سلام ترو خدا کمک کنید.روی ان 78 من فیفا 08 ان گیج بدون صداست.از تنظیمات بازی هم نیست.مشکل کجاست؟؟؟؟
ضمنا ان گیج بازی هایی مثل GTA نداره
فیفا 09 ان گیج منتشر نشده؟؟؟؟
سلام ترو خدا کمک کنید.روی ان 78 من فیفا 08 ان گیج بدون صداست.از تنظیمات بازی هم نیست.مشکل کجاست؟؟؟؟
ضمنا ان گیج بازی هایی مثل GTA نداره
فیفا 09 ان گیج منتشر نشده؟؟؟؟
دوستان n78ی لطف کنین یه عکس از لیبل گوشی خودتون اینجا بذارید. من چندتا لیبل تو سایت های مختلف دیدم ولی لیبل های علاالدین خیلی با اونا فرق داشت و اکثرا نوشته هاشون واضح نبود.
یه سوال در مورد اپدیت داشتم . اگه با پرادکت کد انگلیسی گوشی رو اپدیت کرد امکان دریافت و ارسال sms فارسی هم هست یا نه ؟ درضمن کسی اخرین قیمت این گوشی رو داره ؟
بله اس ام اس فارسی دریافت میکنه در ضمن زبان عربی هم میتونی بنویسی باهاش فقط فرقش تو انه که فارسی هم داره دیگه.یه سوال در مورد اپدیت داشتم . اگه با پرادکت کد انگلیسی گوشی رو اپدیت کرد امکان دریافت و ارسال sms فارسی هم هست یا نه ؟
در ضمن در مورد آپدیت یه چیز جالب بگم قبل از اپدیت میخواستم مثلا 50 تا از مسیج ها مو پاک کنم شروع می کرد پاک کردن 5 تا 5تا پاک می شد یعنی حدودا 10 ثانیه طول می کشید ولی با آپدیت کردن در 1 ثانیه اگه 100 تا اس ام اس هم بخوای انتقال بدی یا پاک کنی اننجام می شه
فوق العاده شده
الان چنده n78???????
چرا اینقدر افت قیمت داشته؟؟
دیگه همینه دیگه تقریبا تمام گوشی های نوکیا همینه من فکر میکنم بیشتر به خاطره ورود جذاب ان85 وان79 وان96 و5800باشه که کولاکن......
طبیعتا باید ارزونتر شه...
menu--utility-connect-GPS
اگر جهت نما شروع کرد به حرکت بعد از 30 ثانیه سالمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)