تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 73 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 722

نام تاپيک: کارت صدا و میکروفن خوب برای استودیو خانگی

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من یه دو ساعتی هست که دارم از پست یک تا 20 رو می خونم راستش سرم گیج رفت ولی کاملا معلوم شد که کارتها ی pci از نمونه های اکسترنال بهتره توی این کارتها من دلتا 1010 رو انتخاب کردم که فکر کنم مناسب با کار من باشه ولی بازم نظر دوستان برام مهمه اول از سیستمی که برای این کار گرفتم براتون می گم بعد سوال می کنم

کارت انتخابی من Delta 1010

سیستم من
    ASUS MB P5E

cpu:Intel Core 2 Quad Q9400

ram:
    Patriot DDR2 2Gb 800
    دو عدد رو هم چهار گیگ میشه
    vga:ASUS EAH4850/HTDI/512M/A
    GREEN Power GP535A

GREEN: مدل کاسپین Caspian

LG:flatron w1952tq

یه دونه اسکای ست 3 روش دارم اگه مشکل ساز میشه بگید بازش می کونم
    یه دونه مودم اکسترنال ADSL2 هم روش دارم با شبکه وصله.
    دوستان سعی کنید باقیمت کالا معرفی کنید برای یه انتخاب خوب نمیگم تا چه قیمتی می خوام. جور میشه شما بهترینارو بگید
    1: این کارت صدا دارای پاور فانتوم می باشد اگر نه چه کارت صدای پیشنهاد شماست که هم PCI باشه هم دارای فانتوم؟
    2:من از نرم افزار های FL STUDIOXXL8 و Sony Soundforge 9.0a و استفاده می کونم وورودی 3تا می کروفون دوتا گیتار یک ویالون میدی و قیره مهمه فانتوم فراموش نشه .
    توی سیستمی که گرفتم سعی کردم بهترینا باشه هرچی مشکل داره بگید تا عوض کنمش.
    معرفی یک میکروفن
    یک مانیتورینگ
    یک کیبورد
    و هرچی که لازم باشه ممنونم سرتونو در آوردم.
    از آهنگ سازای عزیز که با اف ال کار می کونن تازه کارن دعوت می کنم این آموزش تصویری اف ال که کاملا فارسیه رو دانلود کنن عالیه قول میدم جای دیگه کسی پیدا نکنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز سلام

سیستم شما مشکل خاصی نداره فقط بهتره در صورت استفاده از کارت های PCI حرفه ای ، پاورتون رو ارتقا بدید و حدالمقدور سیستم های وایرلس رو از سیستم های صوتی دور نگه دارید.

من نمیتونم با قاطعیت بگم که کارت های PCI بهتر هستند ، درسته که خیلی مزایا دارند اما ممکنه این مزیت ها بکار هر کسی نیاد.
    من فکر کار شما رو یک کارت خیلی خوب اکسترنال هم راه میندازه و خروجی عالی به شما میده.

کارت هایی مثل Profire 610 یا مدل های حرفه ای TC مثل کانکت ها یا سری استدیو برای کار شما کافی هستند (اگه زیاد نباشند)

در مورد میکروفون هم این نکته رو اضافه کنم که هیچ میکروفونی نمیتونه همه ی کاربری شما رو به تنهایی به عهده بگیره.
    شما باید مشخص کنید که میکروفون رو برای چه کاری ، چه سازی یا چه صدایی نیاز دارید.
    انتخاب میکروفون بشدت بستگی که صدا و جایگاه استفاده داره

مانیتور های خانگی هم از حدود قیمت های 150 هزار تومان شروع میشن.
    شما میتونید مانیتور رو بر اساس هزینه انتخاب کنید.(قصه ی هرچقدر پول بدیم ، آش میخوریم )

منظور شما رو از کیبورد متوجه نشدم
    مطمئنن منظورتون کیبورد های کامپیتری نیست ، میمونه ارنجر ها و سینتی سایز ها و میدی کنترلر ها.

2 گزینه ی اول از تخصص من خارجه ، برای میدی هم باید اکتاو مورد نیاز و هزینه ی مد نظرتون رو بفرمایید تا راهنماییتون کنم

بطور کلی اگر لطف کنید برای هر قطعه هزینه ای رو که در نظر گرفتید بفرمایید ، بهتر میتونم کمکتون کنم

موفق باشید
    یا علی

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

ممنون Vioman جان از اینکه راهنماییم کردی.
    حالا به نظر شما چه میکروفونی با توجه به کاری که دارم بیشتر به دردم می خوره!؟!؟ استاتیک یا داینامیک؟؟؟
    تا اونجا که دستگیرم شد شما برای کار من که بیشتر وکال هست نظرتون روی استاتیک هست. می شه یه لطفی بکنین و قیمت برندهایی که گفتین رو هم بگین؟؟؟
    مثلا Sure چه مدلیش یا M-Audio Nova و B2 چه قیمتی هستن و کدوم از اینها بیشتر به کارم میاد و کیفیت کارم رو بالاتر می بره. بازم ممنون می شم قیمت اینهارو بگین. اگه میکروفونه دیگه ایی هست که بیشتر بدردم می خوره بگین.
    در مورد کارت صوتهایی که گفتین می شه یه قیمت بهم بدین و من توضیح دادم راجب ورودی و خروجیهایی که لازم دارم. کارم بیشتر ضبط صدا و خوانندگی هست ممکنه در آینده بخوام سازی هم ریکورد کنم. کارت صوتی که کار من رو در ضمینه وکال پیش ببره و اگر در آینده سازی رو خواستم بهش وصل کنم بتونم ازش استفاده کنم.
    در جایی به من این کارت صوتها پیشنهاد شد نظر شما چیه؟؟؟ اینهایی که شما گفتین بهترن یا اینایی که به من پیشنهاد شد:
    M-Audio Fast Track Pro
    M-Audio Fast Track Ultra
    ESI 1010
    در مورد هدفون من می خوام از این هدفون هم زمانی که می خوام ریکورد کنم استفاده کنم. یعنی آهنگ رو از طریق هدفون گوش کنم و بعد بخونم و هم در هنگام میکس و مستر کردن ازش استفاده کنم. یه جورایی کاره مانیتور رو هم برام انجام بده و قدرت خوبی داشته باشه.
    در جایی به من این مدلها هم پیشنهاد شد، می خواستم نظر شما رو راجبشون بدونم. در ضمن این دو مدلی رو که پیشنهاد دادین رو لطفا قیمتشون رو هم بگین.
    Roland RH-200
    AKG-K66

ممنون دوست عزیز که من رو راهنمایی می کنین.

