تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 940 اولاول ... 333940414243444546475393143543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

سلام
    به نظر من که تعداد لیگهاش خیلی خوبه فقط چندتا کم داره!!
    این فیفا هم تا میتوانه لیگ اضافه بکونه هیچ کس نیست بگه اخه کدام ادمی دسته 3 لیگ انگلیس را میخواد بازی بکنه!!
    متاسفانه فقط توی ایران به تیم های کم و نام و نشان بها نمی دن. اما در سایر دنیا مردم برای تشویق تیمشون (حتی دسته 3) ورزشگاه تیمشون رو پر میکنن. چون اون به ذات فوتبال اهمیت میدن

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

متاسفانه فقط توی ایران به تیم های کم و نام و نشان بها نمی دن. اما در سایر دنیا مردم برای تشویق تیمشون (حتی دسته 3) ورزشگاه تیمشون رو پر میکنن. چون اون به ذات فوتبال اهمیت میدن
    سلام
    حرف شما متین ولی ایا تمام تمشاشاگران فوتبال بازیباز حرفه ای هستند؟؟؟؟یا فیفا باز هستند!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    به نظر من که تعداد لیگهاش خیلی خوبه فقط چندتا کم داره!!
    این فیفا هم تا میتوانه لیگ اضافه بکونه هیچ کس نیست بگه اخه کدام ادمی دسته 3 لیگ انگلیس را میخواد بازی بکنه!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    حرف شما متین ولی ایا تمام تمشاشاگران فوتبال بازیباز حرفه ای هستند؟؟؟؟یا فیفا باز هستند!!!
    منظورتو نگرفتم!

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

اینجا کجاست؟

تماشگران ایرانی چه ربطی داره به Pes2009 ?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض اخبار جدید

Q: When is PES 2009 coming out?
    A: Autumn 2008. We'll have a more specific date very soon.

Q: I take it that it's only coming out on ps3/X-box360/PC
    A: Not at all. There will be Xbox 360, PLAYSTATION3, PS2, PC, Nintendo Wii and PSP versions as well as one for your mobile.

Q: Has Master League been improved or is it exactly the same as last year?
    A: Yes, it has been improved. The menus are now more intuitive and the negotiations are now done on a two-tier basis. You negotiate on a team level and also on a personal level to make things much easier to use. Also, player loyalty is a lot more important. If a player is unhappy with the terms etc. they will not play as well. A happy player will play better.

فقط یکی لطف کنه ترجمش کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

بابا ول کنید این حرفارو بچسبید به PES 2009
    Last edited by alex-sina; 17-08-2008 at 17:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ول کنید بابا راست میگه دیگه آخه به غیر از این چند تا لیگ معروفی که میبینیم کدوم لیگا رو میشناسیم پیس فقط اگه میتونست لیگ آلمانو اینگیلیسو لیسانس کنه خوب میشد تا الانشم موردی نیست با پچ مشکل حل میشه بازم میگم به نظر من فقط گرافیکو گیم پلیشو اگه بهتر کنه خیلی خوبه ...
    طرفدارای تیمای غیر معروفم تو دنیا مشکل خودشونه اصلا برن فیفا بازی کنن بهما چه...

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من منظورم خیلی واضح بود!!یعنی اینکه همه تماشاگرای فوتبال فیفا بازی نمیکنن که بیان مثلا دسته 3 لیگ انگلیس را بازی کنن پس یک چیز به درد نخور هستش!!
    من الان یک سوال دارم کدام فیفا بازی میاد دسته دو لیگ اسپانیا را بازی کنه مثلا ملاگا را برداره یا مورسیا و ... را هیچ کدام مسلما جذابیت لیگ اسپانیا به تیمهای خوب و بزرگشه!!و همه به عشق بارسلونا یا رئال یا والنسیا یا ویارئال و .. هستش نه مالاگا!!
    پس طرفداران فیفا زیاد هم نباید تعداد لیگهای بازی را به رخ رقبا بکشن!!!چون همه یا لیگ اسپانیا یا ایتالیا یا انگلیس یا بعضی موقعها لیگ المان را دوست دارن تازه المان زیاد هم چیز مالی نیستش!!!تازه من خودم لیگ هلند و فرانسه را هم زیاد میدونم چون به لیگشون علاقه ندارم!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من منظورم خیلی واضح بود!!یعنی اینکه همه تماشاگرای فوتبال فیفا بازی نمیکنن که بیان مثلا دسته 3 لیگ انگلیس را بازی کنن پس یک چیز به درد نخور هستش!!
    من الان یک سوال دارم کدام فیفا بازی میاد دسته دو لیگ اسپانیا را بازی کنه مثلا ملاگا را برداره یا مورسیا و ... را هیچ کدام مسلما جذابیت لیگ اسپانیا به تیمهای خوب و بزرگشه!!و همه به عشق بارسلونا یا رئال یا والنسیا یا ویارئال و .. هستش نه مالاگا!!
    پس طرفداران فیفا زیاد هم نباید تعداد لیگهای بازی را به رخ رقبا بکشن!!!چون همه یا لیگ اسپانیا یا ایتالیا یا انگلیس یا بعضی موقعها لیگ المان را دوست دارن تازه المان زیاد هم چیز مالی نیستش!!!تازه من خودم لیگ هلند و فرانسه را هم زیاد میدونم چون به لیگشون علاقه ندارم!!!
    اوکی. منم طرفدار فیفا نیستم. من در فوتبال واقعی گفتم.

خب دیگه. بهتره برگردیم به موضوع اصلی تاپیک

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •