1- در مورد فلاش باید بگم که در همان قسمت یک گزینه به نام Flash هست, شما این گزینه را انتخاب کن و در آن Always On را اتتخاب کن....
2- در این مورد هنوز خودم دلیلشو متوجه نشدم![]()
1- در مورد فلاش باید بگم که در همان قسمت یک گزینه به نام Flash هست, شما این گزینه را انتخاب کن و در آن Always On را اتتخاب کن....
2- در این مورد هنوز خودم دلیلشو متوجه نشدم![]()
تكذيبيه:
باتوجه به گفته هاي ويوتي داران، صداي مونو از هدفون پخش ميشه، احتمالا گوشي من مشكل داره؛ پس خبر پايين درست نميباشد؛ شرمنده ي دوستان
یک خبر بد, تمام فایلهای صوتی و تصویری که صداشون مونو باشه, در حالت هدفون با گوشی ویوتی بیصدا هستند... میخواستم ببینم kc910 هم همینگونه است؟
سلام دوستان .
یه سئوال برام پیش اومده . اگه مثلا تاریخ گارانتی ویوتی تموم بشه کامتل دیگه بهش خدمات نمیده یا پول بیشتری میگیره برا ارائه خدمات ؟
و اینکه اگه یه گوشی بدون گارانتی بیاریم ، کامتل بهش خدمات میده یا نه ؟ مثلا برای ارتقاء فریمور ؟
ممنون .
تا جاييكه من ميدونمة اگر تاريخ گارانتي تموم بشه، خدمات به گوشي هاي گارانتي خودش ميده ولي هزينه آنرا ميگيرد و در مورد گوشي هاي بدون گارانتي، تا جاييكه بچه ها در پست هاي قبلي گفتند اصلا خدمات ارائه نميده...
من فردا گوشيمو ميخوام ببرم نمايندگي كامتل براي ارتقاء فريمور و درست كردن عيب پليرش، باز ازشون در مورد گوشي هاي بدون گارانتي ميپرسم
یک سایت برای دریافت theme
فقط هنوز خودم امتحانشون نکردم....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
محتویات داخل کارتن ویوتی چی هست؟
مموری داره؟
محتويات داخل كارتن ويوتي با گارانتي پارس كامتل:
1- گوشي؛
2- قلم گوشي؛
3- باتري؛
4- كابل USB؛
5- شارژر؛
6- Mini CD نرم افزار؛
7- دفترچه راهنما؛
8- كاور اضافه ي صفحه ي نمايشگر؛
9- كارت گارانتي شركت پارس كامتل؛
10- كارت شركت در قرعه كشي پارس كامتل.
-------------------------------------------------------------
مموري، كابل تلويزيون و كيف ندارد....
به به، مبارك باشه..
انشاالله باهاش بري خواستگاري ششمين همسرت
به جمع ويوتي داران خوش آمديد...........![]()
حالا چندتا سوال:
1- به چه قيمتي خريد كرديد؟
2- چك كن ببين ورژن فريمور گوشيت چنده؟
3- حتما چك كن ببين صداي توي هندزفريش خوب هست؟ مخصوصا با خودش يك چندثانيه اي صدا ضبظ كن و در هندزفري گوش بده ببين از هندزفريش پخش ميشه يا نه (چون براي من اين مشكلو داشت بردم گارانتي- اميدوارم كه براي شما مشكلي نداشته باشه)؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)