مگ 2g خودش 270 نیست.!اگه گیر بیاری باید حدود 250 باشه ...
1g قیمتش 250 هست؟!![]()
مگ 2g خودش 270 نیست.!اگه گیر بیاری باید حدود 250 باشه ...
1g قیمتش 250 هست؟!![]()
خوب اینجوری که من متوجه شدم تا حالا فقط ogtay و psp جیلبرک کردن
و بازم اینطور که من فهمیدم هر دو تون Tethered یا وابسته جیلبرک کردین یعنی وقتی خاموش شد دیگه بوت نمیشه مگر به کمک کامپیوتر
اما حتما میدونین که روش Semi tethered یا شبه وابسته هم بعد اون روش وابسته توسط iPhone dev team ریلیز شده
و تو این روش اگر بعد خاموش شدن آیپاد کامپیوتر دم دستتون نبود (مثلا تو خیابون یا تو راه یا هر جای دیگه) آیپاد خودش بوت میشه اما ...
اما در مد معمولی بوت میشه و همه نرم افزارهایی که با جیلبرک کار میکردن دیگه کار نخواهند کرد
میخواستم ببینم چرا این روش رو امتحان نکردین؟
البته تو انجمن تخصصی یکی از بچه ها که با این روش دوم جیلبرک کرده بود میگفت که یه مقدار با آیتونز مشکل پیدا کرده بود....
مرسي محمد جان.راستش روشي كه گفتيو من نديدم.اگه لينكشو بذاري من تست ميكنم خبر ميدم.من سرم درد ميكنه واسه اينجور چيزا.ميدونم يروز چوبشم ميخورم ولي چه كنيم.![]()
ولي من ميگم اين راه بهتره.آيپاد كه تا وقتي شارژش تموم نشه خاموش نميشه.اگرم شارژش تموم شد خوب مياري خونه هم شارژ ميكني هم بوت.برا شارژم كه حتما كابل لازمه پس اگه مسافرتم بري نياز به كابل هست فقط ميمونه بوتر كه اونم ماشا... تو اين زمونه همه يه Cool Disk يا فلش يا بقول بعضيا USB دارن ميريزيم توش اين مشكلم حل ميشه.
زياد حرف زدم ببخشيد.
موفق باشيد.
Last edited by Ogtay; 08-03-2009 at 23:07.
دوستان مارو هم جزو جمع جیلبریک شده ها بحساب بیاورید
ولی اوه اوه چه خستم کرد.....از دو روش در آن واحد............
و اما روش semi tethered ،من شنیدم این روش مختص کاربران مکینتاش میباشد
بخاطر همین در حال دانلود سیستم عامل مک برای پی سی هستم تا در اسرع وقت این روشو امتحان کنم
خوبیشم اینه که دیگه پس از خاموش شدن نیازی به بوتر نیست.دستگاه روشن میشه ولی بدون برنامه ها
پ.ن
قدم بعدی بعد از جیلبریک چیست؟
![]()
این لینک خود سایت جیلبرک هست که هر دو نوع توش هست
البته خود Musclenerd که در حقیقت جیلبرک هم کار خودش هست گفته که فقط برای مک هست ولی اینو برای روش اول هم گفته بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خلاصه کسایی نشستن و با روش دوم تو ویندوز هم راهشو پیدا کردن دنبال بهترینش میگردم لینکشو براتون میذارم ولی تو ipodtouchfans حتما خودتون میتونین پیداش کنین
درسته
روش اول و دوم هیچ فرقی در کارکرد با هم ندارن مگر وقتی که به هر دلیلی شما به کامپیوتر دسترسی نداشته باشی اونوقت حداقل آیپادت روشن میشه و کار آدم لنگ نمیمونه
یعنی تا وقتی که به کامپیوتر دسترسی داری این دو تا عین همن و تو روش دوم هم مثل روش اول بعد هر بار خاموش شدن همون کارا رو باید تکرار کرد ولی اگر امکانش نبود روشن میشه ....
خوب خسته نباشی جوون بذار شونه هاتو ماساژ بدم خستگیت در ره
چطوری از دو روش در آن واحد استفاده کردی؟ احتمالا برای همین خیلی خسته شدی
مک روی پی سی هم از اون کارای خسته کنندس که خیلی حوصله میخواد من خودم 6 سال طول کشید تا 4 گیگ لپارد iDeneb رو دان کردم ولی هنوز جرات نکردم بریزمش رو پی سی
قدم بعدی بعد جیلبرک استفاده از قابلیت هاییه که قبل از این محبوس شده بودن و حالا آزاد شدن
سیدیاو متاسفانه برنامه های کرک شده
![]()
8 گیگ کم نیست؟ اگه برنامه و بازی بریزی سریع پر نمیشه؟؟
راستی جایی می شناسین برنامه و بازی واسه تاچ بفروشه یا نصب کنه؟
من که فعلن راضی هستم و فقط یه بار خاموشش کردم که مشکلی پیش نیومد .
به نظر من که همین روش را انجام بدید بهتر از هیچی (با این که من تا الان موفق نشدم چیزی روش بریزم(البته ogtay که ریخته گفته کلی فرق می کنه با بدون جیلبریک))
acro جان بهت تبریک می گم .
فقط اگر تونستی بدون wifi برنامه روی ipod بریزی یه توضیحی کامل برای ما بزار.همچنین اگر با mac جیلبریک کردی و جواب داد به ما هم یه ندایی بده.
در ضمن تو cydia وقتی تو قسمت packages میرم بالا نوشته installed خب پس یعنی همه ی این برنامه ها نصب هستند دیگه ولی برنامه openssh را پیدا نکردم . برای نصبش باید چی کار کنم ؟ (توی سرچ هم گشتم نبود!)![]()
عزيز ماله من كه خودش اونارو نصب كرد من هيچ كاري نكردم.همينكه وارد Cydia شدم خودش شروع به نصب كرن كرد.
يسر به اينجا بزن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ogtay; 09-03-2009 at 16:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)