تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 587 اولاول ... 333940414243444546475393143543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اگه گیر بیاری باید حدود 250 باشه ...
    مگ 2g خودش 270 نیست.!
    1g قیمتش 250 هست؟!

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خوب اینجوری که من متوجه شدم تا حالا فقط ogtay و psp جیلبرک کردن

و بازم اینطور که من فهمیدم هر دو تون Tethered یا وابسته جیلبرک کردین یعنی وقتی خاموش شد دیگه بوت نمیشه مگر به کمک کامپیوتر

اما حتما میدونین که روش Semi tethered یا شبه وابسته هم بعد اون روش وابسته توسط iPhone dev team ریلیز شده

و تو این روش اگر بعد خاموش شدن آیپاد کامپیوتر دم دستتون نبود (مثلا تو خیابون یا تو راه یا هر جای دیگه) آیپاد خودش بوت میشه اما ...

اما در مد معمولی بوت میشه و همه نرم افزارهایی که با جیلبرک کار میکردن دیگه کار نخواهند کرد

میخواستم ببینم چرا این روش رو امتحان نکردین؟

البته تو انجمن تخصصی یکی از بچه ها که با این روش دوم جیلبرک کرده بود میگفت که یه مقدار با آیتونز مشکل پیدا کرده بود....

3. این کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ogtay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

و بازم اینطور که من فهمیدم هر دو تون tethered یا وابسته جیلبرک کردین یعنی وقتی خاموش شد دیگه بوت نمیشه مگر به کمک کامپیوتر

اما حتما میدونین که روش semi tethered یا شبه وابسته هم بعد اون روش وابسته توسط iphone dev team ریلیز شده

و تو این روش اگر بعد خاموش شدن آیپاد کامپیوتر دم دستتون نبود (مثلا تو خیابون یا تو راه یا هر جای دیگه) آیپاد خودش بوت میشه اما ...

اما در مد معمولی بوت میشه و همه نرم افزارهایی که با جیلبرک کار میکردن دیگه کار نخواهند کرد

البته تو انجمن تخصصی یکی از بچه ها که با این روش دوم جیلبرک کرده بود میگفت که یه مقدار با آیتونز مشکل پیدا کرده بود....
    مرسي محمد جان.راستش روشي كه گفتيو من نديدم.اگه لينكشو بذاري من تست ميكنم خبر ميدم.من سرم درد ميكنه واسه اينجور چيزا.ميدونم يروز چوبشم ميخورم ولي چه كنيم.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ولي من ميگم اين راه بهتره.آيپاد كه تا وقتي شارژش تموم نشه خاموش نميشه.اگرم شارژش تموم شد خوب مياري خونه هم شارژ ميكني هم بوت.برا شارژم كه حتما كابل لازمه پس اگه مسافرتم بري نياز به كابل هست فقط ميمونه بوتر كه اونم ماشا... تو اين زمونه همه يه Cool Disk يا فلش يا بقول بعضيا USB دارن ميريزيم توش اين مشكلم حل ميشه.
    زياد حرف زدم ببخشيد.
    موفق باشيد.
    Last edited by Ogtay; 08-03-2009 at 23:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان مارو هم جزو جمع جیلبریک شده ها بحساب بیاورید
    ولی اوه اوه چه خستم کرد.....از دو روش در آن واحد............
    و اما روش semi tethered ،من شنیدم این روش مختص کاربران مکینتاش میباشد
    بخاطر همین در حال دانلود سیستم عامل مک برای پی سی هستم تا در اسرع وقت این روشو امتحان کنم
    خوبیشم اینه که دیگه پس از خاموش شدن نیازی به بوتر نیست.دستگاه روشن میشه ولی بدون برنامه ها

پ.ن
    قدم بعدی بعد از جیلبریک چیست؟

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مرسي محمد جان.راستش روشي كه گفتيو من نديدم.اگه لينكشو بذاري من تست ميكنم خبر ميدم.من سرم درد ميكنه واسه اينجور چيزا.ميدونم يروز چوبشم ميخورم ولي چه كنيم.
    این لینک خود سایت جیلبرک هست که هر دو نوع توش هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته خود Musclenerd که در حقیقت جیلبرک هم کار خودش هست گفته که فقط برای مک هست ولی اینو برای روش اول هم گفته بود

خلاصه کسایی نشستن و با روش دوم تو ویندوز هم راهشو پیدا کردن دنبال بهترینش میگردم لینکشو براتون میذارم ولی تو ipodtouchfans حتما خودتون میتونین پیداش کنین