دوست عزیز سلام

در مورد میکرفون نمیتونم نظر قاطعی بدم

میکروفون به صدا بستگی داره و هزینه

ممکنه صدای شما یا یک میکروفون داینامیک ساده خیلی خوب جواب بده اما با یک میکروفون استاتیک آنقدرا خوب صداتون رو دریافت نکنه.
    بطور کلی کندنسر ها حساسیت بالاتری دارند ، قیمتشون هم بالاتره

کنترل این حساسیت بالا هم مقداری مشکله ، کوچکترین صدا رو دریافت میکنه
    پس به یک محیط ایزوله هم نیاز دارید.

برای درک بهتر تفاوت صدای میکروفون ها پیشنهاد میکنم سری سری به بخش Lab سایت Shure بزنید.
    اگر از اینترنت پر سرعت بهره میبرید به راحتی میتونید یک صدای ثابت رو با تمام میکروفون ها بشنوید تا جنس و گرمای صدای هر کدام رو متوجه بشید.

قیمت مدل های کامل B1 و B2 به ترتیب 180 و 135 هزار تومانه
    همین میکروفن ها به صورت تک به ترتیب 100 و 140 هزار تومان هستند.

مدل نووا هم فکر میکنم حدود 180 تا 200 تومان باشه (قیمت جدید ازش ندارم)

میون این 3 مدل B2 کاملتره.

میکروفون های دیگه هم هستند اما قیمت هاشون بالاتره.
    اگر براتون مشکلی نداره من خدمتتون معرفی کنم.

اما کارت های صوت

در کیفیت و کارایی Fast Track هیچ شکی نیست ، البته برای کارهای خیلی سنگین جواب نمیده (چون USB هستش)

ّFast Ultra شبیه Fast Track Pro هستش با این تفاوت که ورودی های بیشتری داره.
    به نظر من USB از پس این تعداد پورت و I\O برنمیاد.
    من شخصا استفاده از کارت های دیگه یا استفاده از میکسر در کناری کارتی مثل Fast Track Pro رو ترجیح میدم

ٌٍESI ESP 1010 هم یک کارت PCI حرفه ای خیلی خوبه که مشابه مدل خوشنام M-Audio Delta 1010 Full هستش.

البته اگر کار شما با مدل های اکسترنال راه بیوفته دیگه نیازی به PCI ها و هزینه ی اضافی نیست.
    حداکثر بودجه ای که برای کارت صوت در نظر گرفتید چقدره؟

در مورد هدفون

وقتی شما قصد داشته باشید در هنگام رکورد از هدفون استفاده کنید باید هدفونی تهیه کنید که کاملا Close باشه.(هم از داخل ، هم از خارج)

اگر صدا از هدفون خارج بشه هم کیفیت کار رو زیر سوال میبره هم کلا جالب نیست

مانیتور های کلوز خیلی گرون قیمت هستند.
    از 2 مدلی که اشاره کردید ، من فقط صدای یکیش رو شنیدم (AKG K66) و مطمئن هستم که کلوز کامل نیست (مگر در صدا های خیلی کم).
    صدای رولند رو نشنیدماما برند خوشنام و خوبیه.

من فکر میکنم اگر یک هدفون مثل K66 یا K99 رو انتخاب کنید برای کار های غیر از رکورد ، و یک هدفون In Ear انتخاب کنید برای هنگام رکورد ، خیلی استاندارد تر میشه و کم هزینه تموم میشه.

هدفون های داخل گوشی تقریبا هیچ صدایی رو بیرون نمیدن ، در عوض کاملا در گوش قرار میگیرند و چیزی از صدا کم نمیگذارند.
    البته مدل های اکتیو این هدفون ها خیلی خیلی گرونه اما مدل های استاندارد و با کیفیت رو میشه با قیمت های ارزون تر تهیه کرد.

توجه داشته باشید که وقتی In Ear ها داخل گوش قرار میگرند تقریبا هیچ صدایی از بیرون وارد گوش نمیشه ، اگر شما روی صداتون تسلط و تجربه ی کافی رو نداشته باشید با مشکل مواجه خواهید شد (یک تجربه ی شخصی)

قمیت این 2 هدفون باید زیر 100 هزار تومان بشه ، اگر قرار باشه بیشتر از قیمت بشه تهیه ی یک هدفون مانیتور حرفه ای نسبتا کلوز به صرفه تره.

موفق باشید
    یا علی

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

vioman جان
    pc و هدفون و پایه میکروفون و اسپیکر رو که دارم . میکروفون هم که شما می فرمایید pg58 . خب اینم که اوکی شد . اما این کارت صدا که کیفیت مناسبی داشته باشه و اکسترنال باشه و بشه تا حداکثر 200 هزار تهیه کرد چی ؟ کدوم مدل رو پیشنهاد میدی . لازمه بگم که اولویت با ضبط غیر همزمان است . و اینکه فروشنده های منصف در تهران کجایند ؟
    با سپاس دوباره
    دوست عزیز سلام

راستش قیمت کارت های صوت اکسترنال در ایران یک کمی بالاتر از 200 هزار تومان (زیر 300 هزار تومان)

من چند مدل رو خدمتتون معرفی میکنم

M-Audio Fast Track Pro

M-Audio Firewire Solo

Alesis IO2

Lexicon Lambda

Tascam US144

Lexicon Alpha

Presonus Firebox

Tapco Link USB
    و...
    (سعی کردم به ترتیب اولویت ها بنویسم)

همه این مدل ها برای کار شما مناسب هستند.
    در بعضی مدل تعداد ورودی ها حداقل هستش (این حالت خیلی آتیه نگرانه نیست)
    همه ی دستگاه ها زیر 300 هزار تومان قمیت دارند.

آخرین سوال شما سخت ترین سوال کل تاپیکه!

فروشنده؟
    منصف؟!
    چیزی مثل یک شوخی

بورس محصولات صوتی خیابان جمهوری تهران هستش (تقاطع پل حافظ)

موفق باشید
    یا علی

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام خدمت دوست گلم ویومن جان
    آقا شرمنده بازی یه چند تا سوال داشتم ازت...
    ویومن جان من با تحقیقاتی که کردم کلا حرفها بحث هایی که با هم داشتیم الان بین چند تا قطعه برای انتخاب موندم اگه میشه و وقتشو داری با توجه به ایمانی که از نظر انتخاب سخت افزارای صوتی بهت دارم هم نظر شخص خودتو میخوام که اگه لطف کنی مشخصات فنی این دستگاهارو برام یه جوری تفهیم کنی یه جور که بفهمم (مثلا نکات خوبو بدشونو)
    قطعات اینان:
    MIC: M-Audio Nova VA B1 OR B2 با توجه به خاطره ی بدی که از سی3 دارم خیلی به بهرینگر بد بینم از طرفیم تجهیزات واسم مهم نیست واسم خود دمیکروفن مهمه نه این که مثلا باهاش پرت گیرو اینا باشه(تجهیزات خوبی دارم خودم واسه ی میکروفن)
    SOUNDCART:Tapco USBLink VA FAST TRACK PRO VA FIREWIRE SOLO guitarbax va tc 6 ت کارت صدا رو این مدل های نزدیک هم خیلی خیلی مشکل دارم همشون هم هم قیمتا تا حدودی هم مشخصاتشون خیلی شبیه همه من البته بیشتر نظرم رو فایروایر سلو و tcه چون میدونم تبکو این مدلش مال 2 3 سال پیشه بعد تو این درگیری بین این 2 تا بودم که یه مدل MBOX2 هم بهم پیشنهاد شد که بیشتریا میگفتا از امادیو بهتره... واقعا گیج شدم...black box عاله واسه من ولی میگن وکالش بده تازه usb هم هست....tc 6 فکر میکنم خیلی خوبه که اونم فکر کنم گرون شده رفته رو 450 باز .... نمی دونممممممم.... خدت پیشنهادی نداریی؟؟؟ ببین فقت لاین 6 7 تا مشکل نداشته باشه زیاد...وکال خوب باشه ...گیتارم که تو همشون خوبه دیگه ... همین و همین
    ویومن جان این نکترم بگم که من این 2تا سیستم رو بیشتر واسه گیتار الکتریک و مخصوصا 3تار میخوام و وکال متالاز C3 بهرینگر رو ریلاینینگ وکال اصلان خاطره ی خوبی ندارم چون صدا رو خراب میکرد ....
    بعد این کارت صداها کدومشون لاین های بیشتری رو ساپورت میکنه؟؟؟؟؟؟؟
    حداقل 5 6 لاین نیاز دارم...
    اینم بگم ضرر نداره که با پرتولز زیاد کار نکردم خیلی سخت وپیچیدست ...ولی بقریبا 4 ساله که با نیون2 و بیسیک کار کردم واسه همین نیازی فکر نکنم به پرتولز داشته باشم و هزینه ی بیخود بکنم... چون تو یه ماشین که بنزین سوپر ساپورت میکنه بنزین معمولیم میتونی بریزی ولی کل قابلیتاش با بنزین سوپره معلوم میشه...
    یه جوراییم میخوام سیستم ها یعنی همین کارت صدا و میکروفن با هم مچ باشن تا حد اکسر بازده رو بهم بدن یه جرایی اورکلاک بشه ولی نه به اون معنی سخت افزاری...چون خودم تو استودیو هایی که کار میکردم وقتی سیستمی با یه سیستم دیگه مچ نمی شد درد سر میشد آخرم باید اوز میشد
    راجبه خرید نوع کاری کمپرسور و اکلایزرینگ هم اگه اطلاعاتی بدی ممنون میشم... (کمپرسور منزورم همون وسیله ای که یدایی که پایین رکرد شده رو برای گوش دادن به حد نورمال میرسونه و حتی صدای اروده ی خیلی بلندم نمیزاره دیسورت شه و نرمالش میکنه کلا خوراک استدیو خونگیه...) میخوام ببینم کدوم یکی از 3 مدلش بدردم میخوره چون تا حالا فقط تجربه ی کار با یک نوعشو داشتم ...
    و این که آخرین مطلبم بگم یدونه ای
    ببخشید واسه ی این همههههه سوالم ولی ویومن جان اگه لطف کنی فعلا برای این که زیاد مزحمت نشم راجع به کارت صدا بهم جوتب بدی چون شنبه میخوام برم بخرمش ....
    ویومن جان اینم بگم از صفحه ی 25 که نبودم تا این جارو همشو خوندم ولی چیز زیادی دست گیرم نشد...

خیییییلیی گلییی

آهان داشت یادم میرفت یه سوال مسخره هم داشتم این بیلبیلکایی که زیر میکروفن میزارن چه کار مفیدی انچام میده من هرچی با اون و بدون اون تست کردم نفهمیدم واقعا همون کشی مثلثیا که هر میکرو فونی فقط باید مخصوص خودشو بهش بزنی همون سیاها که بالای پایه و زیر میکروفن ببخشید اسمش و یاد نمیگیرم تا حالا چند بار از چند نفر پرسیدم اسمشو ولییییییی

بازم میگگگم عاشقتم یه دونه ای دردونه ای اصل خود امادیوییییی
    به دادممممم برس ویومن کجایی
    ویومن جان بابت غلطا شرمنده این کیبرد فارسی نداره از حروف مشابه استفاده میکردم ::
    اگه خودتم کلا" پیشنهاد دیگه ای داری خوشحال میشم بهم بگی ...
    بوجه ای که کنار گزاشتم
    300 برای کارت صدا // البته اگه اینا جابمو نده میتونم از خیر افکت بگزرم و اونو نگیرم که در این صورت 60 تا 70 تومن به این قسمت اضافه میشه ... که اگه این طور بشه فکر کنم ESI esp1010 یا 410 فایروایر واسم بهترین گذینه ها باشه .... وای که چقدر سخته انتخاب ااوففف فقط میگم اگه 100 * 100 جواب نمیده این کار بکنم چون منظورم از لاین اینه که مثلا 4 بار 1 نتو جدا جدا بزنی بعد با افکت های مختلف بزاری زیر هم دیگه با هم سینک کنی تو برنامه منظورم لاینای ایجوری بود حالا دیگه نمی دونم..... میخام کارت صدا تو اکترود آخر کم نیاره مثلا 6 تا لاین صداهاشون قاتی پاتی بشههه...................اینم بگم من 3 تا یا حد اقل 2تا وردی میک میخام چون واسه ضبط 3 تار و دفمم باید 2 با میک کچیک بزارم ... می تونم میکسر وصل کنم بعدا سر راهش مهم نیست ولی خب کیفیت میاد پایین این خیلی خیلی واسم مهمه که اگه قراره یه 4 کاناله سر راهش باشه چه مارکی از همه بهتره که باعث افت صدا نشه میخوام max کیفیت رو بگیرم از دستگاه....
    250 برای میکروفن
    40 برای کابل
    130 هدفون
    50 60 یه باکس بعدا راجع به مهندسیش طراحیش باهات صحبت میکنم چون میخوام مثل آکوستیک معمولی ولی با وسایل دیگه باشه چون قیافش واسم مهم نیست
    I MISS U :d:dd:d:d:d:d:d:dd::d:dd: :*:*:*:*:*
    یه سوال آخر یادم رفت بخوام همشو ببرسم این که... ای نووا از امادیو دوال دیافراگمه یا تک؟؟؟؟؟ بعد این بهرینگر تو سری سی تک دافراگمش خیلی با دابلش فرق داشت سری بی هم همینه؟؟؟؟؟بعد نووا از امادیو دیافراگمش از طلاس فکر کنم چن طلا رسانایی بیشتری داره یه مزیت باشه؟؟؟ بعد یه مدلم دیدم میکروفن اسم برندش تا حالا نشنیده بودم قیمتش 200 و خورده ای بود بعد یه میکروفن حرفه ای داشت 2تام اسمال استریو مثل c2 برای ساز چیزی راجع به این نشنیدیییی؟یه مدلم از akg بود PERCEPTION 100 قیمتشم 220 بود ... (گیر کردم) :( از مدلای دیگه چی؟ رو 200 تومن چیزی نیست؟؟؟ حالا یزره کمتر بیشتر
    ببخشید بابت پست ها یکی یکی داره یادم میاد آخه....
    نظرت راجع به InfraSonic Quartet چیه؟؟؟؟ من پاور سیستمم ضعیفه با این مشکلی پیش نمیاد؟؟؟ کلا" اونایی که گفتم بهره یا InfraSonic Quartet ؟؟؟؟ فکر کنم اکه اینو بگیرم واسه میکروفن و اینییسترومنتالم (گیتار الکتریک) باید یه میکسرم بگیرم نه؟؟؟؟یا کلا از کارتای pci تو این قیمت چی پیشنهاد میدی آخه کیفیت حرف اول و میزنه واسم...192 ایی که حداقا 69 باشه خیلی از 96 ای که 48 یا 44 هم نباشه بهتره نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با این که میدونیم دیجیتال نیست ولی کیفیت؟؟؟؟یه جورایی ام usb نمیخام چون لاینام به 10 تام میرسه :(( این که کارتای اکسترنال اینترنال اونا تو 300 چیزی ندارن؟؟؟؟
    دمت گرم ویومن یه راهنمایی توپ بکن که سرم داره گیج میره
    دوست من
    تا ظهر بهم فرصت میدی؟:43:

خواب داره غلبه میکنه
    حجم مطلب زیاده میترسم اشتباه کنم

درود بر تو

5. 2 کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Street.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز سلام

در مورد میکرفون نمیتونم نظر قاطعی بدم

میکروفون به صدا بستگی داره و هزینه

ممکنه صدای شما یا یک میکروفون داینامیک ساده خیلی خوب جواب بده اما با یک میکروفون استاتیک آنقدرا خوب صداتون رو دریافت نکنه.
    بطور کلی کندنسر ها حساسیت بالاتری دارند ، قیمتشون هم بالاتره

کنترل این حساسیت بالا هم مقداری مشکله ، کوچکترین صدا رو دریافت میکنه
    پس به یک محیط ایزوله هم نیاز دارید.

برای درک بهتر تفاوت صدای میکروفون ها پیشنهاد میکنم سری سری به بخش Lab سایت Shure بزنید.
    اگر از اینترنت پر سرعت بهره میبرید به راحتی میتونید یک صدای ثابت رو با تمام میکروفون ها بشنوید تا جنس و گرمای صدای هر کدام رو متوجه بشید.

قیمت مدل های کامل B1 و B2 به ترتیب 180 و 135 هزار تومانه
    همین میکروفن ها به صورت تک به ترتیب 100 و 140 هزار تومان هستند.

مدل نووا هم فکر میکنم حدود 180 تا 200 تومان باشه (قیمت جدید ازش ندارم)

میون این 3 مدل B2 کاملتره.

میکروفون های دیگه هم هستند اما قیمت هاشون بالاتره.
    اگر براتون مشکلی نداره من خدمتتون معرفی کنم.

اما کارت های صوت

در کیفیت و کارایی Fast Track هیچ شکی نیست ، البته برای کارهای خیلی سنگین جواب نمیده (چون USB هستش)

ّFast Ultra شبیه Fast Track Pro هستش با این تفاوت که ورودی های بیشتری داره.
    به نظر من USB از پس این تعداد پورت و I\O برنمیاد.
    من شخصا استفاده از کارت های دیگه یا استفاده از میکسر در کناری کارتی مثل Fast Track Pro رو ترجیح میدم

ٌٍESI ESP 1010 هم یک کارت PCI حرفه ای خیلی خوبه که مشابه مدل خوشنام M-Audio Delta 1010 Full هستش.

البته اگر کار شما با مدل های اکسترنال راه بیوفته دیگه نیازی به PCI ها و هزینه ی اضافی نیست.
    حداکثر بودجه ای که برای کارت صوت در نظر گرفتید چقدره؟

در مورد هدفون

وقتی شما قصد داشته باشید در هنگام رکورد از هدفون استفاده کنید باید هدفونی تهیه کنید که کاملا Close باشه.(هم از داخل ، هم از خارج)

اگر صدا از هدفون خارج بشه هم کیفیت کار رو زیر سوال میبره هم کلا جالب نیست

مانیتور های کلوز خیلی گرون قیمت هستند.
    از 2 مدلی که اشاره کردید ، من فقط صدای یکیش رو شنیدم (AKG K66) و مطمئن هستم که کلوز کامل نیست (مگر در صدا های خیلی کم).
    صدای رولند رو نشنیدماما برند خوشنام و خوبیه.

من فکر میکنم اگر یک هدفون مثل K66 یا K99 رو انتخاب کنید برای کار های غیر از رکورد ، و یک هدفون In Ear انتخاب کنید برای هنگام رکورد ، خیلی استاندارد تر میشه و کم هزینه تموم میشه.

هدفون های داخل گوشی تقریبا هیچ صدایی رو بیرون نمیدن ، در عوض کاملا در گوش قرار میگیرند و چیزی از صدا کم نمیگذارند.
    البته مدل های اکتیو این هدفون ها خیلی خیلی گرونه اما مدل های استاندارد و با کیفیت رو میشه با قیمت های ارزون تر تهیه کرد.

توجه داشته باشید که وقتی In Ear ها داخل گوش قرار میگرند تقریبا هیچ صدایی از بیرون وارد گوش نمیشه ، اگر شما روی صداتون تسلط و تجربه ی کافی رو نداشته باشید با مشکل مواجه خواهید شد (یک تجربه ی شخصی)

قمیت این 2 هدفون باید زیر 100 هزار تومان بشه ، اگر قرار باشه بیشتر از قیمت بشه تهیه ی یک هدفون مانیتور حرفه ای نسبتا کلوز به صرفه تره.

موفق باشید
    یا علی
    Vioman جان خیلی خوشحال شدم که دوباره دیدم،

میکروفونهایی که گفتین قیمت بالاتری داره می شه بگین اسماش رو!؟ البته نه زیاد بالا. نهایتا تا 300 تومن. اگر فکر می کنین از این مدلهایی که گفتین بهترن و بیشتر به کارم میان.
    در مورد کارت صوت من تا 650 تومن می تونم هزینه کنم. گفتین اگه کار من با کارتهای اکسترنال راه بیفته؟؟؟!!! من کارم رو خدمتتون گفتم. برای ضبط صدا و ریکورد کردن وکال بیشتر می خوام، شاید در آینده یعنی این احتمال هست که بخوام از ساز هم استفاده کنم در کارام. نوع صدام رو هم گفتم حالا با این تفاسیر شما چه نو کارت صوتی رو پیشنهاد می دین؟؟؟
    نظرتون در مورد هدفونهای AKG K-270 و AKG-240 چیه!؟!؟ این هدفونها مانیتور هستند؟ یا با وجود این هدفونها شما عقیده دارین بازم که یک هدفون In Ear باید در کنار AKG-66 بگیرم؟؟؟ AKG20-270 چطورن؟؟؟

یه پستی براتون گذاشته بودم که مثل اینکه هنوز مطالعش نکردین، الان این پایین نوشتم لطفا بخونین و راهنماییم کنین. خیلی خیلی ممنون:
    یکی از کسانی که 8 ساله استادیو داره این مارک کارت صوت رو بهم پیشنهاد کرد و تاکید زیادی هم روش داشت. خواستم نظر شما و یا بقیه دوستانی که اطلاعاتی دارند رو بدونم، کارت صوت: Presonus Fire Box

اینم اطلاعاتی در موردش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شما فکر می کنین این کارت برام مناسبه؟ یا اون مدلهایی رو که خودتون پیشنهاد کردین رو بهتر از این می دونین!؟!؟

و گفتن این میکروفون بیشتر از Rode NT2-A به کارم میاد. ==> Rode NT1-A
    فرق این 2 میکروفون در چیه!؟!؟
    Last edited by Street.Boy; 11-08-2009 at 11:16.

داره خودمونی میشه creeep's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

12

دوست من
    تا ظهر بهم فرصت میدی؟:43:

خواب داره غلبه میکنه
    حجم مطلب زیاده میترسم اشتباه کنم

درود بر تو
    خیلی گلی چرا که نه شما ببخشید که ما اینقد مزاحمت میشیم ممنونت میشم ویومن جان ممنون برای وقتی که میزاری ایشالا بشه جبران کنیم

داره خودمونی میشه reza_hichi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزیز سلام

من باید صمیمانه از شما و دیگر دوستان بابت تاخیری که داشتم معذرت خواهی کنم:43:
    ناهماهنگی و بی برنامه گی و سفرهای پیش بینی نشده باعث شده که یک کمی کمرنگ بشم
    قول میدم تا اواسط هفته ی دیگه به پررنگی قبل بشم

اول تبریک میگم بابت خرید مخلوط کن صوتی (فارسی پاس میداریم!)

دوم سوالتون

کارت شما اگر مدل ثابت ZS2 باشه 2 ورودی مستقیم اینسترومنت یا لاین داره که هردوش TRS 1/4 هستش.

شما میتونی اتصال رو با یک کابل و سوکت استریو برقرار کنی و یا اینکه از 2 کابل و سوکت مونو استفاده کنی.

روش اول (روش استریو با یک کابل) جمع و جور تره و پورت کمتری مصرف میشه اما در روش دوم تسلط شما روی کانال های R & L و جلوگیری از نویز بیشتره.

کافیه یک کابل کواکسیال خوب به متراژ مورد نیاز تهیه کنید (هرچقدر متراژ کمتر باشه بهتره)
    بعد بدید براتون هر دو طرفش رو جک 1/4 بزنن.(برای میکسر به کارت)

برای میکروفون هم یک سر کابل باید XLR باشه

موفق باشید
    سلام
    خیلی ممنون استاد
    یک سوال . چرا فقط یک سر کابل میکروفن باید xlr باشه
    مگر نه باید از میکروفن به میکسر XLR TO XLR باشه؟؟؟
    یک سوال دیگه. خوب با یک سیم استریو با فیش ۱.۴
    یکی میخوره تو لاین این

اون سر فیش چی کجای میکسرمیخوره؟؟؟
    مگر معمولا نباید دو تا فیش مونو به میکسر بخوره?
    ممنون
    Last edited by reza_hichi; 11-08-2009 at 12:52.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

11

Vioman جان خیلی خوشحال شدم که دوباره دیدم،

میکروفونهایی که گفتین قیمت بالاتری داره می شه بگین اسماش رو!؟ البته نه زیاد بالا. نهایتا تا 300 تومن. اگر فکر می کنین از این مدلهایی که گفتین بهترن و بیشتر به کارم میان.
    در مورد کارت صوت من تا 650 تومن می تونم هزینه کنم. گفتین اگه کار من با کارتهای اکسترنال راه بیفته؟؟؟!!! من کارم رو خدمتتون گفتم. برای ضبط صدا و ریکورد کردن وکال بیشتر می خوام، شاید در آینده یعنی این احتمال هست که بخوام از ساز هم استفاده کنم در کارام. نوع صدام رو هم گفتم حالا با این تفاسیر شما چه نو کارت صوتی رو پیشنهاد می دین؟؟؟
    نظرتون در مورد هدفونهای AKG K-270 و AKG-240 چیه!؟!؟ این هدفونها مانیتور هستند؟ یا با وجود این هدفونها شما عقیده دارین بازم که یک هدفون In Ear باید در کنار AKG-66 بگیرم؟؟؟ AKG20-270 چطورن؟؟؟

یه پستی براتون گذاشته بودم که مثل اینکه هنوز مطالعش نکردین، الان این پایین نوشتم لطفا بخونین و راهنماییم کنین. خیلی خیلی ممنون:
    یکی از کسانی که 8 ساله استادیو داره این مارک کارت صوت رو بهم پیشنهاد کرد و تاکید زیادی هم روش داشت. خواستم نظر شما و یا بقیه دوستانی که اطلاعاتی دارند رو بدونم، کارت صوت: Presonus Fire Box

اینم اطلاعاتی در موردش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شما فکر می کنین این کارت برام مناسبه؟ یا اون مدلهایی رو که خودتون پیشنهاد کردین رو بهتر از این می دونین!؟!؟

و گفتن این میکروفون بیشتر از Rode NT2-A به کارم میاد. ==> Rode NT1-A
    فرق این 2 میکروفون در چیه!؟!؟

سلام دوست عزیز این کارت صدایی که گفتی من یه استودیو نیمه حرفه ای یه کوچولو پایین تر که میکس کاراشونو داشتم میرفتم به عنوان کارت صدای دوم ازش استفاده میکردن یه (یه توضیح بدم واسه این که بدونی تو میکس کیفیت صدای اکسپورت و کمپرس شده با سخت افزار خیلی مهمه و اگه صدا خوب و با کیفیت نباشه کار خیلی گره میخوره) بعد یه بر که ورودی ای کارتو روش کار کردم زیاد مشکلی واسم پیش نیاورد و صدای خوبی داشت (نویز و لبه های تیز نداشت)چون کیفیت صدا هرچی بیشتر باشه زتهداد مثلث و مربعهای که موج 2 بعدی صدا رو میسازم بیشتره مثلا شما اگه با میکروفن هدست ریکرد کنی تو نه برنامه حرفه ای اینو متوجه میشی حالا تو کمپرس این صداها و موجا توی سونفور÷ این مشکل حتی تو حرفه ای ترین سیستم ها اگه بد صدا برداری بشه پیدا میشه و خود به خود حذف میشه تا مثلا یه 60 ضلعی بشه دایره حالا شما فکر کن یه 20 ضلعی هم بشه دایره مطمعنا کیفیت 60 ضلعی بهتره خوب... حالا اگه حد استاندارد یه استدیو معمولی رو 100 ضاعی بگیریم فایر باکس با یه صدابرداری و شرایط خوب 65 تا 70ضلع رو پوشش میده که این خیلی خوبه ولی اینو بدون این کارت صدا بیشتر برای ضبط ساز جواب میده و عالی ولی خوب قیمتش تو ایران 450 تا 480 تومن (قیمت 1کی 2 ماه پیش) و تو این قیمت (که البته واقعا چراش معلوم نیست تو ایران واسه چی اینقدر زیاده) بنظر من از خیر این بگذر البته میگم تو دنج فز مدلای 6 و 8 تش با فایر وایرای سولو و اینا بهتره ولی خوب من با 610 کار نکردم ولی این جور که شنیدم و استاد مون آقای امیر آقا اگه اشتباه نکرده باشم (ویومن) جان مدل تکمیل شده ی 410 ه و 410 هم خیلی خوب بود ولی خوب قدیمی ... من با 1010 ه ای اس پی یه تست کوچیک گرفتم (البته برای ساز ستار) خیلی خوشم اومد ازش) ولی خوب میگم اگه شما یه دستگاه همه کاره میخوای فایر باکس عالیه و استاندارد به شرطی این که برا میکروفن یه چیز خوب براش تهیه کنی و کابل (کابل واقعا مهمه) کابل دانلوپ من آخرین قیمتی که ازش دارم 35 بود البته 5 متریش 2 متریم داره ارزن تر خوب... دیگه این عکسو ببینی بیشتر میفهمی منظورمو ... اینم بگم استدیو ها معمولا 410 رو بهم پیشنهاد دادن ولی یه مغازه تو جمهوری فایر وایرو بهم پیشنها داد ... میگم در هد متوسط تو همه چیه (اگه حرفه ای رو دستگاهای گرون قیمت در نظر بگیریم) شما که فقط واسه وکال میخوای دنبال یه دستگاه باش بنظر من که وکال بالا باشه و مثلا ورودیاش کمتر باشه ... البته ببین ویومن بهت چی میگه من در این حد ها نیستم اینم که گفتم تجربه خودم بو که تو استدیوها با توجه و مقایسه وسایلی که باهاشون کارکردم دستگرم شده ...

دوست غزیز در باره هدفونایی که توی گوش میرن من واسه نوع حرفم و رشته ی تحصیلیم روزی نزدیک 3 تا 4 ساعت آهنگ گوش میدم و وسواس خواسیم رو کیفیت آهنگ دارم و بیشتر هدفون های توگوشی اورجینال و کیفیت بالارم تست کردم ام آدیو دمدا از این هدفون ها داره که کیفیت صداش واقعا بالاس و اصلا اونو با بقیه نمیشه مقایسه کرد ولی خوب قیمتش بالاس ... بعد از اون هدفون سونی اریکسون مدل w980 ه که بخاطر استفاده از کریستال خوبی که توش شده به عنوام آکوستیک مرکس من خودم رو گوشی گرفتم و کلن شکل ظاهریش هم با بقیه هدفونای سونی اریکسون فرق داره عالی بود هم کبسول هوا و بیس داشت هم شفافیت بالای صدا ولی شاید بخاطر مصرف زیاد من یا شایدم برای کیفیت بد در مقابل کمیت بالا 2 ماه نشده خراب شد حدودا 1 ماه پیش وقتی دنبال هدفئن خوب رو 50 تا 60 بودم خیلی مدلارو از کریتیو تا نمون های اورجینال لاجیتچ تست کردم تا به یه مدل ارزون قیمت ولی باور نکردنی از سامسونگ رسیدم تو پاسا÷ ایرانیان همئن دم درم داشت...رفته بودم برای تست سونس ها که دیدم و تستش کرم واقعا معرکس ولی خوب خیلی خیلی هم ارزونه من 23 گرفتم درسته به لاجیتچ و ایسمن نمیرسه ولی ز کریتیو و مدلای سونی خیلی سر تره...
    بعد من تا هالا ندیدم کسی برای وکال صدا از اینا استفاده کنه ویومن راست میگه واست مشکل درست میکنه چون اگه صدایی که تو خودت می پیچه رو گش کنی و صدای که از میکروفت میاد ت هدفن هم فرق زیادی داره هم اصلا نمیتنی ر کتم کار کنی چون صداتو نا خواسته میبری بالا تا بشنوی و این اصلا خوب نیست چون تو همین جوریش هدفون و خاموش که بزاری تو گوشت نمیتونی صدای دوم خودتو بشنوی و صداتو میبری بالا چه برسه به این که آهنگم باشه و اون صدای بلند این هدفون ها دیگه اصلا نمیتئنی بخونی ولی کثلا برای گیتار زدم عالیین
    خوب دوست عزیز ببخشید سرتو درد آوردم
    امید وارم تونسته باشم کمکی کرده باشم

10. این کاربر از creeep بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Street.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز این کارت صدایی که گفتی من یه استودیو نیمه حرفه ای یه کوچولو پایین تر که میکس کاراشونو داشتم میرفتم به عنوان کارت صدای دوم ازش استفاده میکردن یه (یه توضیح بدم واسه این که بدونی تو میکس کیفیت صدای اکسپورت و کمپرس شده با سخت افزار خیلی مهمه و اگه صدا خوب و با کیفیت نباشه کار خیلی گره میخوره) بعد یه بر که ورودی ای کارتو روش کار کردم زیاد مشکلی واسم پیش نیاورد و صدای خوبی داشت (نویز و لبه های تیز نداشت)چون کیفیت صدا هرچی بیشتر باشه زتهداد مثلث و مربعهای که موج 2 بعدی صدا رو میسازم بیشتره مثلا شما اگه با میکروفن هدست ریکرد کنی تو نه برنامه حرفه ای اینو متوجه میشی حالا تو کمپرس این صداها و موجا توی سونفور÷ این مشکل حتی تو حرفه ای ترین سیستم ها اگه بد صدا برداری بشه پیدا میشه و خود به خود حذف میشه تا مثلا یه 60 ضلعی بشه دایره حالا شما فکر کن یه 20 ضلعی هم بشه دایره مطمعنا کیفیت 60 ضلعی بهتره خوب... حالا اگه حد استاندارد یه استدیو معمولی رو 100 ضاعی بگیریم فایر باکس با یه صدابرداری و شرایط خوب 65 تا 70ضلع رو پوشش میده که این خیلی خوبه ولی اینو بدون این کارت صدا بیشتر برای ضبط ساز جواب میده و عالی ولی خوب قیمتش تو ایران 450 تا 480 تومن (قیمت 1کی 2 ماه پیش) و تو این قیمت (که البته واقعا چراش معلوم نیست تو ایران واسه چی اینقدر زیاده) بنظر من از خیر این بگذر البته میگم تو دنج فز مدلای 6 و 8 تش با فایر وایرای سولو و اینا بهتره ولی خوب من با 610 کار نکردم ولی این جور که شنیدم و استاد مون آقای امیر آقا اگه اشتباه نکرده باشم (ویومن) جان مدل تکمیل شده ی 410 ه و 410 هم خیلی خوب بود ولی خوب قدیمی ... من با 1010 ه ای اس پی یه تست کوچیک گرفتم (البته برای ساز ستار) خیلی خوشم اومد ازش) ولی خوب میگم اگه شما یه دستگاه همه کاره میخوای فایر باکس عالیه و استاندارد به شرطی این که برا میکروفن یه چیز خوب براش تهیه کنی و کابل (کابل واقعا مهمه) کابل دانلوپ من آخرین قیمتی که ازش دارم 35 بود البته 5 متریش 2 متریم داره ارزن تر خوب... دیگه این عکسو ببینی بیشتر میفهمی منظورمو ... اینم بگم استدیو ها معمولا 410 رو بهم پیشنهاد دادن ولی یه مغازه تو جمهوری فایر وایرو بهم پیشنها داد ... میگم در هد متوسط تو همه چیه (اگه حرفه ای رو دستگاهای گرون قیمت در نظر بگیریم) شما که فقط واسه وکال میخوای دنبال یه دستگاه باش بنظر من که وکال بالا باشه و مثلا ورودیاش کمتر باشه ... البته ببین ویومن بهت چی میگه من در این حد ها نیستم اینم که گفتم تجربه خودم بو که تو استدیوها با توجه و مقایسه وسایلی که باهاشون کارکردم دستگرم شده ...

دوست غزیز در باره هدفونایی که توی گوش میرن من واسه نوع حرفم و رشته ی تحصیلیم روزی نزدیک 3 تا 4 ساعت آهنگ گوش میدم و وسواس خواسیم رو کیفیت آهنگ دارم و بیشتر هدفون های توگوشی اورجینال و کیفیت بالارم تست کردم ام آدیو دمدا از این هدفون ها داره که کیفیت صداش واقعا بالاس و اصلا اونو با بقیه نمیشه مقایسه کرد ولی خوب قیمتش بالاس ... بعد از اون هدفون سونی اریکسون مدل w980 ه که بخاطر استفاده از کریستال خوبی که توش شده به عنوام آکوستیک مرکس من خودم رو گوشی گرفتم و کلن شکل ظاهریش هم با بقیه هدفونای سونی اریکسون فرق داره عالی بود هم کبسول هوا و بیس داشت هم شفافیت بالای صدا ولی شاید بخاطر مصرف زیاد من یا شایدم برای کیفیت بد در مقابل کمیت بالا 2 ماه نشده خراب شد حدودا 1 ماه پیش وقتی دنبال هدفئن خوب رو 50 تا 60 بودم خیلی مدلارو از کریتیو تا نمون های اورجینال لاجیتچ تست کردم تا به یه مدل ارزون قیمت ولی باور نکردنی از سامسونگ رسیدم تو پاسا÷ ایرانیان همئن دم درم داشت...رفته بودم برای تست سونس ها که دیدم و تستش کرم واقعا معرکس ولی خوب خیلی خیلی هم ارزونه من 23 گرفتم درسته به لاجیتچ و ایسمن نمیرسه ولی ز کریتیو و مدلای سونی خیلی سر تره...

بعد من تا هالا ندیدم کسی برای وکال صدا از اینا استفاده کنه ویومن راست میگه واست مشکل درست میکنه چون اگه صدایی که تو خودت می پیچه رو گش کنی و صدای که از میکروفت میاد ت هدفن هم فرق زیادی داره هم اصلا نمیتنی ر کتم کار کنی چون صداتو نا خواسته میبری بالا تا بشنوی و این اصلا خوب نیست چون تو همین جوریش هدفون و خاموش که بزاری تو گوشت نمیتونی صدای دوم خودتو بشنوی و صداتو میبری بالا چه برسه به این که آهنگم باشه و اون صدای بلند این هدفون ها دیگه اصلا نمیتئنی بخونی ولی کثلا برای گیتار زدم عالیین

خوب دوست عزیز ببخشید سرتو درد آوردم

امید وارم تونسته باشم کمکی کرده باشم

مرسی دوست عزیز از راهنماییت و اینکه تجربیاتتو در اختیار من گذاشتی.
    شما این کارت صوت رو تایید می کنین؟ یا فکر می کنین به درد کار من نمی خوره. گفتین زیاد برای وکال خوب نیست و بیشتر به درد ساز می خوره ولی اونیکه این کارت رو معرفی کرد با توجه به اینکه می دونست کارم چیه گفت این خیلی مناسبه برای من. حالا من گیج شدم واقعا که چیکار کنم.
    می گن USB اصلا خوب نیست و الان همه دارن Firewire میگیرن. خلاصه کلا گیج شدم که برم سراغ کدوم کارت.
    در مورد هدفون اشاره ایی به AKGها نکردین. نظرتون راجب 240-270 یا کلا AKG چیه؟؟؟؟
    مگه هنگام ریکورد من صدای خودم رو که در حال خوندن هستم با همون کیفیتی که داره ریکورد می شه از طریق هدفون نمی شنوم؟؟؟ پس دیگه چرا صدام رو ببرم بالا و مشکل پیش بیاد. نمی دونم شاید من دقیقا متوجه منظورتون نشدم.
    یعنی شما می گین برای ریکورد و برای میکس و مستر کردن از چه هدفونی استفاده کنم که با کیفیت و قدرت بالایی باشه؟؟؟ و مشکلی برام بوجود نیاد؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

11

مرسی دوست عزیز از راهنماییت و اینکه تجربیاتتو در اختیار من گذاشتی.
    شما این کارت صوت رو تایید می کنین؟ یا فکر می کنین به درد کار من نمی خوره. گفتین زیاد برای وکال خوب نیست و بیشتر به درد ساز می خوره ولی اونیکه این کارت رو معرفی کرد با توجه به اینکه می دونست کارم چیه گفت این خیلی مناسبه برای من. حالا من گیج شدم واقعا که چیکار کنم.
    می گن USB اصلا خوب نیست و الان همه دارن Firewire میگیرن. خلاصه کلا گیج شدم که برم سراغ کدوم کارت.
    در مورد هدفون اشاره ایی به AKGها نکردین. نظرتون راجب 240-270 یا کلا AKG چیه؟؟؟؟
    مگه هنگام ریکورد من صدای خودم رو که در حال خوندن هستم با همون کیفیتی که داره ریکورد می شه از طریق هدفون نمی شنوم؟؟؟ پس دیگه چرا صدام رو ببرم بالا و مشکل پیش بیاد. نمی دونم شاید من دقیقا متوجه منظورتون نشدم.
    یعنی شما می گین برای ریکورد و برای میکس و مستر کردن از چه هدفونی استفاده کنم که با کیفیت و قدرت بالایی باشه؟؟؟ و مشکلی برام بوجود نیاد؟
    خوب دوست من بزار اول به بحث هدفون بپردازیم...
    ببین هدفون برای ریک با هدفون برای میکس فرق داره اگه کار شما فقط رپ باشه برای میکس بیشتر باید بتونین خلاقیت داشته باشید و با پلاگین ها و افکت ها کار کنین اما برای سبک های دیگه توسیه میکنم میکسرو بدید بیرون براتون انجام بدن ....
    و اما هدفونها ببین دوست من هدفون برای استتودیو ارجعیت با آ کا جس چون تغریبا بی رقیبه ...
    مدل 270 رو باهاش کار نکردم
    اما مدل 240 باید بگم عالیه ولی کلوز یا همون کلوس نیست ... به دلایلی که الان رو عکس برات توضیح میدم...

خوب فکر کنم متوجه شده باشی چون صدا از این فیلتر های کنترل بیس خارج میشه تا صدا تو هدفون نپیچه و کیفیتش بره بالا تر
    و این هم k66

خوب این هم به همین ترتیب... ببین شما وقتی رکورد می کنی صدای صاف خودت فقط رکورد میشه جدا از آهنگ یعنی اگه آهنگو میوت کنی صدای خودت رو خالی میشنوی... حالا اگه هدفون قرار باشه صداش بیاد بیرون و با صدای خودت مخلوط شه هم کیفیت صدای خودت میاد پایین هم بیت خراب میشه هم کیفیت کلی کار در نتیجه خو بیت و صدا رو هم کمپرس نمیشه و بیت صدای تیز بخودش میگره ...
    و اما یک هدفون کلوز :
    ببین تو 80% استودیو های نیمه حرفه ای تو ددروم یا اتاق اکوستیک از هدفون های k44 استفاده میکنن که خیلی خوبه و تغریبا میشه گفت کلوزه و هیچ مشکلی نداره...قیمتش هم مناسبه

ولی خوب این هدفون درسته خیلی خوبه ولی خوب در هد مانیتورینگ نیست(هدفئن مانیتورینگ فقط برای میکس و صدا برداری و زدن ساز لایو و آهنگ سازی استفاده میشه و واسه خود رکورد خواننده زیاد حیاتی نیست...
    من پیشنهادم اینه شما به جای 240 و 270 شما یه k44 برای ریک بگیر در حدود 40 تا 50 تومان و تقریبا نزدیک 180 برات میمونه که میتونی یه هدفون خوب مانیتورینگ بگیری (مدلش خاطرم نیست ولی از akg هستش و در حد مانیتورینگ واقعیه)...
    البته از برندبهرینگر یه مدل 35 تومانی هست که اونم کلوزه ولی ضعیف تر...
    --------------------------------------------------------
    در مورد کارت صدا من به ویومن ایمان کامل دارم سعی کن نظر اونو ارجعیت قرار بدی ...
    ببین دوست من کارت فایرباکس یه کارت همه کارس با توجه به این که شما نیاز آنچنانی به ورودی و خوروجی ساز نداری و تجربه ی حرفه ای هم روی صدا برداری نداری فکر نمی کنم بتونی خوب تنظیم نرم افزاری (از تو خود برنامه ی کاربردیت) کنیش و از 100% توانش استفاده کنی نظر شخصی من میگه این کارت زیاد مناسب نیست ولی باز هم شما اید که نظرتون مهمه ولی با توجه به این که این کارت خودش cd اورجینال کیوبیس رو داره و از نیوندو پشتیبانی کامل میکنه که این خودش یه امتیاز بزرگ برای صدابردار چرا ک کاربی که از نرم افزار نیوندو پشتیبانی کال کنه تو این برنامهه مشکلات کمتری داره و قابلتای پنهان نیوندو رو به تور اتوماتیک به کار میگیره که فکر میکنم دوست شما برای همین این کارتو پیشنهاد کرده...

کارتای 1usb برای کارای سنگین خوب عمل نمیکنن بله... ولی این دلیل نمی شه که کارتای فایروایر بی نقص باشن
    این تفاوت سرعت پرتا که از خود سایت امادیو برداشتم
    Connection Maximum Speed USB 1.1 12Mbps USB 2.0 480Mbps FireWire 400 400Mbps
    همون طور که دیدید usb2 بیشتره.....
    ولی خوب اگر پافشاری شما روی فایر وایره...
    بنظر من این سیستم برای شما بهترین بازده رو داره و بهترین کیفیت...
    شما به کارت Firewire solo برای کار شما بنظر من اگه با یک میکسر خوب که کیفیت رو پایین نیاره مثل پی وی مچ بشه (چون پی وی ها میکسر های دیجیتال هستند و تنظیماتشون سخت افزاریه و اگه شما اصلا بلد نباشید با برنامه کار کنید هم به راحتی بهترین تنظیمات رو روی صدا میتونید به وسیله ی این میکسر انجام بدید... یا میتونید یه 410 بگیرید یا 610 که در این صورت فکر نمیکنم دیگه به میکسر هم نیاز باشه ...
    -------------------------------------------------------
    در مورد هدفون تو گوشیم ببین خلاصه بگم صدایی که خودت از خودت میشنوی حاصل پیچیدن و انعکاس صدا توی بدن و صدایی که رکورد میشه شامل صدایی میشه که توی معده و بینی و دهان مییچه بدون انعکاس و برگشت یعنی صدات اصلا اونی که فکر میکنی نیست بعدم شما مصلا گوشاتو محکم بگیر اون وقت موقع حرف زدم با کسی چون دیگه با گوشات نمیشنوی و فقط انعکاس درونیتو میشنوی صدات رو بالا تر میبری ...حالا فکر کن آهنگ که پخش باشه اونم مستقیم تو گوشت بدون همن صدای درونی ببین هدفون تو گوشی با هدفون معمولی فرقی که داره تو گ.شیا کل صدا رو به تور مستقیم میفرستا تو گوشت که هدفونای خلبانی این کارو نمی کنن و عملا بیرون گوش هستن پس شما صدای درونیه خودتو داری....در صورتی که تو گوشی ها دیگه هیچ صدای درونی در کار نیست و فقط صدای مادرت هست ... مثل این میمونه مه قبلا رکورک کردی و الان داری گوش میکنی یه جور شوک از صدای خودت بهت دست میده بعد اگه موقع خوندن صدای درونیتو نشنوی حس خوندنت از بین میره و طبعا کارت بی حس و بی رگ می شیه و بقیشم که خودت میدونی

امید وارم اطلاعات ناقصم کمکی کرده باشه

Last edited by creeep; 11-08-2009 at 18:17.

13. این کاربر از creeep بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •