ای بر پدر و مادرشون صلوات
من تو مسافرتم بچه ها جان هرکی دوست دارید بگید چه کنم؟10 تومن شارژ کرده بودما
برم سراغ همراه اول؟اینطوری بدون بسته کلی از اعتبارم کم میکنه
ای بر پدر و مادرشون صلوات
من تو مسافرتم بچه ها جان هرکی دوست دارید بگید چه کنم؟10 تومن شارژ کرده بودما
برم سراغ همراه اول؟اینطوری بدون بسته کلی از اعتبارم کم میکنه
خسته نباشی برادر
بابا من یه 24 ساعتش رو گرفتم 1گیگ بیشتر دانلود کردم
شما تو ماه 5 گیگ کلا گرفتی؟
آره احتمالا فهمیدن
مخصوصا این مودم هاشم داره میافته رو بورس باید یه فکره اساسی کنن براش
گرونترم میشه به احتماله زیاد
روزانه کارت رو راه نمیندازه برادر؟
اوضاع کیشمیشیه در کل دیگه
شما یه کار میتونی بکنی.
این همه شارژ میخوتی چیکار؟!
نصفشو بفرس واسه من
اگه خواستس بفرستی بگو تا شمارمو بدم
مگه روزانشو هنوز جمع نکردن؟هفتگیش چی؟
دلم میخاد یه فحش آبدار به این ایرانسل بگم با این کارشحیف که پستو حذف میکنن
![]()
من تست كردم . با كامپيوتر كانكت ميشه و لي هيچ سند و ريسيو نداره و هيچ آي پي پينگ نميشه
شماره هم 0936 بود. ولي با سيم كارتي كه اعتبار كافي موجود باشه راحت پينگ ميشه
قضیه تبلیغات این قطعه چیه؟
چند خط از تبلیغاتش را اینجا میذارم:
فقط با یک USB و سیم کارت ایرانسل در هرجای ایران که هستید میتوانید به اینترنت وصل شوید
فرقی نمی کند در منزل هستید یا محل کار یا دانشگاه. یا حتی در خیابان یا مسافرتاگه کسی اطلاعاتی داره بگه.اگه واقعاً چنین قطعه ای باشه و کار کنه خیلی بکار من میاد
تنها کافیست این مودم 20 گرمی به طول 8 سانتیمتر را به کامپیوتر يا لپ تاپ خود متصل کنید!
مشخصات:
- اتصال به اینترنت در سراسر ایران با 2 تا 8 برابر سرعت اینترنت دیال آپ
- پوشش بیش از 95% از نقاط ایران
- استفاده آسان در منزل، خیابان، جاده، مسافرت و ...
- امکان استفاده از اینترنت در حال حرکت
- نصب آسان و بدون نیاز به سی دی با 2 کلیک
- مودم 20 گرمی به طول 8 سانتی متر بدون نیاز به برق و باتری
حتما مثل وصل کردن گوشی به کامپیوتر و استفاده از نت ایرانسل با کامپیوتره که سرعتشم عالیه.
ولی فعلا که طرحایه اینترنت نامحدود ایرانسل کار نمیکنه و اگه بخوای همینجوری بری تو نت باید هزینه هنگفتی پول شارژ بدی![]()
چه فرقی داره با حالتی که خود گوشیو به کامپیوتر وصل میکنیم و میریم تو نت؟
سلام
EDGE Modem برای دریافت اینترنت GPRS و EDGE می باشد. بعضی از این مودمها تقریبا به اندازه فلش مموری هستند که مستقیماً به پورت USB وصل میشوند. این مودمها از برق USB تغذیه میکنند و فاقد باتری میباشند. بیشتر این مودمها بدون CD درایور هستند و خودشان دارای حافظه ی کوچکی هستند که درایور آنها در این حافظه قرار دارد و با وصل کردن این مودمها به USB، برنامه نصب درایور آنها خود به خود اجرا میشود و با چند کلیک ساده عملیات نصب به اتمام میرسد و بدون ریستارت کردن کامپیوتر هم قابل استفاده میشود. این برای راحتی انتقال مودم از جایی به جای دیگر میباشد تا نیازی نباشد وسایل جانبی را با خودتان حمل کنید(مثل گوشی موبایل).
یکی از مهمترین مزیتهای این مودمها نداشتن باتری می باشد و نگران خالی شدن باتری نمی شوید. یکی از مزیتهای دیگر با استفاده از این مودمها میتوانید 24 ساعت آنرا به کامپیوتر وصل کنید. و همانطور که عرض کردم برای انتقال این مودمها از جایی به جای دیگر مثلا در مسافرت نیازی نیست وسایل جانبی مانند سی دی یا کابل را با خودتان ببرید و به راحتی می توانید در هر کامپیوتری آنرا نصب بنمایید.
با آرزوی موفقیت...
خب جدا از اینکه مکالمه هاتون مشکل میشه باعث کاهش عمر باتری موبایل میشه
در کل روی عمر باطری خیلی تاثیر داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)