ولي من ميگم اين راه بهتره.آيپاد كه تا وقتي شارژش تموم نشه خاموش نميشه.اگرم شارژش تموم شد خوب مياري خونه هم شارژ ميكني هم بوت.برا شارژم كه حتما كابل لازمه پس اگه مسافرتم بري نياز به كابل هست فقط ميمونه بوتر كه اونم ماشا... تو اين زمونه همه يه Cool Disk يا فلش يا بقول بعضيا USB دارن ميريزيم توش اين مشكلم حل ميشه.
    زياد حرف زدم ببخشيد.
    موفق باشيد.
    درسته

روش اول و دوم هیچ فرقی در کارکرد با هم ندارن مگر وقتی که به هر دلیلی شما به کامپیوتر دسترسی نداشته باشی اونوقت حداقل آیپادت روشن میشه و کار آدم لنگ نمیمونه

یعنی تا وقتی که به کامپیوتر دسترسی داری این دو تا عین همن و تو روش دوم هم مثل روش اول بعد هر بار خاموش شدن همون کارا رو باید تکرار کرد ولی اگر امکانش نبود روشن میشه ....

بخاطر همین در حال دانلود سیستم عامل مک برای پی سی هستم تا در اسرع وقت این روشو امتحان کنم
    خوبیشم اینه که دیگه پس از خاموش شدن نیازی به بوتر نیست.دستگاه روشن میشه ولی بدون برنامه ها

پ.ن
    خوب خسته نباشی جوون بذار شونه هاتو ماساژ بدم خستگیت در ره

چطوری از دو روش در آن واحد استفاده کردی؟ احتمالا برای همین خیلی خسته شدی

مک روی پی سی هم از اون کارای خسته کنندس که خیلی حوصله میخواد من خودم 6 سال طول کشید تا 4 گیگ لپارد iDeneb رو دان کردم ولی هنوز جرات نکردم بریزمش رو پی سی

قدم بعدی بعد جیلبرک استفاده از قابلیت هاییه که قبل از این محبوس شده بودن و حالا آزاد شدن

سیدیا و متاسفانه برنامه های کرک شده

8. 3 کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

8 گیگ کم نیست؟ اگه برنامه و بازی بریزی سریع پر نمیشه؟؟
    راستی جایی می شناسین برنامه و بازی واسه تاچ بفروشه یا نصب کنه؟

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

و بازم اینطور که من فهمیدم هر دو تون tethered یا وابسته جیلبرک کردین یعنی وقتی خاموش شد دیگه بوت نمیشه مگر به کمک کامپیوتر

اما حتما میدونین که روش semi tethered یا شبه وابسته هم بعد اون روش وابسته توسط iphone dev team ریلیز شده

من که فعلن راضی هستم و فقط یه بار خاموشش کردم که مشکلی پیش نیومد .
    به نظر من که همین روش را انجام بدید بهتر از هیچی (با این که من تا الان موفق نشدم چیزی روش بریزم(البته ogtay که ریخته گفته کلی فرق می کنه با بدون جیلبریک))

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

پ.ن
    acro جان بهت تبریک می گم .
    فقط اگر تونستی بدون wifi برنامه روی ipod بریزی یه توضیحی کامل برای ما بزار.همچنین اگر با mac جیلبریک کردی و جواب داد به ما هم یه ندایی بده.

در ضمن تو cydia وقتی تو قسمت packages میرم بالا نوشته installed خب پس یعنی همه ی این برنامه ها نصب هستند دیگه ولی برنامه openssh را پیدا نکردم . برای نصبش باید چی کار کنم ؟ (توی سرچ هم گشتم نبود!)

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

acro جان بهت تبریک می گم .
    فقط اگر تونستی بدون wifi برنامه روی ipod بریزی یه توضیحی کامل برای ما بزار.همچنین اگر با mac جیلبریک کردی و جواب داد به ما هم یه ندایی بده.

در ضمن تو cydia وقتی تو قسمت packages میرم بالا نوشته installed خب پس یعنی همه ی این برنامه ها نصب هستند دیگه ولی برنامه openssh را پیدا نکردم . برای نصبش باید چی کار کنم ؟ (توی سرچ هم گشتم نبود!)
    عزيز ماله من كه خودش اونارو نصب كرد من هيچ كاري نكردم.همينكه وارد Cydia شدم خودش شروع به نصب كرن كرد.
    يسر به اينجا بزن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Ogtay; 09-03-2009 at 16:34.

13. این کاربر از Ogtay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •