کلاس زبان و تمرین زیاد.
باید همه قسمت های انگلیسی را با هم شروع کرد. جدا جدا فایده نداره. هر چند من خودم از گرامر شروع کردم و بعد رسیدم به لغت و مکالمه..ولی الان فکر می کنم همه skill ها باید با هم شروع بشه ، تاثیر بیشتری داره
موفق باشید![]()
کلاس زبان و تمرین زیاد.
باید همه قسمت های انگلیسی را با هم شروع کرد. جدا جدا فایده نداره. هر چند من خودم از گرامر شروع کردم و بعد رسیدم به لغت و مکالمه..ولی الان فکر می کنم همه skill ها باید با هم شروع بشه ، تاثیر بیشتری داره
موفق باشید![]()
تا می تونی فیلم ببینم و اگه فیلم زیرنویس کنی چه بهتر خیلی تاثیر داره روی همه مهارت های زبان
آها .. مرسی .. مثلا بیان و بجای تولید این نرم افزارهای (به نظر من) بی حاصل ، دیکشنری های واژگان تخصصی انگلیسی-فارسی و بالعکس رو به بصورت یه نرم افزار بدن بیرون ... مثل یه tab مال واژگان حقوقی ، یکی مال واژگان مهندسی ...
(هرچند احتمالا مشکل ریشه ای ترش این باشه که اصلا چندتا دیکشنری واژگان تخصصی توی ایران داریم - که تازه بعدش بیان و اینا رو نرم افزاری کنن و....... هممم ... نه آقا
... ولش کنید ... هزینه اش میره بالا ... )
با عرض سلام و خسته نباشيد
يه چند تا واژه ميخواستم كه معني "بهينه كردن"،"بهبود دادن"،"ترقي دادن"،... رو بدن
من اينا رو پيدا كردم : optimizer , booster , improver
اگه دوستان پيشنهاد ديگه اي دارن ممنون ميشم بگن.
Last edited by mid1385; 10-10-2008 at 10:40.
optimize: perfect, make optimal; get the most out of; use best
تفاوت دو عبارت Thanks و Thank you درچيست؟
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ
كسي كه از هيچ چيز كوچكي خوشحال نمي شود هيچ گاه خوشبخت نخواهد شد (اپيكور)
تفاوت دو عبارت Thanks و Thank you درچيست؟
I think both of them are equal but thanks is more informal and casual
Last edited by SCYTHE; 11-10-2008 at 17:19.
As our dear friend, SCYTHE said:
Thanks is "slang", and can be used with family and friends.
Thank you should be used with all other people.
Thanks is better by Thanks a lot and thanks a lot is more better by thank you and thank you is much better by thank you very much
Source:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من یه ebook میخوام که برام مثل یه مرجع واسه جملات مختلف زبان انگلیسی باشه..
منظورم اینه که یه مرجع که ترجیحا دسته بندی شده و خلاصه تمام انواع جملات انگلیسی شامل: گذشته و حال و اینده و آینده در گذشته و... و جملات شرطی و التزامی.... رو داشته باشه....بقیه قسمتهای گرامر انگلیسی مد نظرم نیست.
ممنون
فكر كنم اين خوب باشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)