آخر، بازیگر دیگری را انتخاب كردند. حتی یك بار كه برای بستن قرارداد رفته بودم، گفتند ما با فلانی قرارداد بسته ایم، درحالی كه به من قول داده بودند. خیلی اذیت شدم. حتی به جرأت می توانم بگویم از تیرماه ۸۳ كه قرارداد اولیه را برای نقش یوسف(ع) بستم تا موقعی كه جلو دوربین رفتم، سخت ترین روزهای زندگی من بود.
    واقعاً دلم می خواهد به آنهایی كه درعالم سینما جایگاه بالایی پیدا كرده اند، بگویم: اگر بخواهند رسم دنیا را به نا حق به هم بریزند، ازهمان جا كه هستند زمین می خورند. من با همه سختیها از كسی گله مند نیستم و حاضر نبودم به خاطر پذیرفتن این نقش، پا روی اصول اخلاقی در زندگی ام بگذارم.
    ● بعد از «یوسف» دلتان می خواهد چه نقشی را بازی كنید؟
    ▪ دوست دارم نقش یكی از رجال بزرگ ایرانی با تفكرات ایرانی را بازی كنم.

روزنامه قدس

2. 4 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دیشب شراب درست کردنشون خیلی باحال بود. جدیدا باسه درست کردن شراب خوشه انگور رو میگیرن فشارمیدن!
    من با خوابش کاری ندارم. میگم چرا شراب رو اینجوری درست میکنن. آب انگور میدن جای شراب.
    منظور از شراب شربته (نوشیدنی) نه شراب مست کننده!!!

4. 4 کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض

ببینید بایستی یک مطلب دیگه هم اضافه کنم البته با تمام خوبی ها و بدهایی که در مورد نحوه فیلمبرداری وجلوه های ویژه و ....

باید اینو بگم که آیا یک فیلمی که در ایران ساخته میشه حالا سریال فرقی نمیکنه
    آیا اون کیفیت رو داره که بتونه به خارج از کشور حداقل به 10 کشور پابزاره اگر اینطور شد بدونید اون فیلم بهترین بوده
    البته منظور من اصلا داستان فیلم نیست
    بلکه داستان پردازیه فیلم هست
    حالا هی بیام بگیم ما در ایران استعداد زیاد دارم نمیدونم بایستی دولت یا ملت همکاری کنن و از این حرفای صدتایک من غاز که مفت نمیرزه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

منظور از شراب شربته (نوشیدنی) نه شراب مست کننده!!!
    نه عزیز گیراییش کم بوده

آیا اون کیفیت رو داره که بتونه به خارج از کشور حداقل به 10 کشور پابزاره اگر اینطور شد بدونید اون فیلم بهترین بوده
    زرشک
    فکر کردی اون کشورا آمریکا یا اروپاست
    4 تا از ما بدبخت تر معلوم نیست چقدر بهشون پول دادن که اینو پخش کنن اونم احتمالا مردمش وقتی دیدن یا با فیلم کمدی اشتباه گرفتن یا

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مفصل ترین مصاحبه او با نشریه "رویش" به چاپ رسیده که تماشاگران چهره کاملاً متفاوت او را مشاهده کرده اند و با همین قصد هم مصاحبه کرده و عکس او را کار کرده اند که به همگان گفته شود چهره واقعی «زمانی» زیباتر از آن چیزی است که در سریال از او به نمایش درآمده است. البته خواندن متن مصاحبه او هم خالی از لطف نیست!
    انصافا بايد قبول كرد كه چهره واقعيش خيلي بهتر از يوسف سريال است.

واقعا بايد از سازندگان اين سريال پرسيد شما كه نمي خواستيد اون تو سريالتون زيبا باشه

چرا رفتيد دنبال يك همچين ادمي گشتيد كه بعدا كلي خرج گريمش كنيد تا از ريخت بيفته.
    كسي اون مصاحبش با "رويش" رو نداره اينجا بذاره؟

اخه ملت چشم پاك ما نذاشتن 2 روز تو دكه بمونه
    همون روز اول همه نسخه هاي مجله به فروش رفت

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض

دارک جان شما منظوره منو نگرفتی
    من گفتم یعنی کیفت این فیلم جهانی نیست حتی خاور میانه ای هم نیست بلکه کل فیلم های ایرانی ها بدین صورت هست به جز چند تایی که اونم دیگه برای یک جایزه خارج از کشور درست میکنن

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

مصطفی زمانی برای اولین بار به تلویزیون آمد

امروز در برنامه زنده رود (که جمعه ها از شبکه اصفهان به مجریگری رشیدپور پخش می شه ) زمانی به تلویزیون اومد
    به قول رشیدپور عجب کیفیتی !

بدون گریم بازی می کرد که بهتر بود !
    خداییش خیلی خوش تیپه

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

پیرو پست بالا ، تصاویر مصطفی زمانی در برنامه زنده رود

11. 13 کاربر از gmuosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sarina_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    (*v*)

پيش فرض

قاسم جان مرسی بابت عکسا

اینجا خوشگلتر شده ها

13. این کاربر از sarina_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تنکس خیلی خوشگله !

15. این کاربر از aRThaS_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •